- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Konu şöyleydi cicim
Ben 3 yıldır kapalıyım ancak son zamanlar çok yoğun açılma isteğim var
Açılsam da dinimden uzaklaşmış hissedicem kendimi ama muhteşem bi vücudum var sergilemek istiyorum
Ne yapacağım bilmiyorum
ben o konuyu merak ettim kapalı bi kız açılmak mı istiyomuş
Kontörü bitmiştir belki
İvet conemmm kapalıyış namazında niyazından ama muhteşem güzel olduğu için
onu sergilemek istiyormuş
al işte tam beni attıracak konu
atıldığım konuda din içerikliydi zaten sevgilisi varmışta günaha girmeyeli diye 4 sene görüşmeme kararı almışlar
yani sen bunu dersen sevgilisi olanda pekala ben dinsiz miyim der, ya da açılırsam dinimden uzaklaşırım dersen açık bayanlar tepki gösterir her halt için konu mu açılır amaç bellide işte ben çenemi tutamıyorum
Allah akıl fikir versin, bende gebelik haberini aldım işyerinden bikaç arkadaşıma söyledim kapalılar bu kızlar, koluma bi şaplak indirdi artık anne oluyosun açık giyinme dedi, yaşının küçüklüğüne verdim ama çok bozuldum ne alaka ben kapalı bi bayan değilim ki sizin gibi uzun kollu giyecem yazın
Allah akıl fikir versin, bende gebelik haberini aldım işyerinden bikaç arkadaşıma söyledim kapalılar bu kızlar, koluma bi şaplak indirdi artık anne oluyosun açık giyinme dedi, yaşının küçüklüğüne verdim ama çok bozuldum ne alaka ben kapalı bi bayan değilim ki sizin gibi uzun kollu giyecem yazın
Cumanın habercisi Perşembeden
Günaydın kızçelerimm
herkes iyidir inşallahh..
Ben yine bişey demedim
Efendice yorumumu yaptım önce
Didim ki 'ben güzelim' denmez 'Allah güzel yaratmış' demen lazım
Muhteşem vücudun varsa zaten kapalı olunca çirkin görünmez
Vesveseye meyil etmezsen dua edersen iyi gelir
Not : Bende açığım, dinimden uzaklaşmış olsam sana böyle bi yorum yapmazdım.
Ondan sonracıma
Tabi kk hatunları eski konularına bakmış
Ablamın kınasında şunu giyeceğim diye bi elbise paylaşmış
Sen ben bile giyemeyiz, Asena giymiştir belki o tarz yani
Didim sen kapalıysan burdaki herkes kapalıdır
Didi ki kadın kadınaydı
Didim kadın kadına da olsa mekana girip çıkarken erkeklerin gözünü mü bağladınız ki kadınlar arasında bile böyle giyeni görmedim ben kınada
Sonracıma konu kapandı
Verilmiş sadakam varmış yırttım paçayı
arkdaşlar bankada bir güvenlik görevlisi abimizi kaybettik. daha gencecikti. 1 tane 3 bi tanede 13 yaşında çocukları vardı o kadar üzgünüm ki.. biz burada makara yaparken kimbilir kimler hangi acıya ağlıyorlar. Allah herkese sabır versin.
Cumanın habercisi Perşembeden
Günaydın kızçelerimm
herkes iyidir inşallahh..
arkdaşlar bankada bir güvenlik görevlisi abimizi kaybettik. daha gencecikti. 1 tane 3 bi tanede 13 yaşında çocukları vardı o kadar üzgünüm ki.. biz burada makara yaparken kimbilir kimler hangi acıya ağlıyorlar. Allah herkese sabır versin.
Ben yine bişey demedim
Efendice yorumumu yaptım önce
Didim ki 'ben güzelim' denmez 'Allah güzel yaratmış' demen lazım
Muhteşem vücudun varsa zaten kapalı olunca çirkin görünmez
Vesveseye meyil etmezsen dua edersen iyi gelir
Not : Bende açığım, dinimden uzaklaşmış olsam sana böyle bi yorum yapmazdım.
Ondan sonracıma
Tabi kk hatunları eski konularına bakmış
Ablamın kınasında şunu giyeceğim diye bi elbise paylaşmış
Sen ben bile giyemeyiz, Asena giymiştir belki o tarz yani
Didim sen kapalıysan burdaki herkes kapalıdır
Didi ki kadın kadınaydı
Didim kadın kadına da olsa mekana girip çıkarken erkeklerin gözünü mü bağladınız ki kadınlar arasında bile böyle giyeni görmedim ben kınada
Sonracıma konu kapandı
Verilmiş sadakam varmış yırttım paçayı
oooff öyle kapalılara.............................. diyesim geliyo susuyorumm
edepsizzz
El şakalarından hiç hoşlanmam
Koluna şaplak atmasına daha çok takıldım
Günaydın Gofretcim hoş geldin
kuzumm inan çok sevindim haberi alınca,,
Allahım hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sihhatli,,
İyiki geldin özledik seni:)
ayyy o kıyafette sanırım düşündüğüm kıyafet, ben o konuya yorum yapmıştım kusura bakma konsomatris kıyafetine benziyo diye
ne güzel anlatmışş
nems ve elm in sürekli banlanmaları gözümüzü korkuttu dimi çek, artık salon kadını imajından çıkmadan yorumlar yapıyosun
başları sağolsun...Rabbim sabır versinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?