09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

doğru kişiden kişiye değişiyo adetim 3 eylülde ama 5-6 gün sonra bende yapim bari test, silikte olsa 2. çizgi çıkanlar hep doğru oluyo adetten sonra gayet net 2. çizgiyi görüyolar, beklemek en zoru , insan isteyince hemen olsun istiyo

[video=youtube;LGAT2xl3gFw]http://www.youtube.com/watch?v=LGAT2xl3gFw[/video]
bunları yapacak sonrada en sondaki mavi donu gördünnü onu yıkatacak sana ahahaha

ahahahahah kız gebertir bu adam beni :) kırılmadık kemiğim kalmaz

canım psikolojik olabilir..benim geçen ay hepsi oldu ama fos çıktı...
inş senin gerçektir...
kaç gün var bata..

benimde bu ay kasıklarımda ağrı var sadece..ama sanırım benim kistlerden dolayı yada efeksiyondan..soğan suyu içtim o oynattı galiba..
bata son 5 günnnn

Ben bi duşa gireyim dışarı cıkıcam canlar. Gelirim yine öpüyorum siziiii

bakalım daha 10 gün var benimm İnş. gerçektir ikimizinki de

akşamda kv e gitçem yemek yapmaya üşendim , dün de annemde yemiştim yarın da dışardan söylerim cumartesi ous çalışıyo menemen yaparım ohh bu haftayı da sıyırdım

libidomda bi değişiklik yok hiç bi zaman çok yüksek olmadı zaten , sadece yumurtlama günlerimde mümüklü men dil gibi kullanıp attım ousu ayyyy duysa buralara bunları yazdığımı boşar benii

:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

benım donemımde bora bey komple takıp yapıyordu canım benım yanı butun kontrolerımı o yapmıstı belkı suan hasta dıye sadece ayrıntılı yapıyordur yorulmaması acısından
keske ozel sıgortanız olaymıs ben her gıttıgımde ınan 800-900 tl yahu benı bırde dıyetısyene gonderıyolardı cok kılo aldım dıye murat berksoya sen dusun yanı ıkı ker edr muaynesı her gıttıgımde fıks alt kattakı labaratuvarda test
dogurana kadar anam agladı yanı ama bora bey dogumda bana ındırım yağtı bıcak parasından hastane yede ındırım yaptırdılar 6.500 tl dogurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…