09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahahahahhaha kare kök dedi ahahahah

tostla mı besleniyon la sen? Salata falan yap ye marul salatası :)

İnşallah tutar.

Sen hapla korunmuyodun dimi, hapla korunmayanların olasılıkları daha yüksek gibi sanki

aynen öle ben 11 ay içtim ilaç...şimdi pişamın...doktorlar ilacın etkisi 6 aya kadar uzabiliyor diyor..ama hemen hamilede kalınabilir diyor..
birde benxe pko çıktı..hapa başlamdan önce gitmiştim doktore pko falan var dememişti sölese asla başlamazdımmm

ben şimdi bu nicki aldımya Mune kızmasın
mesaj attım nemiyi kapatırmısın diye ama cevap yazmadı daha :18:

Mune tatilde olmasın görmemiştir. İStersen sey yap: Kazene msj at ben Muneye attım ama görmedi galiba, su nicki kapatır mısın de. Güme gitme :)

Mİnikkuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm özledin mi beniiiiiiii

Hoşbuldum, murti ile en son izne cıkmadan önce görüştük, arkadaş mı kalıcaz hep fln dedi, ben de evet dedim arkadas gibi kaldı orda ahahahah olmadı bebişim

ahahahahhaha kare kök dedi ahahahah

tostla mı besleniyon la sen? Salata falan yap ye marul salatası :)

İnşallah tutar.

Sen hapla korunmuyodun dimi, hapla korunmayanların olasılıkları daha yüksek gibi sanki

yok canik hiç kullanmadım ben hap hadi bakalım İnşallahh , sonra rüyandada görürsen kaymaklı ekmek kadayıfı olurr

ben hiç ilaç kullanmadım korktum hemde ailemde kalp damar hastalıkları var, bi arkadaşım 2 sene kullandı bıraktığı gibi hamile kaldı

nerden bilceksin ki isyan , hem belli de olmuyo hemen de tutabiliyo ilaç içenin, yada içmeyip aylarca bekleyen de var , kısmet bakalımm, İnşallah bu ay ikimizin de tutarr

bdv de kudurmuş bu gün ayıplı ayıplı konular
hiç bana göre değil

Hı hı tam çeke göre Bütün fantazilerini anlatırdı kesin :)

tostumu yedim bekliyorum msjı vericem sana ondan tost yaptım
ara öğün bu öğlen 3te bi ana öğünüm var orda gömülecem yeşilliğe :)))

Aferin sağlıklı besle bebeyi, sen mühim değilsin Karnındaki daha önemli

Allah yokluklarını aratmasın, cok erken daha zamanın var

yok canik hiç kullanmadım ben hap hadi bakalım İnşallahh , sonra rüyandada görürsen kaymaklı ekmek kadayıfı olurr

Bu gece namazımı kılıp yatıcam bakalım

ben hiç ilaç kullanmadım korktum hemde ailemde kalp damar hastalıkları var, bi arkadaşım 2 sene kullandı bıraktığı gibi hamile kaldı

iyikide kullanmamışsın canım..en iyisini yapmışsınn

benide görsünn rüyasındaaaa :13::13::13:

ben de korktum nems ya istediğim zaman olmazsa diye hiç kullanmadım , sende faydası oldu bakalım bende de olcak mı

ben yumurtlama günlerimi ayarladım ona göre gün aşırı çalıştık ve hemen ayağa kalkmadım diktim havaya bekledim 10 dk falan

özlemezmiyim tatlım
hayırlısı önümüzdeki maçlara bakalım o zamn eee izinde nerdesin evdemi

Bunu da heryerde yazmam ama benim de bir gebeliğim olmuştu. Ertesi gün hapı kullanmama rağmen ama o dönem cok fazla ilaç ictiğim ve durumlar kötü olduğu icin aldırdım. Sonra bir yıl korunmadım olmadı. Sadece ay hap kullanmıştım. Hep ona yormuştum.

Hı hı tam çeke göre Bütün fantazilerini anlatırdı kesin :)

Aferin sağlıklı besle bebeyi, sen mühim değilsin Karnındaki daha önemli

hemen abdest derdine düşerdi o :))
he herşey bebem için
bellanın kızı gibi ilk aylarda iliğimi kemiğimi sömürdü canım evladım ama olsun :))

hayırlısı buymuş elmişş İnşallh bundan sonra herşey daha güzel olucak bebeğini de hayırlı zaman da lıcaksın kucağana

özlemezmiyim tatlım
hayırlısı önümüzdeki maçlara bakalım o zamn eee izinde nerdesin evdemi

Bayramda cıktım cnm, izmir ayvalık ckale yaptık. Pazar gece döndüm bu hafta evde dinleniyorum. Dışarı cıkıyoruz öğleden sonra havuza gidiyoruz fln. Dinlenmek lazım azıcık

bende öyle yapıyomm hatta ben yarım saat bekliyom nolur nolmaz diye

senin haberinide alırız yakında o zaman adetine ne kadar var

eks ne dedi bu duruma, aldırmana yani

hemen abdest derdine düşerdi o :))
he herşey bebem için
bellanın kızı gibi ilk aylarda iliğimi kemiğimi sömürdü canım evladım ama olsun :))

Teyemmüm yapıp ekrana sürerdi ellerini ahahahahahhahaha

Cocugu benzettiği seye bak yaaa sen icinde bir melek tasıyosun :)
hayırlısı buymuş elmişş İnşallh bundan sonra herşey daha güzel olucak bebeğini de hayırlı zaman da lıcaksın kucağana

İnşallah canımınici

bakalım eylül 3 de olmam gerekiyo İnş. olmam

birde nems senin lekelenmen olmuştu demiştin hatırlıyorum yumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu yada adetine kaç gün kala olmuştu o

Gebelik Haftanız: Gebeliğinizin 5. haftasındasınız. (33. gün)
Gebelik Grafiğiniz:
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 26 Nisan 2014, Cumartesi (Bebeklerin yalnızca %5`i zamanında doğar.)
Doğuma kalan gün sayısı: Doğuma 247 gün kaldı.
Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 29 Temmuz 2013 - 08 Ağustos 2013 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 03 Ağustos 2013, Cumartesi
Rahim İçine Ekilme Günü: 10 Ağustos 2013, Cumartesi
İlk Doktor Ziyareti: 25 Ağustos 2013 - 31 Ağustos 2013 günleri arasında
Bebeğin Kalp Atışının Başladığı Gün: 21 Ağustos 2013, Çarşamba
Bebeğin Dış Etkilerle Sakatlık İhtimalinin Yüksek Olduğu Dönem: 11 Ağustos 2013 - 12 Ekim 2013 günleri arasında
Ense Kalınlığı Ölçümü Ve İkili Test Dönemi: 29 Eylül 2013 - 26 Ekim 2013 günleri arasında
Yapılacaksa CVS Dönemi: 03 Kasım 2013 - 07 Aralık 2013 günleri arasında
Yapılacaksa Amniosentez Tarihi: 03 Kasım 2013 - 07 Aralık 2013 günleri arasında
Alfa Feto Protein Bakılma Tarihi: 03 Kasım 2013 - 07 Aralık 2013 günleri arasında
Üçlü Test Tarihi: 03 Kasım 2013 - 07 Aralık 2013 günleri arasında
2 Düzey USG Tarihi: 17 Kasım 2013 - 28 Aralık 2013 günleri arasında
Bebek Kalbinin Ultrasonografi Tarihi: 22 Aralık 2013 - 28 Aralık 2013 günleri arasında
Gebelik Diabeti Tarama Tarihi: 29 Aralık 2013 - 04 Ocak 2014 günleri arasında

senin haberinide alırız yakında o zaman adetine ne kadar var

eks ne dedi bu duruma, aldırmana yani

Ex istememişti aldırmamı ama ben o dönem antidepresan kullanu-ıyodum en ağırlarından o riski alamazdım. E sorumluluğu o tasımayacaktı ki tabi istemez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…