- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
aramızda kapalı arkadaşlar varsa lütfen alınmasınlar lafım bi kesime o bi kesim şöyle düşünüyo, ben niye kapalıyım dinim emrediyo ve erkekleri tahrik etmek istemiyorum bunun ters mantığı ne o zaman açık bayanlar dinin gereğini yapmıyolar erkekleri tahrik etmek istiyolar o yüzden bu sinyali aldığım kişilerden çekiniyorum, eşlerini falan görünce ne yapacağımı şaşırıyorum selam versem mi elini sıksam mı, tebessüm etsem ne düşünür geriliyorum yaa
Bence kapalılara da insan görmemiş gibi bakan çok hanzo var
aramızda kapalı arkadaşlar varsa lütfen alınmasınlar lafım bi kesime o bi kesim şöyle düşünüyo, ben niye kapalıyım dinim emrediyo ve erkekleri tahrik etmek istemiyorum bunun ters mantığı ne o zaman açık bayanlar dinin gereğini yapmıyolar erkekleri tahrik etmek istiyolar o yüzden bu sinyali aldığım kişilerden çekiniyorum, eşlerini falan görünce ne yapacağımı şaşırıyorum selam versem mi elini sıksam mı, tebessüm etsem ne düşünür geriliyorum yaa
Allahım ne kötü bi gün. evden çıkarken çok huzursuzdum. kendimi çok kötü görüyordum halada öyle. ufaklığın mesajı gelmedi. abimzii kaybettik. alerjim başladı.
Allahım nolursun hemen bitsin yaRabbim.
herkesin inancı yaşantısı kendine...
offffff yüce rabbimmmmm ben boşunamı panik atak oldum ikide bi diyzam yiyip kafamı uyuşturuyorum
Allahım geride kalanlara sabır versin...
isyan hoş geldin çiçeeeemm
bugun hamıle pozu vermek ıcın gıyındım sacımı basımı yaptım makyajımı yaptım
poz vermek ıcın beklıyorum :)
mesele açık kapalı olayı değilki .....
bende açığım..
tatile gittim...
şort bile giyemedim rahatça insanın içinde olucak..
ay bu şort fazlamı kısa dedim durdum...
yaşam tarzıyla inançla alakalı bişey..
bence..........................
hoşbuldukk bebemmmm
ıyyhh kızlarrr yaa kocamın canı bugün sakatat cekmiş..ben evde onu yapamam dedimm..o da o zaman kv yapar dedi..aradım annemi babam almış sağolsun akaşam yicekler..böggg ben hiç sevmem....dalak, böbrek, ciğer falannnkocamla ne kadar farklıyız yawww
bugun hamıle pozu vermek ıcın gıyındım sacımı basımı yaptım makyajımı yaptım
poz vermek ıcın beklıyorum :)
en azından yapan biri var , bizde sevmeyiz eşimle sadece kelle paça çorbasına bayılırım ooohhhhbak canım çekti sabah sabah
kızlar bende acıgım hemde acıgım yanıresim cekılınce gorursunuz
aynen öyle bak benim bu bahsi geçen arkadaşım geçende laf arasında ben zaten kapalıyım olgunum oturaklıyım açık olsam belki rahat olurdum gibilerinden bi laf etti biliyorum boş bulunup söylüyo farkında değil laf nereye gidiyo ama bozluyorum yani, al işte sen açıksın ama şort boyunu düşünüyosun demek ki bizde saldım çayıra mevlam kayıra gibisinden rahat değiliz ama o öyle sanıyo
ebru gundes hamıle pozu verır meryem uzerlı verırde cutemom veremezmı :)
öğlen arasında poz vermeyı dusunuyorum kımsecıkler ortalıkla yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?