09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

o zaman alt yapı çalışmalarına devamm evet yumurtluyosun takvime baktım ve gebe kalma durumunun en yüksek olduğu günlerdesin

hade bakemm

ya bu konularda ben cok cahilim kuzum ama şimdide olmus olabilir dimi şimdi hamileysem kan testinde cıkmaz dimi yumurtlama dönemim adam tatile cıkıyo sonrada diyoki bizim cocuğumuz olmuyo mu daha ilk ayımız allahım yaaa

Tamam aklımda bulunsun birgün lazım olur belki
Yalnız ben adet günümü bile tam bilmem, neyse ki düzenli de sürpriz olmuyo
Bu işlere girince biraz takip etmek lazım demek

bebiş isteyince ister istemez dikkat ederin bende aklımda tutamam adet günümü takvimime işaretliyorumm

bu işlere girince gör bak aklından çıkçk mı hesap kitap yada ben çok takıyom belki kafaya

ya bu konularda ben cok cahilim kuzum ama şimdide olmus olabilir dimi şimdi hamileysem kan testinde cıkmaz dimi yumurtlama dönemim adam tatile cıkıyo sonrada diyoki bizim cocuğumuz olmuyo mu daha ilk ayımız allahım yaaa

şimdi olduysa bile belli olmaz kesinlikle zaten adetin biteli kısa bi süre olmuş yumurtlama dönemine yeni girmişsin

bu haftayı iyi değerlendirin esmer yumurtlama günün çünkü ama hergün değil gün aşırı

bir hafta sonra beraber yaparız testii :132:

bu arada kasık ağrısının sebebi büyük ihtimal yumurtlama gününde olduğundan kaynaklanıyor

Son düzenleme:
Hoş geldin noel baba ( gülüşünü ona benzettim )

evet noel baba gülüşüydü, alttaki sarı kafaların arasında noel baba aradım bulamayınca bu yapraklıyı koydum ne alaka bilmem

evi temizledim çamaşırları astım şükrüyü yedirip uyuttum duş aldım ve geldim. ne ka hareketli bi hayat değil mi ekşın dolu

Esmer Şirine

1 yıllık evlisin
7 yılımı yedi Ous dedin
Demek 6 yıl sevgiliydiniz
Eee daha daha
Yaş kaç, çalışıyo musun vs ?

Leb demeden Çorum'u anlarım ben zaten

Şükrü kim çocuğun mu
Sana da hamile misin dediler ya bişey demedin oğlum var filan gibisinden

Kızlar ben olmam belki
Asyalı'yı görürseniz
Limonu sıkıp bişey katmadan kızına içirmesini söyler misiniz ?
Bizim üçüzler kusuyodu ya böyle yapmış ablam, geçmiş Allah'ın izniyle
Onun kızı da kusuyodu da söylim dedim

geyik topiğini geyikten çıkmışken, bende sorayım
ön lisans mezunları için kpss 2014 demi olacak bilgisi olan varmı kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…