09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elm gitmeden bişi sorucam. bizim kız neden uı oldu. akşam arayacağım ama biliyosan sorayım dedim sana da. ben ceza aldı sanmıştım. bugün bakayım dedim ne yazdı da aldı meğersem gitmiş

elm gitmeden bişi sorucam. bizim kız neden uı oldu. akşam arayacağım ama biliyosan sorayım dedim sana da. ben ceza aldı sanmıştım. bugün bakayım dedim ne yazdı da aldı meğersem gitmiş

Ben banlıyken ban yemiş sinirlenmiş ui olmuş o işler azıcık karışık bebişim. Ara anlatır o.

atma bir an önce yaşa diyesim var. ben şimdi 2. çocuğu yapmak için vaktim o kadar az ki. ama 26 lı yaşlarda doğursaydım kızımı 30 da falan 2. olurdu.

bende 28 im ipek
sen kaçta doğurdun kızçeni

valla bende evlenmek istiyorum. çocuk çoluğa karışmak istiyorum. sizin 1 tane var gözünüz doysun
bu yağızı daha ctesiden beri tanıyorum ama bana bugün evlenme teklif etse bugün kabul ederim

ay yerim seni yaa şeffaf yürekli piyocanım... çocuk için gerekli zaten en çokda

Ben banlıyken ban yemiş sinirlenmiş ui olmuş o işler azıcık karışık bebişim. Ara anlatır o.

kim U bir oldu kuzuş

Kızlar ben nemesis
yeni üyelik aldım girer girmez Muneyede mesaj attım diğer üyeliği kapatması için, zaten ceza puanım 90 olmuştu elbet şutlanıp geri gelecektim o diğer üyeliği silmeden yazmıyım bari kızmasın iki üyelik oluyo böyle

Bu arada güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin burdan okuduğum kadarıyla en çok isyan istiyo Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah

işteee bu da çift çizgiyi ilk görüşüm akabinde bir test daha yapmıştım o da böyle çıktı
bugünde hcg 4187 çıktı

Eki Görüntüle 782940

işteee bu da çift çizgiyi ilk görüşüm akabinde bir test daha yapmıştım o da böyle çıktı
bugünde hcg 4187 çıktı

Nemesis hoşgeldin canım,

hep birlikte çok sevindik. Ben bebişini 2 ay daha beklemiyordum maşallah ilk aydan tutturdun :)

Doktora gittin mi hiç? Keseyi gördün mü? Bulantın var mı?

Aramıza hoşgeldin

anacım noldu nick mi değiştin hoş geldin

artık göbüşünde bebiş olan tazecik bi hamilesin

tebrikler kuzum

canım muneye mesaj attım bakalım nemesisi iptal etmesini rica ettim artık böyle temiz bir sayfa açtım

Nemesis hoşgeldin canım,

hep birlikte çok sevindik. Ben bebişini 2 ay daha beklemiyordum maşallah ilk aydan tutturdun :)

Doktora gittin mi hiç? Keseyi gördün mü? Bulantın var mı?

Aramıza hoşgeldin

hoşbuldum canım, bugün kan testi yaptırdım işte, sonucu aldım 4187 çıktı, 5 haftalık gebelik dedi laboratuardaki doktor, ama kadın doğuma gitmedim daha erken gidince keseyi göremeyip vajinal muayene yapıyolarmış sanırım 29 ağustosta gidicem, gerçi değerin yüksek çıktı kesen görünür diyolar bilemiyorum ki

bu arada bulantım yok henüz bu kadar erken başlarmı ki :26:
gerçi annemdede olmamış, ailelere daha söylemedik

doğru diyor değer 1500 ve üstüyse kesen görünür canım ama sen ne zaman istiyorsan o zaman git..değrinde baya yüksek çıkmış çoğul falan olmasın :)

doğru diyor değer 1500 ve üstüyse kesen görünür canım ama sen ne zaman istiyorsan o zaman git..değrinde baya yüksek çıkmış çoğul falan olmasın :)

bugün bunu söyleyen 6.kişisin canım
anne tarafımda da baba tarafımda da ikiz var anneannem kendisi ikiz, halalarım varmış ikiz, onlarda bakımsızlıktan ölmüşler

bugün bunu söyleyen 6.kişisin canım
anne tarafımda da baba tarafımda da ikiz var anneannem kendisi ikiz, halalarım varmış ikiz, onlarda bakımsızlıktan ölmüşler

valla canım daha adetin 1 gün geçti ve değeirn baya iyi..ikiz olam ihtimalin var bence ama hayırlısı olsun :) ayrıca vajinalden korkma yurt dışnda 12.haftaya kadar sanırım hep vajinal bakıyorlar ki bu daha sağlıklı bir yöntem.mesela 1 hafta sonra ense kalınlığı için gidicem ve vajinal bakmasını istiycem daha net görülüyor herşey..o konuda sıkıntın olmasın sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…