akşamda kv e gitçem yemek yapmaya üşendim , dün de annemde yemiştim yarın da dışardan söylerim cumartesi ous çalışıyo menemen yaparım ohh bu haftayı da sıyırdım
bakalım daha 10 gün var benimm İnş. gerçektir ikimizinki de
Kız zorla beni depresyona sokacan yeni cıktım zaten :)
Ağzımın icindeydi sonra da mail atmış ama olmayacak duaya amin demem ben.
ohh kuzum en güzeli..bende dün patates yemepi yaptım ondan önceki gün dışardan yedik bu akşam annemdeyiz..yarına bende menemen yapayımm ohh misss
inş kuzum ama benim hiç ümidim yok..bu ay senin ilk denemenmi...
benım donemımde bora bey komple takıp yapıyordu canım benım yanı butun kontrolerımı o yapmıstı belkı suan hasta dıye sadece ayrıntılı yapıyordur yorulmaması acısından
keske ozel sıgortanız olaymıs ben her gıttıgımde ınan 800-900 tl yahu benı bırde dıyetısyene gonderıyolardı cok kılo aldım dıye murat berksoya sen dusun yanı ıkı ker edr muaynesı her gıttıgımde fıks alt kattakı labaratuvarda test
dogurana kadar anam agladı yanı ama bora bey dogumda bana ındırım yağtı bıcak parasından hastane yede ındırım yaptırdılar 6.500 tl dogurdum :)
tamam tama mbunalıma bağlama hemen ama dediydi diyeceksin lami cimi yok sen bu adama geri varacan
çok severim menemenii
evet ilk denemem bakalım 10 güncük kaldı
öyle düşünme 5 gün sonra senden de alcaz güzel haberler
bak sana bir örnek vereyim teyzemde kist vardı portakal büyüklüğünde tüplerin üstünü kapatmış yani hamile kalma olasılığı baya düşükk, hamile kaldı 5, yada 6. ayıydı sanırım , doktor bile şaşırmışş nasıl olur diye , ama olcağa varsa oluyo işte, o yüzden güzel düşün güzel olsun
evet normal kontrolü hast. olduğundan yapmıyor
benim dr. erbil yağmur..
bende aynını düşünüyorum
bende çok severimmm
kuzum geçen ay çok sorun yaşadım bu ay sanırım biraz piskolojik olarak bozuldummmbakma sen bana 5 gün sonra ak kara belli olacak...
10 gün sonra halay çekeriz inşşş
bade sen batmandamıydın kuzum ?
evet normal kontrolü hast. olduğundan yapmıyor
benim dr. erbil yağmur..
bende çok severimmm
kuzum geçen ay çok sorun yaşadım bu ay sanırım biraz piskolojik olarak bozuldummmbakma sen bana 5 gün sonra ak kara belli olacak...
10 gün sonra halay çekeriz inşşş
bade sen batmandamıydın kuzum ?
guzum yap bir test beaaa ne kasıoyon kendini
5 gün önceden belli olurmu...yapsammıkiiiii
nems in belli olmuş silikik 2. çizgi çıkmıştıı, belki de belli olur
canım benımkıde bellı oldu ben 5 adet gunum ben 31 aksamı yapmıstım tetsı carsamba aksamı ben pazartesı adet olacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?