aynen öyle bak benim bu bahsi geçen arkadaşım geçende laf arasında ben zaten kapalıyım olgunum oturaklıyım açık olsam belki rahat olurdum gibilerinden bi laf etti biliyorum boş bulunup söylüyo farkında değil laf nereye gidiyo ama bozluyorum yani, al işte sen açıksın ama şort boyunu düşünüyosun demek ki bizde saldım çayıra mevlam kayıra gibisinden rahat değiliz ama o öyle sanıyo
ebru gundes hamıle pozu verır meryem uzerlı verırde cutemom veremezmı :)
öğlen arasında poz vermeyı dusunuyorum kımsecıkler ortalıkla yokken
Kızlar Batmanda bi elma sokağı var adı elma olunca ben bambaşka şeyler düşünmüştüm ay bi gidecek oldum sağda solda kelleler ayaklar işkembeler bir koku bir koku anlatamam dedim burası nedir böyle, o kadar çok kelle satılıyo ki, bide hazır değil yüzülmemiş bildiğiniz hayvan kafası onu kendisi hazırlıyomuş alan kişi, kafa öyle nasıl yenir yaa
hoşbuldukk bebemmmm
ıyyhh kızlarrr yaa kocamın canı bugün sakatat cekmiş..ben evde onu yapamam dedimm..o da o zaman kv yapar dedi..aradım annemi babam almış sağolsun akaşam yicekler..böggg ben hiç sevmem....dalak, böbrek, ciğer falannnkocamla ne kadar farklıyız yawww
Bi kere de Ousların bi akrabası dedi ki
X için hava hoş nasılsa açık onun önemli değil böyle şeyler evlilik öncesi tatil de yapar test te eder
( İkisi aynı yaşlarda 40 a yakın bekarlar, açık olan yeni evlendi kapalı olanda böyle bahsediyodu kaynanama )
Çok tuhafıma gitmişti de ben yeni evliydim bir iki aylık, onların evine de ilk gidişimdi
Yani dedim bende açığım ya beni de mi böyle düşünüyolar acaba
Kızlar Batmanda bi elma sokağı var adı elma olunca ben bambaşka şeyler düşünmüştüm ay bi gidecek oldum sağda solda kelleler ayaklar işkembeler bir koku bir koku anlatamam dedim burası nedir böyle, o kadar çok kelle satılıyo ki, bide hazır değil yüzülmemiş bildiğiniz hayvan kafası onu kendisi hazırlıyomuş alan kişi, kafa öyle nasıl yenir yaa
meryemin hamilelik yazısı pazar yayınlanacakmış
yılın bombası valla cutecim
benim çocuk meryeminkiyle akran dersin büyüdüğünde :)
canım onu sen yapamazsın...bizim dükkanda kocaman bir soba vardu...büyükbabam onun için atardı..tüm herşeyi yanardı temizlenirdi..sonra bir sürü suda yıkardı annemde düdüklüde pişirirdi baya zehmetli bişi..onun hazır olanlarını almak lazım ama yinede kaynar suda yıkayacaksın
cute seninde ikide bi çişin geliyo mu
:)))))))))
urfaya geldim geçenlerde,
aklımdan sen geçtin nemiş :)
o ne sıcak bacım, Allah yardımcınız olsun oralarda
neyse sayılı gün hayırlısıyla geçer gider inşallahh...
çoğu öyle düşünüyo valla, kendileri saygı bekliyolar ama saygı göstermiyolar, biz kapalıyız herkes kapansın diye düşünen var müslümansan kapanacaksın arkadaş diyo, korku var bide çünkü görüyolar kocaları nerde açık byan var onlara bakıyo
aynen öyle bak benim bu bahsi geçen arkadaşım geçende laf arasında ben zaten kapalıyım olgunum oturaklıyım açık olsam belki rahat olurdum gibilerinden bi laf etti biliyorum boş bulunup söylüyo farkında değil laf nereye gidiyo ama bozluyorum yani, al işte sen açıksın ama şort boyunu düşünüyosun demek ki bizde saldım çayıra mevlam kayıra gibisinden rahat değiliz ama o öyle sanıyo
en azından yapan biri var , bizde sevmeyiz eşimle sadece kelle paça çorbasına bayılırım ooohhhhbak canım çekti sabah sabah
kızlar bende acıgım hemde acıgım yanıresim cekılınce gorursunuz
kelle paçayı bende severimm...ne kadar yararşı bişiymiş o yaa...rahmetli büyükbabam hep içirirdi bize suyunu..şimdi öğrendim faydalarını...adam 80 yaşında öldü kemikleri sapasağlamdı bir yerim ağrırı demezdi ondanmış..
hamişlerr yeyin için kız kelle paça bebek için...
günayydııın
kesınlıkle ya bana bıle sok oldu yanı ama uzuldumde aslıdna bılıyormusun ıkıncı denız akkaya yanı
cocuk hep surtusme ıcınde olacak
adam cocugu suan ıstemıyor ama dogunca gorecek
meryemle evlenmedıgıyle kalacak ne kadar garıp denız akkayanın sevgılısı denız akkaya daha hamıleyken evlenmıs ve karısı hamıle ıdı denız ıle ama karısı daha kucuk hamıleydı
hamıel pozunu tuvalette vermeyı dusunuyorumkı :)
2 gundur sudan tıksıntı ıcındeyım o yuzden daha normal yanı calısırken ogleden ıonce 3 ogleden sonra 3 kere gıdıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?