Yakalayınca naparmış ahahahahha
:)
vay be atandı ha
ulen bizdeki kör talihe bak bende benimkini bırakayım hemen atanır şimdi ceremeyi ben çekiyorum boşayıp geri mi alsam acep malum bende iki çocuk var
aynıları bendede oldu canım buraya günlerce yazdımya belim ağrıyo diye, hatta ben adetime günler günler kala bi test yapmıştım 2.çizgi çok silik çıkmıştı ama çıktı yani bende psikolojik demiştim ama demek ki benim hcg idrara geçmeye tee o zamanlarda başlamış, kimisi adeti geçmeden çift çizgiyi görmüyo kimiside 3-4 gün kala görüyo, ben 1 gün kala test yaptım hatta 2 test yaptım çıktı hemen
[video=youtube;LGAT2xl3gFw]http://www.youtube.com/watch?v=LGAT2xl3gFw[/video]
bunları yapacak sonrada en sondaki mavi donu gördünnü onu yıkatacak sana ahahaha
ahahaha deli ya allah göstermesin :)
eee ex ne hissetti acep ne dedi anlatsana
Selamlar kuzular, nasıl herkes iyi mi?
libidon nasıl
ahahahahah kız gebertir bu adam beni :) kırılmadık kemiğim kalmaz
valla bende bahsetmiyim diyodum ama hani psikolojiktir belki kafayımı yedin dersiniz diye
ara ara sırtım ve belim ağrıyo sabah bikaç kere kasığıma değilde yumurtalıklarıma gibi sancı saplandı
iştahım açıldı, ara ara karnımda da değişik dolgunluk hissediyorum ,
psikolojik mi ki
aynıları bendede oldu canım buraya günlerce yazdımya belim ağrıyo diye, hatta ben adetime günler günler kala bi test yapmıştım 2.çizgi çok silik çıkmıştı ama çıktı yani bende psikolojik demiştim ama demek ki benim hcg idrara geçmeye tee o zamanlarda başlamış, kimisi adeti geçmeden çift çizgiyi görmüyo kimiside 3-4 gün kala görüyo, ben 1 gün kala test yaptım hatta 2 test yaptım çıktı hemen
canım psikolojik olabilir..benim geçen ay hepsi oldu ama fos çıktı...
inş senin gerçektir...
kaç gün var bata..
benimde bu ay kasıklarımda ağrı var sadece..ama sanırım benim kistlerden dolayı yada efeksiyondan..soğan suyu içtim o oynattı galiba..
bata son 5 günnnn
Ben bi duşa gireyim dışarı cıkıcam canlar. Gelirim yine öpüyorum siziiii
gelince hesabını soracam bak
libidomda bi değişiklik yok hiç bi zaman çok yüksek olmadı zaten , sadece yumurtlama günlerimde mümüklü men dil gibi kullanıp attım ousuayyyy duysa buralara bunları yazdığımı boşar benii
pc donuyo cute açamıyorum msjları kafası düzelince bakayım
bora bey sadece ayrıntılılara bakıyo galiba ama iyleşiyo çok şükür
ben erbil beydeyim tüpümüde kontrolümüde o yapıyo
özel sigortam yok
her gidişimde soyup soğana çeviriyolar :))
bi muayene 275 şimdi bi kontrol ücretsiz
ist.da adam akıllı tuping bi ora bi memorial var zaten bende yakın olana gittim
iyikide gitmişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?