- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
meyve falan getiriyo musun gerçi sen öğle arasını evde geçiriyodun dimi nems, o bakımdan rahatsın evinde istediğini yer dönersin işe
haa evet kolayı da bıraktım ama en çok çikolata zorluyo beni :/benim hiç tatlı ile aram değil..ama bende kola ve kızartma çok severim..bunlarsız yaşamak zorrrr
aynı yerlerdeymişiz evett tesadüfe bak senn
ben hiç dikkat etmiom yaa..folik asitide salladım valla.. töbe töbe..
şimdi diyet yapıom guya..ama kızartma, kola ile nasıl uzaklaşıcam kuzumm
çalsın davullar oynasın kızlar sen gelene kadar düğün dernek olacak burda
haa evet kolayı da bıraktım ama en çok çikolata zorluyo beni :/
şimdi nerdesin? hangi il?
sendemi bebiş düşünüyosun aquaa ne güzell
sendemi bebiş düşünüyosun aquaa ne güzell
normalde bornovadaydım bekarken , evlendim şimdi ksk tarafındayım yakınım yanii, olsun izimirde olayımda neresi olduğu pek önemli değil
folık ıcemıyorum ben
ben ıcıyorum folık gerı gelıyor benım mıdem zaten hassastı sımdı ıyıce ayırt eder oldu folık asıt ıgnesı varsa vuararım kendıme ama hap bana gore degıl
folık ıcemıyorum ben
ben ıcıyorum folık gerı gelıyor benım mıdem zaten hassastı sımdı ıyıce ayırt eder oldu folık asıt ıgnesı varsa vuararım kendıme ama hap bana gore degıl
ben zaten kola falan içmezdim çayı kahveyi bıraktım 3 aydırda folik kullanıyorum
sizin dr sadece folik asit mi verdi?
genelde elevit verilir içinde folik asit ve E vitamini ağırlıklı multi vitamin
nabersiniz canlar..
sıkıcı bir günün ortasını dahi göremedik daha
bebek kararı alınca benim de radikal kararlar almam gerekçek galiba :S gerçi hangi kararım çikolatayı bırakmamdan daha radikal olabilir ki
eşimin halası isviçre'den gelmiş geçen hafta evde paket paket çikilatalar püskevitler var, hepsini kaldırdım gözümün önünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?