ahahahahhaha kare kök dedi ahahahah
tostla mı besleniyon la sen? Salata falan yap yemarul salatası :)
İnşallah tutar.
Sen hapla korunmuyodun dimi, hapla korunmayanların olasılıkları daha yüksek gibi sanki
ben şimdi bu nicki aldımya Mune kızmasın
mesaj attım nemiyi kapatırmısın diye ama cevap yazmadı daha :18:
elmoşum yüzünü gören cennetlik hoş gelmişin bu diyarlara benim yokluğuma denk gelmişin davul zurnayla karşılayacaktım
eee ne var ne yok bacı ne oldu medyumda tanıştığın çocuğa devammı
kestane kebap acele cevap
ahahahahhaha kare kök dedi ahahahah
tostla mı besleniyon la sen? Salata falan yap yemarul salatası :)
İnşallah tutar.
Sen hapla korunmuyodun dimi, hapla korunmayanların olasılıkları daha yüksek gibi sanki
aynen öle ben 11 ay içtim ilaç...şimdi pişamın...doktorlar ilacın etkisi 6 aya kadar uzabiliyor diyor..ama hemen hamilede kalınabilir diyor..
birde benxe pko çıktı..hapa başlamdan önce gitmiştim doktore pko falan var dememiştisölese asla başlamazdımmm
aynen öle ben 11 ay içtim ilaç...şimdi pişamın...doktorlar ilacın etkisi 6 aya kadar uzabiliyor diyor..ama hemen hamilede kalınabilir diyor..
birde benxe pko çıktı..hapa başlamdan önce gitmiştim doktore pko falan var dememiştisölese asla başlamazdımmm
ben hiç ilaç kullanmadım korktum hemde ailemde kalp damar hastalıkları var, bi arkadaşım 2 sene kullandı bıraktığı gibi hamile kaldı
bdv de kudurmuş bu gün ayıplı ayıplı konular
hiç bana göre değil
tostumu yedim bekliyorum msjı vericem sana ondan tost yaptım
ara öğün bu öğlen 3te bi ana öğünüm var orda gömülecem yeşilliğe :)))
yok canik hiç kullanmadım ben hap hadi bakalım İnşallahh , sonra rüyandada görürsen kaymaklı ekmek kadayıfı olurr
ben hiç ilaç kullanmadım korktum hemde ailemde kalp damar hastalıkları var, bi arkadaşım 2 sene kullandı bıraktığı gibi hamile kaldı
yok canik hiç kullanmadım ben hap hadi bakalım İnşallahh , sonra rüyandada görürsen kaymaklı ekmek kadayıfı olurr
ben de korktum nems ya istediğim zaman olmazsa diye hiç kullanmadım , sende faydası oldu bakalım bende de olcak mı
Mune tatilde olmasın görmemiştir. İStersen sey yap: Kazene msj at ben Muneye attım ama görmedi galiba, su nicki kapatır mısın de. Güme gitme :)
Mİnikkuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm özledin mi beniiiiiiii
Hoşbuldum, murti ile en son izne cıkmadan önce görüştük, arkadaş mı kalıcaz hep fln dedi, ben de evet dedim arkadas gibi kaldı orda ahahahah olmadı bebişim
ben yumurtlama günlerimi ayarladım ona göre gün aşırı çalıştık ve hemen ayağa kalkmadım diktim havaya bekledim 10 dk falan
Hı hı tam çeke göreBütün fantazilerini anlatırdı kesin :)
Aferin sağlıklı besle bebeyi, sen mühim değilsinKarnındaki daha önemli
Bunu da heryerde yazmam ama benim de bir gebeliğim olmuştu. Ertesi gün hapı kullanmama rağmen ama o dönem cok fazla ilaç ictiğim ve durumlar kötü olduğu icin aldırdım. Sonra bir yıl korunmadım olmadı. Sadece ay hap kullanmıştım. Hep ona yormuştum.
özlemezmiyim tatlım
hayırlısı önümüzdeki maçlara bakalım o zamn eee izinde nerdesin evdemi
bende öyle yapıyommhatta ben yarım saat bekliyom nolur nolmaz diye
Bunu da heryerde yazmam ama benim de bir gebeliğim olmuştu. Ertesi gün hapı kullanmama rağmen ama o dönem cok fazla ilaç ictiğim ve durumlar kötü olduğu icin aldırdım. Sonra bir yıl korunmadım olmadı. Sadece ay hap kullanmıştım. Hep ona yormuştum.
hemen abdest derdine düşerdi o :))
he herşey bebem için
bellanın kızı gibi ilk aylarda iliğimi kemiğimi sömürdü canım evladım ama olsun :))
hayırlısı buymuş elmişşİnşallh bundan sonra herşey daha güzel olucak bebeğini de hayırlı zaman da lıcaksın kucağana
senin haberinide alırız yakında o zaman adetine ne kadar var
eks ne dedi bu duruma, aldırmana yani
bakalım eylül 3 de olmam gerekiyo İnş. olmam
birde nems senin lekelenmen olmuştu demiştin hatırlıyorum yumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu yada adetine kaç gün kala olmuştu o
senin haberinide alırız yakında o zaman adetine ne kadar var
eks ne dedi bu duruma, aldırmana yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?