09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

al işte tam beni attıracak konu
atıldığım konuda din içerikliydi zaten sevgilisi varmışta günaha girmeyeli diye 4 sene görüşmeme kararı almışlar
yani sen bunu dersen sevgilisi olanda pekala ben dinsiz miyim der, ya da açılırsam dinimden uzaklaşırım dersen açık bayanlar tepki gösterir her halt için konu mu açılır amaç bellide işte ben çenemi tutamıyorum

İvet conemmm kapalıyış namazında niyazından ama muhteşem güzel olduğu için

onu sergilemek istiyormuş

Allah akıl fikir versin, bende gebelik haberini aldım işyerinden bikaç arkadaşıma söyledim kapalılar bu kızlar, koluma bi şaplak indirdi artık anne oluyosun açık giyinme dedi, yaşının küçüklüğüne verdim ama çok bozuldum ne alaka ben kapalı bi bayan değilim ki sizin gibi uzun kollu giyecem yazın

Ben yine bişey demedim
Efendice yorumumu yaptım önce
Didim ki 'ben güzelim' denmez 'Allah güzel yaratmış' demen lazım
Muhteşem vücudun varsa zaten kapalı olunca çirkin görünmez
Vesveseye meyil etmezsen dua edersen iyi gelir

Not : Bende açığım, dinimden uzaklaşmış olsam sana böyle bi yorum yapmazdım.

Ondan sonracıma
Tabi kk hatunları eski konularına bakmış
Ablamın kınasında şunu giyeceğim diye bi elbise paylaşmış
Sen ben bile giyemeyiz, Asena giymiştir belki o tarz yani
Didim sen kapalıysan burdaki herkes kapalıdır
Didi ki kadın kadınaydı
Didim kadın kadına da olsa mekana girip çıkarken erkeklerin gözünü mü bağladınız ki kadınlar arasında bile böyle giyeni görmedim ben kınada

Sonracıma konu kapandı
Verilmiş sadakam varmış yırttım paçayı

oooff öyle kapalılara.............................. diyesim geliyo susuyorumm

edepsizzz

El şakalarından hiç hoşlanmam
Koluna şaplak atmasına daha çok takıldım

arkdaşlar bankada bir güvenlik görevlisi abimizi kaybettik. daha gencecikti. 1 tane 3 bi tanede 13 yaşında çocukları vardı o kadar üzgünüm ki.. biz burada makara yaparken kimbilir kimler hangi acıya ağlıyorlar. Allah herkese sabır versin.

ayyy o kıyafette sanırım düşündüğüm kıyafet, ben o konuya yorum yapmıştım kusura bakma konsomatris kıyafetine benziyo diye

başları sağolsun...Rabbim sabır versinnnn

Cumanın habercisi Perşembeden
Günaydın kızçelerimm
herkes iyidir inşallahh..

Günaydın Gofretcim hoş geldin

Mekanı cennet olsun ailesine Allah sabır versin çocuklara üzüldüm en çok

ne güzel anlatmışş

nems ve elm in sürekli banlanmaları gözümüzü korkuttu dimi çek, artık salon kadını imajından çıkmadan yorumlar yapıyosun

kuzumm inan çok sevindim haberi alınca,,
Allahım hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sihhatli,,

İyiki geldin özledik seni:)

oooff öyle kapalılara.............................. diyesim geliyo susuyorumm

edepsizzz

kendisi kapalı güzelde giyinirde ben senin kapalılığına hiç laf etmemişim bugüne kadar sen neden bana laf ediyosun dimi

El şakalarından hiç hoşlanmam
Koluna şaplak atmasına daha çok takıldım

yok ben öyle şeylere takılmamda laf çok koydu sanki onca zaman totom açıkta geziyodum

kuzumm inan çok sevindim haberi alınca,,
Allahım hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sihhatli,,

İyiki geldin özledik seni:)

sağol canım darısı başına ve tüm isteyenlere Allah tamamına erdirir inşallah
valla geldim ama Mune kızmasın, gerçi mesaj attım diğer üyeliğimin iptali için

ayyy o kıyafette sanırım düşündüğüm kıyafet, ben o konuya yorum yapmıştım kusura bakma konsomatris kıyafetine benziyo diye

Senin yorumunu görmedim de birçok kişi buna benzer yorumlar yapmıştı
Kızda bu abartı madem süper mini bişey göstermiş bunu giysem mi diye soruyodu
Herkes senin tarzın bi dğeişik vs demiş örnek abiye atmışlar, aman bu olmaz yırtmaç açtırırsam belki diye cevaplamıştı
Açılınca nasıl giyersin çok merak ediyoruz dediler de konu sahibi çok sakindi, kavga sevmiyomuş tek yırtmaçlı ve dekolteli şeyler seviyo herhalde

ne güzel anlatmışş

nems ve elm in sürekli banlanmaları gözümüzü korkuttu dimi çek, artık salon kadını imajından çıkmadan yorumlar yapıyosun

Ben hep güzel anlatırım
Ben aslında yeni profilimde çok dikkat ediyorum çünkü siftahı yapınca gerisi geliyo :18:

herkesin inancı yaşantısı kendine...

offffff yüce rabbimmmmm ben boşunamı panik atak oldum ikide bi diyzam yiyip kafamı uyuşturuyorum

Allahım geride kalanlara sabır versin...

başları sağolsun...Rabbim sabır versinnnn

isyan hoş geldin çiçeeeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…