09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aramızda kapalı arkadaşlar varsa lütfen alınmasınlar lafım bi kesime o bi kesim şöyle düşünüyo, ben niye kapalıyım dinim emrediyo ve erkekleri tahrik etmek istemiyorum bunun ters mantığı ne o zaman açık bayanlar dinin gereğini yapmıyolar erkekleri tahrik etmek istiyolar o yüzden bu sinyali aldığım kişilerden çekiniyorum, eşlerini falan görünce ne yapacağımı şaşırıyorum selam versem mi elini sıksam mı, tebessüm etsem ne düşünür geriliyorum yaa

Bence kapalılara da insan görmemiş gibi bakan çok hanzo var

Son düzenleme:
Allahım ne kötü bi gün. evden çıkarken çok huzursuzdum. kendimi çok kötü görüyordum halada öyle. ufaklığın mesajı gelmedi. abimzii kaybettik. alerjim başladı.
Allahım nolursun hemen bitsin yaRabbim.

Bence kapalılara da insan görmemiş gibi bakan çok hanzo var

evet var, Batmanda bunu bizzat görüyorum yani, Batman Hizbullah gibi bi örgütün kurulduğu yer düşün yani
bide kapalıdan kapalıyada fark var mesela bu arkadaşlar biri asla makyaj yapmaz parfüm sıkmaz ama diğeri makyaj yapar parfüm kullanır açık ayakkabı giyer

mesele açık kapalı olayı değilki .....

bende açığım..

tatile gittim...

şort bile giyemedim rahatça insanın içinde olucak..

ay bu şort fazlamı kısa dedim durdum...

yaşam tarzıyla inançla alakalı bişey..

bence..........................

başınız sağolsun kuzum
senin neye alerjin var

bugun hamıle pozu vermek ıcın gıyındım sacımı basımı yaptım makyajımı yaptım
poz vermek ıcın beklıyorum :)

hoşbuldukk bebemmmm

ıyyhh kızlarrr yaa kocamın canı bugün sakatat cekmiş..ben evde onu yapamam dedimm..o da o zaman kv yapar dedi..aradım annemi babam almış sağolsun akaşam yicekler..böggg ben hiç sevmem....dalak, böbrek, ciğer falannn kocamla ne kadar farklıyız yawww

aynen öyle bak benim bu bahsi geçen arkadaşım geçende laf arasında ben zaten kapalıyım olgunum oturaklıyım açık olsam belki rahat olurdum gibilerinden bi laf etti biliyorum boş bulunup söylüyo farkında değil laf nereye gidiyo ama bozluyorum yani, al işte sen açıksın ama şort boyunu düşünüyosun demek ki bizde saldım çayıra mevlam kayıra gibisinden rahat değiliz ama o öyle sanıyo

en azından yapan biri var , bizde sevmeyiz eşimle sadece kelle paça çorbasına bayılırım ooohhhh bak canım çekti sabah sabah

kızlar bende acıgım hemde acıgım yanı resim cekılınce gorursunuz

en azından yapan biri var , bizde sevmeyiz eşimle sadece kelle paça çorbasına bayılırım ooohhhh bak canım çekti sabah sabah

kelle paçayı bende severimm...ne kadar yararşı bişiymiş o yaa...rahmetli büyükbabam hep içirirdi bize suyunu..şimdi öğrendim faydalarını...adam 80 yaşında öldü kemikleri sapasağlamdı bir yerim ağrırı demezdi ondanmış..

hamişlerr yeyin için kız kelle paça bebek için...

güzelim son noktayı koyucam bızım aıle acık
annelerımızde dız altı etek gıyer ama basları kapalı turbanlıd egıl
bızım aılede samsunlu bır gelın var
ust katımda oturur turbanlı fılan boyle
bızı ayıplıyor buyuklerımızın yanında sıgara ıcıyoruz dıye yengelerın teyzelerın yanında
halbukı kendısı aılecek gıttıgımız denızde ucgen bıkını gıyıp bas ortusunu kenara atınca bızı dumura ugatmayı basarmıstı
sozum ona sıgara saygısızlık ve epedsızlıktı

ebru gundes hamıle pozu verır meryem uzerlı verırde cutemom veremezmı :)
öğlen arasında poz vermeyı dusunuyorum kımsecıkler ortalıkla yokken

katılıyorum sana canım,
bekaret 2 bacak arasında olmadığı gibi, inançta başörtüsü ile olmuyor,
benim ailemde etrafımda kapalı insanlar var örtüye asla asla değilim.
Kendi annemde kapalı bir bayan bunu istediği için içinden geldiği için örtüyor.

Birini tahrik etmemek için örtü takmak çok basit bir savunma
herşey kafada biter,
Örtülü genç kızlarımızı görüyorum açık kafalardan çok daha frapan makyaj yapıyorlar mesela

Kızlar Batmanda bi elma sokağı var adı elma olunca ben bambaşka şeyler düşünmüştüm ay bi gidecek oldum sağda solda kelleler ayaklar işkembeler bir koku bir koku anlatamam dedim burası nedir böyle, o kadar çok kelle satılıyo ki, bide hazır değil yüzülmemiş bildiğiniz hayvan kafası onu kendisi hazırlıyomuş alan kişi, kafa öyle nasıl yenir yaa

ebru gundes hamıle pozu verır meryem uzerlı verırde cutemom veremezmı :)
öğlen arasında poz vermeyı dusunuyorum kımsecıkler ortalıkla yokken

meryemin hamilelik yazısı pazar yayınlanacakmış
yılın bombası valla cutecim
benim çocuk meryeminkiyle akran dersin büyüdüğünde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…