09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

içinde dadlu çocukların cıvıldadığı adam (yağuşuhlu kaslı esmer kavruk) gibi bir ousla musmutlu bir yuvan olcek inş. canım

bakalım eylül 3 de olmam gerekiyo İnş. olmam

birde nems senin lekelenmen olmuştu demiştin hatırlıyorum yumurtlamadan kaç gün sonra olmuştu yada adetine kaç gün kala olmuştu o

ayy az önce yanlış bişey gönderdim, aslında doğru sayılır nette bebekle ilgili bi hesaplama buldum az önce paylaştığım

Tahmini Yumurtlama Tarihi: 03 Ağustos 2013, Cumartesi
Rahim İçine Ekilme Günü: 10 Ağustos 2013, Cumartesi

rahim içine ekilme günü diyoya işte tamda o gün kahvemsi pembemsi bi lekelenme oldu döllenmeden 7 gün sonra yani

Teyemmüm yapıp ekrana sürerdi ellerini ahahahahahhahaha

Cocugu benzettiği seye bak yaaa sen icinde bir melek tasıyosun :)

İnşallah canımınici

melek tabisi benim oğlum :)
oda vampirdi ama çok dadlu bi bebekti :)

çek şimdi sekreteryada daktilo şaklatıyodur garibim

anladım cnm hadi bkalım hayırlısı artıkk

benim hala adet olacakmışım gibi belim karnım falan ağrıyo ara ara

valla bende bahsetmiyim diyodum ama hani psikolojiktir belki kafayımı yedin dersiniz diye

ara ara sırtım ve belim ağrıyo sabah bikaç kere kasığıma değilde yumurtalıklarıma gibi sancı saplandı

iştahım açıldı, ara ara karnımda da değişik dolgunluk hissediyorum ,

psikolojik mi ki

ayy Cüneyt arkın gibi bi ousun olurmuş işte
nelmiş nelmiş diye yan yan kovalarmış seni evde haha

Yakalayınca naparmış ahahahahha

dağıldım derken ne yani etkilendinmi anlatsana kızzzzzzzzzzzzzz

Etkilenmek, s,inirlenmek, öldürmek istemek, sarılmak istemek, burnumu boynuna gömmmek istemek :) Say say bitmez.

Atanmış bi de pislik. Ay allahım her türlü pisliğini ben cektim kaymağını baskası yicek :)

aynıları bendede oldu canım buraya günlerce yazdımya belim ağrıyo diye, hatta ben adetime günler günler kala bi test yapmıştım 2.çizgi çok silik çıkmıştı ama çıktı yani bende psikolojik demiştim ama demek ki benim hcg idrara geçmeye tee o zamanlarda başlamış, kimisi adeti geçmeden çift çizgiyi görmüyo kimiside 3-4 gün kala görüyo, ben 1 gün kala test yaptım hatta 2 test yaptım çıktı hemen

faaliyete bağlı

vay be atandı ha
ulen bizdeki kör talihe bak bende benimkini bırakayım hemen atanır şimdi ceremeyi ben çekiyorum boşayıp geri mi alsam acep malum bende iki çocuk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…