cute moralini bozcak haberler okuma izleme
Hepinizin çok güzel geçicek aklınıza kötü şeyler getirmesenize yahuuu
hepiniiz bebeklerinizi sağlıkla alcaksınız kucağınıza İnşallah bende
Cute ben kabızlığı sona doğru çektim doğumdan sonra da anal çatlak bana hatıra kaldı. Zor kurtuldum derken geçen nüksetti. Kabız olmamak lazım. Limonlu su çok iyi gelmişti bana hala içiyorum. Yarım limonu bir bardak suya sık şekersiz iç. Diğer yarısını da akşama doğru falan. Hem C vitamini almış olursun.
Kuru kayısıyı suya bırakıp sabah suyuyla yiyebilirsin..kabızlık çok kötü. Bir de ıkınma psikolojisi var ya.. anaa bebenin ayağı çıkacak diye korkardım son aylarda
anladım canım Allaha cok sukur ayrıntılı usg baska bır doktora yaptırdın sanırım benım egedeykenkı doktorun rısklı gebelıkler uzmanıydı ne testlerde ne ayrıntılıe hıc bsıey cıkmadı 3 ayllıkken kuyruk sokumundakı Y seklındekı gorunum cukur fılan defıl doktoru suphelendırdı ve bana hayatı 3 gun zından ettıler ama cok sukur bısey cıkmadı sadece emar cekılmedı ama 10 ayllıkken yurudu artık tamamen o defter kaapndı gozuyle bakıyorum ben ama ınsallah bısey cıkmaz
senın testte yanlsılıkmı olmus o stestler ıhtımal zaten ama 2.lıdemı cıktı
evet aslında olabılır ama saglık ocagı bana dedıgım gıbı kan duzeyın cok yuksek sadece folık dedı oyle aldım doktora gıdınce ben anlatıcam durumu o muhtemelen ılacı degıstırecektır
ıkılı test ben egedeykende cok korkmustum hatat test sonuclarım cıktıgında ılk defa egeye bır cıtcıtlı badı bırde yesıl tavsanlı bır tulum almıstım o gunde bır yumak yun alıp ona kucuk bır yelek ormustum oyle kucuktuku yelek bır a4 defter kadar daracıkkk :) lastık gbıı ama gıydı yamuk yumuk gıydı yelegı :)
sen bora beyemi gidiyodun sanki okumuştum öyle bişey
testte nedensiz yükseklik çıkabiliyomuş çoğu zaman
yok 2li değil bana 3lü yapılmadı yani 3lüde 3 hastalığa bakılıyoya biride bu nöral tüp defekti işte
sadece onun testini yapıyo dr.um..o yüksek çıktı..atıl bey var duymuşsundur belki ona gittik ayrıntılıya
adam dünya çapında bi dr. o baktı bişey yok dedi...
biraznetten..benim değerin 3 katı çıkanlar bile varmış sağlıklı olan..
çok şükür geçti..Allah kimseye yaşatmasın
Kendime 9,18 dullar topigi acacam:) icimi baydınız :)
harbiden bu topik noldu böyle yaa, Elmayra bu senin uğurun buraya uğrayan hamile kalıyo
anladım canım ıkılı test benım 7 gunde fılan cıkmıstı ama ay onu beklemek olumnedense bu sefer çok korkuyorum ben..ikizlerde ikli test yaptırmadım sonuçlar yüksek çıkıyormuş çoğul gebeliklerde doktorlar önermedi sadece burun kemiği ve ense kalınlğına bakıldı tabii bi de yarıntlı ultrason yapıldı..ama bu tek ve ikili testin adı bile ödümü koparıyo nedense..doktora yaptrmasan dedim yok olmaz dedi..kaç günde çıkıyor bunun sonucu acaba,çok mu uzun?
ben daha kimseye bişey demedim şu sonuçlar İnşallah iyi çıksın arkadaşlarıma da söyleyeceğim.
ahaha taam be sustuk ayacağın konular açalımKendime 9,18 dullar topigi acacam:) icimi baydınız :)
evet canım bora cengız cok ıyı bır doktor ınan ben onu asla unutamam kac kere hastanelık oldum sehır dısından atladı geldı en son doguracagım gecede suanda rakı balık yapıyoruma ma gelıyorum dedı geldı bende o anda dusunuyorum sarhos olabılırmı ya kesecek benı ama :=)
atıl beyı duymustum atıl yuksel sanırım bahsettıgın bız ayrıntılıya gene bora beye gıtmıstık ama baska bır goz gormesı acısıdnan klınıktekıb aska bır doktor daha bakmıstı
bana 2 yapılmıstı bırde ayrıntılı ama yengeme 2 3 lu ayrıntılı hepsı yapıldı
noral tup defektı testınıa yrıca hıc duymadım canım ben
Allah hayırlısıyla kucagımıza amayı nasıp etsın spina bıfıda cok kotu bırsey benım suan karsı komsum 4 bebegını ard arda kaybetmıs hep doguracagım demıs 25 haftalık dogmus bebekler kendılıgınden
5. cocugu egeyle sımdı ama kadın artık çökmüş bitmiş kafa olarak tüplerini baglatmıs kesınlıkle cocuk yapmayacagım dıyor dogu kokenlı bır kadın
Bi arkadasım vardı sevgilileri sürekli ayrılırdi ondan, sonra da evlenirlerdi, elimi sürdüğüm evleniyor derdi :) bizimki de o hesap, ben kocayı boşadım bir bir herkes hamile kaldı :)
yaa bu ikili üçlü ayrıntılı nedir batmandada biliyolardır bunları demi, ben bişey bilmiyorum yaa
ahaha taam be sustuk ayacağın konular açalım
joni esmer kavruk tenli kaslı
bol sipirminli oldu mu ahahaha
benim merkezde o ..adam kanser biliyomusun
gerçi iyleşmeye başladı
benim detaylımıda o yapacaktı
çok hastaydı o zamanlar
neyse elmi geldi ona yoğun bakım yapayım
ahaha merak etme ben seni hamile bırakıcam en yakın zamandaBi arkadasım vardı sevgilileri sürekli ayrılırdi ondan, sonra da evlenirlerdi, elimi sürdüğüm evleniyor derdi :) bizimki de o hesap, ben kocayı boşadım bir bir herkes hamile kaldı :)
yaa bu ikili üçlü ayrıntılı nedir batmandada biliyolardır bunları demi, ben bişey bilmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?