valla canım daha adetin 1 gün geçti ve değeirn baya iyi..ikiz olam ihtimalin var bence ama hayırlısı olsun :) ayrıca vajinalden korkma yurt dışnda 12.haftaya kadar sanırım hep vajinal bakıyorlar ki bu daha sağlıklı bir yöntem.mesela 1 hafta sonra ense kalınlığı için gidicem ve vajinal bakmasını istiycem daha net görülüyor herşey..o konuda sıkıntın olmasın sakın..
Başka şeye yazmıştım yazışmalarınızı görmedm. Hoşgeldin nemişşş
hoşbuldum canım çok aracılık ettin bana sağol
Ben ailelere söylemesem çatlardm siz neyi bekliyosnz canım ?
bebek sarsılmaz canım kotkma :) ben hep alttan oluyorum ama için rahat edecekse bekle :)
yok daha test istemez değrin iyi ancak bi sorun görürse ister Allah kourusun ki o zaman kesin karından görünür zaten
ay bende kadın doğumcu gibi konuşuyorum ya
ben bu sidikli şeyi halen saklıyorum çerçeveletip duvara asıcamEki Görüntüle 782940
işteee bu da çift çizgiyi ilk görüşüm akabinde bir test daha yapmıştım o da böyle çıktı
bugünde hcg 4187 çıktı
bizde anne babanın çok nazarı değer derler birinci neden o, iyice tutunsun dedim
ikinci nedende şu: ikide bi aranmak bebek nasıl muhabbetleri dinlemek istemiyorum bdv'de bazı kızlar diyoya hamileyim aramıyolar sormuyolar ilgilenmiyolar diye, oldum bittim anlamadım onları, söylemicem bi süre daha
bugün bunu söyleyen 6.kişisin canım
anne tarafımda da baba tarafımda da ikiz var anneannem kendisi ikiz, halalarım varmış ikiz, onlarda bakımsızlıktan ölmüşler
nemiş hoş geldin tekrardan hayırlı olsun yavrucuğun:)
ben bu sidikli şeyi halen saklıyorum çerçeveletip duvara asıcam
ben 3 ay söylemedim
bulantıdan ölmesem yine söylemezdimde ous ölürüm diye tırstı anneme söyledik :)
Benim baba tarafımda ikiz var, eşimin hem anne hem baba tarafında ikiz var. Bunlar hep amca hala çocukları yalnız :)
Benim adetim normalde 1 hafta ileri sarkar, adet olmam gereken gün yaptım gebelik testini. 2 gün sonra da doktora gittim hcg değerim 5800 civarıydı. Ama bebeğim tek :)
çok teşekkür ederim
bende aranıp sorulmak istemiyorum Allaha şükür midem bulanmıyo başım falan dönmüyo hiçbi şeyden de tiksinmiyorum çok erken heralde bunlar için, sadece çok sık çişe gidiyorum o var bide beyaz tenliyim göğüslerimde mavi mavi damarlar belirginleşti ve büyüdüler
inş. olmaz bulantında erken henüz 7.haftadan sonra oluyo
ben canavara dönmüştüm valla :))
çişinde geçecek oda ilk ay oluyo asıl son aylarda gör paçalardan süzülüyor :))
ayy ne güzel herkes hamile kalsın herkes şişman olsun hahahah
ikizliği anne belirliyo zaten valla teke de çifte de razıyım
53 kilo ile başladım bakalım, yaa bide bişeylere aşermek için erken mi dünden beri bol limonlu domates salatalık yiyorum mesela
Allah sağlık versin inşallahSen de çömezsin artık niahahaha Kendimi kıdemli görüyorum da
Şimcik yavrucum, alttan muayeneyi kabul etmezsin olur biter. Zaten gerek de kalmaz, senin gibiyken gördük biz keseyi. 10 gün sonrasında da bebiş ve kalp atışlarını gördük.
Bulantıya gelince, tam senin gibiyken başladı bende. Eğer ağız tadında bir değişiklik yoksa hiç korkma, ama eğer ağzının tadı değişmiş ve özellikle metalik bir tat hissediyorsan hazır ol her an geliyor olabilir. İNŞALLAH diyorum hiç bulantın olmaz. Allah sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?