09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ama ben ıcemıyorum folık asıt 5 tane ıcmısımdır anca sımdıye kadar
22 gundurh amıle oldugumu bılıyorum

bulantıdanmı içemiyosun
zorla kendini cute cidden önemli..
bende sadece ilk ay içebilmiştim bide öncesinde
2.ayda kusmaktan su bile içemiyodum
sonra o bir ay içtiğimin ne kadar önemli olduğunu gördüm
içebiliyosan yemek aralarında iç

tiksiniyorum
suda içemiyorum içim kalkıyor
omurilik için muhımmıs sanırım
egede bu hastalıktan suphelendıklerınıs oylemısıtm kucukken
belkıokumamısındır
canım sıkıldı sımdı egedeyken surkelı ıcmıstım hamılelıkten ıonce hamıleyken 2 gun ıcıp 4 gun ıcemıyordum cunku kusuyordum :S benım bulantım yok ama hap zaten ıcemıyorudm ben ama suanda tıksınıyorum o haptan kokusundan dıldekı o tadından :S

aksine ben kendimi tamamlanmış gibi hissediyorum hani puzzle yaparsında bi parça eksik kalırya şimdi o parçayı bulmuşum gibi

ben 14 mayıstan beri içiyorum 3 ay oldu, keşke 6 ay önceden başlasaydım diyorum hatta ama bende bulantı yok üstelik folik plus 3 tane içiliyoya günde ben hepsini birlikte içiyorum öğle yemeğinde

evet nöral tüp defekti
evlerden ırak olsun..
testten sonra 1 hafta ölümü yaşadım resmen
canını sıkma sıkılacak bişey yok ama zorla kendini içmek için
folbiolden tiksindiysen folik plus al

aksine ben kendimi tamamlanmış gibi hissediyorum hani puzzle yaparsında bi parça eksik kalırya şimdi o parçayı bulmuşum gibi

senın ılk hamılelıgın canım benım basımıza heran bırseyler gelebılır Allah korusun
ben egedeyken sureklı bırıne muhtactım ve o gunlerı atlatamıyorums uanda hep bugun ıyıyım ama yarın nasıl olacak dıye dusunuyorum
dusunkı yemek koymaya bırı gelmedıgı ıcın ben gunlerce ( erken topiğimdede yazmısım) sute ekmek dograyıp yemısım doguma bır kac gun varken oluyrdu bunlar kumanda dusse alamıyordum
suanda cok etkısı yok ama ınsalalh rahat gecırırız donemlerı ama temızlıkte bıle yardıma ıhtıyac duyacagız ben bırılerıne muhtac olmayı hıc sevmıyorum hep ıkı elım varsa bırıyle sırtımı otekıyle pantolonumu gıydırımısımdır

ben 14 mayıstan beri içiyorum 3 ay oldu, keşke 6 ay önceden başlasaydım diyorum hatta ama bende bulantı yok üstelik folik plus 3 tane içiliyoya günde ben hepsini birlikte içiyorum öğle yemeğinde

önemli olan bebeğin oluştuğu zamanda almak
öncesi depolanıyo ama bebeğe oluştuğu zamanda alınan etki ediyo
yani ilk haftalarda..o zamanlarda zaten bulantı olmuyo.

evet nöral tüp defekti
evlerden ırak olsun..
testten sonra 1 hafta ölümü yaşadım resmen
canını sıkma sıkılacak bişey yok ama zorla kendini içmek için
folbiolden tiksindiysen folik plus al

yuksekmı cıktı rıskın canım neden oyle dıyorsun
folic plus yemekten sonra ıcıcem hemen ben

önemli olan bebeğin oluştuğu zamanda almak
öncesi depolanıyo ama bebeğe oluştuğu zamanda alınan etki ediyo
yani ilk haftalarda..o zamanlarda zaten bulantı olmuyo.

bana 1 tane ıctı dedı bırde saglık ocagı

daha çok yeni tek duam sıkıca bana tutunması zaten, ama his olarak kendimi tam bir kadın gibi hissediyorum, öncedende kadındım tabi ama ne bileyim göğüslerim falan bi dolgunlaştı ilk defa estetik kaygılardan (aman dik mi düzgün mü yeterince büyük mü) ziyade bişey düşünür oldum bunlarla insan beslicem diyorum mesela tuhaf yaa

yuksekmı cıktı rıskın canım neden oyle dıyorsun
folic plus yemekten sonra ıcıcem hemen ben

evet ama çok şükür ultrasonda 100 de 100 görülen bişey
detaylıya girene kadar çocuk normal sözünü duyana kadar ne yerdeydim ne gökte
çok şükür geçti gitti..
sen takma çok nadir testte böyle çıkıyo..
ama ilacınıda ihmal etme

cute gyno ferro sanol diye bi ilaç var günde 1 tane sabaaalrı alıyosun aç karnına.demir,folik asit ve b 12 var içinde..bunu kullansan belki tiksinmezsin.doktoruna bi sor istersen.ben bunu kullanıyorum.

bende de ikili test korkusu oluşmaya başladı..ense kalınlığı korkusu..her gece rüyamda görüyorum.ikizlerde hiç o korku yoktu ama 4 yıldır özel eğitimde çalışıyorum sanırım onun verdiği kaygıyı yaşıyorum..gelecek hafta bugün ölçümümüz var ve ödüm kopuyo benim.

anladım canım Allaha cok sukur ayrıntılı usg baska bır doktora yaptırdın sanırım benım egedeykenkı doktorun rısklı gebelıkler uzmanıydı ne testlerde ne ayrıntılıe hıc bsıey cıkmadı 3 ayllıkken kuyruk sokumundakı Y seklındekı gorunum cukur fılan defıl doktoru suphelendırdı ve bana hayatı 3 gun zından ettıler ama cok sukur bısey cıkmadı sadece emar cekılmedı ama 10 ayllıkken yurudu artık tamamen o defter kaapndı gozuyle bakıyorum ben ama ınsallah bısey cıkmaz
senın testte yanlsılıkmı olmus o stestler ıhtımal zaten ama 2.lıdemı cıktı

Cute ben kabızlığı sona doğru çektim doğumdan sonra da anal çatlak bana hatıra kaldı. Zor kurtuldum derken geçen nüksetti. Kabız olmamak lazım. Limonlu su çok iyi gelmişti bana hala içiyorum. Yarım limonu bir bardak suya sık şekersiz iç. Diğer yarısını da akşama doğru falan. Hem C vitamini almış olursun.
Kuru kayısıyı suya bırakıp sabah suyuyla yiyebilirsin..kabızlık çok kötü. Bir de ıkınma psikolojisi var ya.. anaa bebenin ayağı çıkacak diye korkardım son aylarda

cute moralini bozcak haberler okuma izleme

Hepinizin çok güzel geçicek aklınıza kötü şeyler getirmesenize yahuuu

hepiniiz bebeklerinizi sağlıkla alcaksınız kucağınıza İnşallah bende

evet aslında olabılır ama saglık ocagı bana dedıgım gıbı kan duzeyın cok yuksek sadece folık dedı oyle aldım doktora gıdınce ben anlatıcam durumu o muhtemelen ılacı degıstırecektır
ıkılı test ben egedeykende cok korkmustum hatat test sonuclarım cıktıgında ılk defa egeye bır cıtcıtlı badı bırde yesıl tavsanlı bır tulum almıstım o gunde bır yumak yun alıp ona kucuk bır yelek ormustum oyle kucuktuku yelek bır a4 defter kadar daracıkkk :) lastık gbıı ama gıydı yamuk yumuk gıydı yelegı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…