09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

o zaman kim tutar piyoyu
hele çocuk buldu ateşli hatunu libido tavandır zaten:d
yok be anacım çok duruldum. ben böyle diildim
:))))))))))))
kayış koptu bende de
yiter hanım hanımcık oldu da ne olduu dimiii
3 günlük dünya işte piyommm
diii mi ama. bende herkese aklı öyle veriyorum ama kendim göççük dünyamda yaşıyorum. bakma anlatıyorum falan ama o kadar kişi var tık yok

accuk da keçi boynuzu al yanına. arkadan kemer yaparken ağzına dürtersin...
şiddetle tavsiye ediliyor erkekler için

ahahahahahahhaahah ipeeeeeek mmesur macunu da alsın bandırıp yedirsin boynuzları ahahahahahahhahaha koptum

Öyle düşünmüştüm
2014 yazına attım şimdi de
Yaz gelince de kışa atarım belki
Belli olmaz

atma bir an önce yaşa diyesim var. ben şimdi 2. çocuğu yapmak için vaktim o kadar az ki. ama 26 lı yaşlarda doğursaydım kızımı 30 da falan 2. olurdu.

valla bende evlenmek istiyorum. çocuk çoluğa karışmak istiyorum. sizin 1 tane var gözünüz doysun
bu yağızı daha ctesiden beri tanıyorum ama bana bugün evlenme teklif etse bugün kabul ederim

gerçi yarın etse yarında kabul ederim. bi sonraki gnde, ondan sonrakinde de, daha sonrakinde de.. hep ederim ya :44:

atma bir an önce yaşa diyesim var. ben şimdi 2. çocuğu yapmak için vaktim o kadar az ki. ama 26 lı yaşlarda doğursaydım kızımı 30 da falan 2. olurdu.

Varsayımlara bakarsak hiç olmayadabilirdi
Şükür etmek lazım
Planda tutmuyor her zaman zaten, yaşayıp görelim diyorum

valla bende evlenmek istiyorum. çocuk çoluğa karışmak istiyorum. sizin 1 tane var gözünüz doysun
bu yağızı daha ctesiden beri tanıyorum ama bana bugün evlenme teklif etse bugün kabul ederim

Sanki Ous'unu kapışıyomuşuz gibi sizin var gözünüz doysun diyo
Wuhuuu bu ne hız evlilik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…