09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

akşamda kv e gitçem yemek yapmaya üşendim , dün de annemde yemiştim yarın da dışardan söylerim cumartesi ous çalışıyo menemen yaparım ohh bu haftayı da sıyırdım

ohh kuzum en güzeli..bende dün patates yemepi yaptım ondan önceki gün dışardan yedik bu akşam annemdeyiz..yarına bende menemen yapayımm ohh misss

bakalım daha 10 gün var benimm İnş. gerçektir ikimizinki de

inş kuzum ama benim hiç ümidim yok..bu ay senin ilk denemenmi...

çok severim menemenii

evet ilk denemem bakalım 10 güncük kaldı

öyle düşünme 5 gün sonra senden de alcaz güzel haberler

bak sana bir örnek vereyim teyzemde kist vardı portakal büyüklüğünde tüplerin üstünü kapatmış yani hamile kalma olasılığı baya düşükk, hamile kaldı 5, yada 6. ayıydı sanırım , doktor bile şaşırmışş nasıl olur diye , ama olcağa varsa oluyo işte, o yüzden güzel düşün güzel olsun

Son düzenleme:

evet normal kontrolü hast. olduğundan yapmıyor
benim dr. erbil yağmur..

bende çok severimmm
kuzum geçen ay çok sorun yaşadım bu ay sanırım biraz piskolojik olarak bozuldummm bakma sen bana 5 gün sonra ak kara belli olacak...
10 gün sonra halay çekeriz inşşş

evet normal kontrolü hast. olduğundan yapmıyor
benim dr. erbil yağmur..

anladım canım bılgıler ıcın cok tesekkur ederım
fotograf cekıldım ama foto ceken kısı masallah nerede hareket ettıysem orada basmıs dugmeye masallah

nems in belli olmuş silikik 2. çizgi çıkmıştıı, belki de belli olur

canım benımkıde bellı oldu ben 5 adet gunum ben 31 aksamı yapmıstım tetsı carsamba aksamı ben pazartesı adet olacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…