09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Isyancanla kocasının bıze gelecegını demişmiydim

ben hiç dikkat etmiom yaa..folik asitide salladım valla.. töbe töbe..
şimdi diyet yapıom guya..ama kızartma, kola ile nasıl uzaklaşıcam kuzumm

yaaprsın cnm en azından ilk etapta azalt bari bende çok seviyorum am a kestim hem daha gaza geliyorum kesince başka zararları şeyleri de yiyesim gelmiyo o zaman , kızartma yesemde kolasız sarımsaklı yoğurtla yiyorum yada meyve suyu falan yap kendin erik suyu falan yap evde öyle idare et zamanla alışırsın, yada kavun karpuzla yiyebilirsin mesela yemeği

Son düzenleme:
ben yanıma erzak alıyorum meyve ve yogut veya kuru meyve
ancak mıdem cok sallanmalı oldugu ıcın ne kuru meuyve ne yogurt ıcım almıyor
sabahtan cubuk kraker bırde ayran ıctım ara öğün yanı oglen yemegı yıcem 1 saat sonra sonra 3-4 arası tekrar meyve yıcem

haa evet kolayı da bıraktım ama en çok çikolata zorluyo beni :/

şimdi nerdesin? hangi il?

sendemi bebiş düşünüyosun aquaa ne güzell

normalde bornovadaydım bekarken , evlendim şimdi ksk tarafındayım yakınım yanii, olsun izimirde olayımda neresi olduğu pek önemli değil

valla ben ara ara cola gazoz fılan ıcıyorum yanı onlaır bırakamam olurum :)
hatat bugunde gazoz ıcıcem

sendemi bebiş düşünüyosun aquaa ne güzell

normalde bornovadaydım bekarken , evlendim şimdi ksk tarafındayım yakınım yanii, olsun izimirde olayımda neresi olduğu pek önemli değil

yok canım ya kısa vadede düşünmüyorum da bu gidişle obez olcam onçin diyete başladım. evlendikten sonra kaç kilo aldığımı söylesem ağlarsınız hoş evlenirken de çıbık gibi değildim

ne güzeeel izmir'desin demek, ben de çok istemiştim izmir'de kalmayı. İstanbul'a geldim evlenince. Gerçi istemeye istemeye geldim de şimdi çok seviyorum bu şehri ne yalan söyleyim.

folık ıcemıyorum ben
ben ıcıyorum folık gerı gelıyor benım mıdem zaten hassastı sımdı ıyıce ayırt eder oldu folık asıt ıgnesı varsa vuararım kendıme ama hap bana gore degıl

folık ıcemıyorum ben
ben ıcıyorum folık gerı gelıyor benım mıdem zaten hassastı sımdı ıyıce ayırt eder oldu folık asıt ıgnesı varsa vuararım kendıme ama hap bana gore degıl

sizin dr sadece folik asit mi verdi?
genelde elevit verilir içinde folik asit ve E vitamini ağırlıklı multi vitamin

folık ıcemıyorum ben

doktora gidince doktor belki başka ilaç verir elevit diye bi ilaç var onu veriyolar genelde

ben zaten kola falan içmezdim çayı kahveyi bıraktım 3 aydırda folik kullanıyorum

bebek kararı alınca benim de radikal kararlar almam gerekçek galiba :S gerçi hangi kararım çikolatayı bırakmamdan daha radikal olabilir ki

eşimin halası isviçre'den gelmiş geçen hafta evde paket paket çikilatalar püskevitler var, hepsini kaldırdım gözümün önünden

Ben diyette yapmıyorum bebekte ama
Birgün yaparsam bende cips ve kolayı nasıl bırakırım bilmem

offf onların çikolatalarıda enfes be
sabah falan ye gün içinde yakarsın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…