09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

nem canım hayırlı olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hayatın en güzel tadı içinde şu anda. bunların keyfini çıkar doyana kadar.. hiç bir şey takma kafana

sizin dr sadece folik asit mi verdi?
genelde elevit verilir içinde folik asit ve E vitamini ağırlıklı multi vitamin

doktora gidince doktor belki başka ilaç verir elevit diye bi ilaç var onu veriyolar genelde

ben daha doktora gıtmedım saglık ocagına gıttım folıc plus verdıler elevıt vermedıler ılkıdne ıcmıstım sısmıstım sagolsunlar kac kusur kılo aldım soylemıyım bu sefer kendımı kacırmayacagım emınım kesınım

bırde benım kanım cok yuksek erkek kanı gıbıymıs sınırda yanı oyuzden baska bır hap vermezler dıye dusunuyorum

nem canım hayırlı olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hayatın en güzel tadı içinde şu anda. bunların keyfini çıkar doyana kadar.. hiç bir şey takma kafana

teşekkür ederim, tam zamanında elti sayfasını kapatmışım canımı sıkacak bi durumum yok Allaha şükür

folik mi kilo aldırdı, öyle diyen çok ama 3 ayda hiç kilo almadım ben aksine kol bacak ağrılarıma iyi geldi

Diyet yapıyomuş o bebek değil

hee tamam olsunn ha diyet ha bebek yapmak ikisi de zorluu

hiç izmirden ayrılmadım ben kocayı da izmirden buldum öyle denk geldi yanii

öyle diyolar istanbula gidip hiç alışamayan arkadaşımda var oraya gidip bağlanıp izmire dönesi olmayan da

orda arkadaşlarım var bende bi ara gidip doyasıya gezmek istiyorum heryerinii

6. hafta içindesin 7 de dr bulsan iyi olur aslında kendine. Bir de şimdi çok küçük değil mi 1cm falandır o. Karnın gazdandır cute.

6. hafta içindesin 7 de dr bulsan iyi olur aslında kendine. Bir de şimdi çok küçük değil mi 1cm falandır o. Karnın gazdandır cute.

İpek benim karnımda şiş gibi farkındayım bebek şişliği değilde hamilelik durumundan mı oluyo o şişlikte sanki gaz varmış gibi bi huzursuzluk hissi

Yok öyle değil canım. Sen şimdi ilerleyen zamanlarda feci duygusal olacaksın. Dokunmalarına gerek kalamayacak ağlamak için.. bahane bulman yeter
Hele doğumdan sonra daha da duygusal oluyorsun.
O bakımdan canım. Yoksa elti sorunları yavrularımızın doğma aşamasında vız gelir.

yok canım suanda kılo almadım masallah dıyorym ken egedeyken 8 haftalıkken konu acmısım 5 kılo almısım :)
elevıt folık progestan hepsının etkısı vardı bence
suanda hıc sıkıntım olmadı cok sukur
doktor bulmsutum ben abla ama randevuları doluydu o yuzden gıdemedım gectıgımız hafta gıdebılırdım ama ben sıkıntılı bır ınsanım kese gorup kalp atısına kadar sıkıntıya gırecektım dısımı sıktım her ıkısını gorunce gıdeyım dedım ben 7.haftaya gırdım 6+1 bugun cumartesı doktor randvum var

gel gel misafirim de olursun beklerim

ben yavaştan kaçıyorum, şükrü miyavlıyor kapıda içeri alim onu karnı da acıkmıştır yavrumun.

görüşürüz yine öpüyorum hepinizi

ben hiç dikkat etmiom yaa..folik asitide salladım valla.. töbe töbe..
şimdi diyet yapıom guya..ama kızartma, kola ile nasıl uzaklaşıcam kuzumm

hamilelik planlıyodun diimi
aman diyeyim folik asit al..
hamilelikte ilk ayı çok önemli
benim ömrümden ömür gitti bebeğin testlerinden birinde

bebekteki bir anomaliyi 100de 100 önlüyo
çok basit ama çok önemli aksatma

İpek benim karnımda şiş gibi farkındayım bebek şişliği değilde hamilelik durumundan mı oluyo o şişlikte sanki gaz varmış gibi bi huzursuzluk hissi

Ben de o haftalardayken sanırım ikiz doğuracağım dedim feci şişti karnım. Gebelikte kaçınılmaz maalesef. Ama ilk zamanlar o şişlik de olmasa hamile gibi hissetmiyorsun kendini dışarıdan yani kısmen psikolojik olarak iyi oluyor. Zaten verdiği bir rahatsızlık da olmadı bana. Normal zamanda karnım şişse rahatsız olurum da hamileyken olmadım. O da hamileyim psikolojisinden olsa gerek.

ablacım ben suanda acayıp duygusalım
hemen aglamaklıyım bırde ofkelıyım
hızlı ve ofkelı :)
haha
ıs arkadaslarımda farkında acaba bana bır ozguven fılanmı geldı
asında ozguven yıkılmıs olması gerekmezmıydı tovbe tovbe dusnunce hamıle ınsan cok kutsal okey ama kabul edelımkı yarım ınsan
hıcbsıey tam olmayacak bundan sonra dogumdan sonrası zaten ayrı bır hengame
sımdı ılk cocuklarıolanlar pek anlamazlar
etkılenırler mutlaka ama ben daha ck etkılenıcem benım 2. bebek
allahtan annem yakın benı destekler egeye fılan bakarlar ama ben ıste ayırt edemem en ıyısı kocama baksınlar ben cocuklarla evde olucam
bır dogurayım soyle 1.5 aylık olsun yer yatagı acıcam ege ben bebek uyuyalım ıstıyorum hep kucukken 2 cocucugum olsun hayal ederdım
esasen tekrar anne olmayı beklemıyordum

Normal canım zaten bu haftaya kadar kalp atışını duyamazdın. Ben de 7. Haftanın sonunda gitmiştim. Ve yine de alttan baktı.ancak görünüyor.

he oyle bır sıskınlık var sankı sındırım daha zor
her gun tuvalete cıkılabılır olsak ne guzel ben cıkamıyorum mesela kabızda degılım bagırsak hareketleırm yavasladı sabah cok hafıfım
aksam eve gıderken hele oluyorum
yemek yıyıp dus almadan rahatlamıyorum sıcak basması var
soguk suyla dus alıyorum
hem sarkma olmasın dıye hemde ferahlamak ıcın

ama ben ıcemıyorum folık asıt 5 tane ıcmısımdır anca sımdıye kadar
22 gundurh amıle oldugumu bılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…