elm gitmeden bişi sorucam. bizim kız neden uı oldu. akşam arayacağım ama biliyosan sorayım dedim sana da. ben ceza aldı sanmıştım. bugün bakayım dedim ne yazdı da aldı meğersem gitmiş
atma bir an önce yaşa diyesim var. ben şimdi 2. çocuğu yapmak için vaktim o kadar az ki. ama 26 lı yaşlarda doğursaydım kızımı 30 da falan 2. olurdu.
valla bende evlenmek istiyorum. çocuk çoluğa karışmak istiyorum. sizin 1 tane var gözünüz doysun
bu yağızı daha ctesiden beri tanıyorum ama bana bugün evlenme teklif etse bugün kabul ederim
Ben banlıyken ban yemiş sinirlenmiş ui olmuş o işler azıcık karışık bebişim. Ara anlatır o.
bende 28 im ipek
sen kaçta doğurdun kızçeni
ay yerim seni yaa şeffaf yürekli piyocanım... çocuk için gerekli zaten en çokda
kim U bir oldu kuzuş
Medcezir cnm.
.
.
.
.
Ben banlıyken ban yemiş sinirlenmiş ui olmuş o işler azıcık karışık bebişim. Ara anlatır o.
Eki Görüntüle 782940
işteee bu da çift çizgiyi ilk görüşüm akabinde bir test daha yapmıştım o da böyle çıktı
bugünde hcg 4187 çıktı
Eki Görüntüle 782940
işteee bu da çift çizgiyi ilk görüşüm akabinde bir test daha yapmıştım o da böyle çıktı
bugünde hcg 4187 çıktı
anacım noldu nick mi değiştin hoş geldin
artık göbüşünde bebiş olan tazecik bi hamilesin
tebrikler kuzum
Nemesis hoşgeldin canım,
hep birlikte çok sevindik. Ben bebişini 2 ay daha beklemiyordum maşallah ilk aydan tutturdun :)
Doktora gittin mi hiç? Keseyi gördün mü? Bulantın var mı?
Aramıza hoşgeldin
canım muneye mesaj attım bakalım nemesisi iptal etmesini rica ettim artık böyle temiz bir sayfa açtım
hoşbuldum canım, bugün kan testi yaptırdım işte, sonucu aldım 4187 çıktı, 5 haftalık gebelik dedi laboratuardaki doktor, ama kadın doğuma gitmedim daha erken gidince keseyi göremeyip vajinal muayene yapıyolarmış sanırım 29 ağustosta gidicem, gerçi değerin yüksek çıktı kesen görünür diyolar bilemiyorum ki
doğru diyor değer 1500 ve üstüyse kesen görünür canım ama sen ne zaman istiyorsan o zaman git..değrinde baya yüksek çıkmış çoğul falan olmasın :)
bugün bunu söyleyen 6.kişisin canım
anne tarafımda da baba tarafımda da ikiz var anneannem kendisi ikiz, halalarım varmış ikiz, onlarda bakımsızlıktan ölmüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?