sizin dr sadece folik asit mi verdi?
genelde elevit verilir içinde folik asit ve E vitamini ağırlıklı multi vitamin
doktora gidince doktor belki başka ilaç verir elevit diye bi ilaç var onu veriyolar genelde
Hoş geldin İpek seni sormalı
ii çek. kuzumu özledim bugün. sıkıcı geliyor bugün burası.. iş de yoğun değil.
nem canım hayırlı olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hayatın en güzel tadı içinde şu anda. bunların keyfini çıkar doyana kadar.. hiç bir şey takma kafana
ben daha doktora gıtmedım saglık ocagına gıttım folıc plus verdıler elevıt vermedıler ılkıdne ıcmıstım sısmıstım sagolsunlar kac kusur kılo aldım soylemıyım bu sefer kendımı kacırmayacagım emınım kesınım
bırde benım kanım cok yuksek erkek kanı gıbıymıs sınırda yanı oyuzden baska bır hap vermezler dıye dusunuyorum
Diyet yapıyomuş o bebek değil
yok canım ya kısa vadede düşünmüyorum da bu gidişle obez olcam onçin diyete başladım. evlendikten sonra kaç kilo aldığımı söylesem ağlarsınız hoş evlenirken de çıbık gibi değildim
ne güzeeel izmir'desin demek, ben de çok istemiştim izmir'de kalmayı. İstanbul'a geldim evlenince. Gerçi istemeye istemeye geldim de şimdi çok seviyorum bu şehri ne yalan söyleyim.
ben daha doktora gıtmedım saglık ocagına gıttım folıc plus verdıler elevıt vermedıler ılkıdne ıcmıstım sısmıstım sagolsunlar kac kusur kılo aldım soylemıyım bu sefer kendımı kacırmayacagım emınım kesınım
bırde benım kanım cok yuksek erkek kanı gıbıymıs sınırda yanı oyuzden baska bır hap vermezler dıye dusunuyorum
offf onların çikolatalarıda enfes be
sabah falan ye gün içinde yakarsın zaten
6. hafta içindesin 7 de dr bulsan iyi olur aslında kendine. Bir de şimdi çok küçük değil mi 1cm falandır o. Karnın gazdandır cute.
teşekkür ederim, tam zamanında elti sayfasını kapatmışım canımı sıkacak bi durumum yok Allaha şükür
folik mi kilo aldırdı, öyle diyen çok ama 3 ayda hiç kilo almadım ben aksine kol bacak ağrılarıma iyi geldi
6. hafta içindesin 7 de dr bulsan iyi olur aslında kendine. Bir de şimdi çok küçük değil mi 1cm falandır o. Karnın gazdandır cute.
kızlar folik asit iştahı açıyomu, bir haftadır acayip arttıı
hee tamam olsunn ha diyet ha bebek yapmak ikisi de zorluu
hiç izmirden ayrılmadım ben kocayı da izmirden buldum öyle denk geldi yanii
öyle diyolar istanbula gidip hiç alışamayan arkadaşımda var oraya gidip bağlanıp izmire dönesi olmayan da
orda arkadaşlarım var bende bi ara gidip doyasıya gezmek istiyorum heryerinii
ben hiç dikkat etmiom yaa..folik asitide salladım valla.. töbe töbe..
şimdi diyet yapıom guya..ama kızartma, kola ile nasıl uzaklaşıcam kuzumm
İpek benim karnımda şiş gibi farkındayım bebek şişliği değilde hamilelik durumundan mı oluyo o şişlikte sanki gaz varmış gibi bi huzursuzluk hissi
Yok öyle değil canım. Sen şimdi ilerleyen zamanlarda feci duygusal olacaksın. Dokunmalarına gerek kalamayacak ağlamak için.. bahane bulman yeter
Hele doğumdan sonra daha da duygusal oluyorsun.
O bakımdan canım. Yoksa elti sorunları yavrularımızın doğma aşamasında vız gelir.
yok canım suanda kılo almadım masallah dıyorym ken egedeyken 8 haftalıkken konu acmısım 5 kılo almısım :)
elevıt folık progestan hepsının etkısı vardı bence
suanda hıc sıkıntım olmadı cok sukur
doktor bulmsutum ben abla ama randevuları doluydu o yuzden gıdemedım gectıgımız hafta gıdebılırdım ama ben sıkıntılı bır ınsanım kese gorup kalp atısına kadar sıkıntıya gırecektım dısımı sıktım her ıkısını gorunce gıdeyım dedım ben 7.haftaya gırdım 6+1 bugun cumartesı doktor randvum var
Ben de o haftalardayken sanırım ikiz doğuracağım dedim feci şişti karnım. Gebelikte kaçınılmaz maalesef. Ama ilk zamanlar o şişlik de olmasa hamile gibi hissetmiyorsun kendini dışarıdanyani kısmen psikolojik olarak iyi oluyor. Zaten verdiği bir rahatsızlık da olmadı bana. Normal zamanda karnım şişse rahatsız olurum da hamileyken olmadım. O da hamileyim psikolojisinden olsa gerek.
hamilelik planlıyodun diimi
aman diyeyim folik asit al..
hamilelikte ilk ayı çok önemli
benim ömrümden ömür gitti bebeğin testlerinden birinde
bebekteki bir anomaliyi 100de 100 önlüyo
çok basit ama çok önemli aksatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?