09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

selam piyo nasılsın bi malatyalı bul eşinin kıymetini bilir adanalı erkek gördüğün an kaç kuzum
iyiyim şekerim seni sormalı diyeceğim ama maşallah bi önceki sf dan aldım haberlerini. inşallah gebesindir. bu ne boluk bu ne bereket kutlu doğum ayı gibi oldu topik
kulapına küpe et: malatyalı erkrk aranıyor sen bi arkadaş ve akraba çevreni gözden geçir bakayım. ist danım göçmenim 86 lıyım bankacıyı. pek esmer sevmem ama iç yoktan iyidir ahahaha bulda hemen bebek yapalım

devlet memuru olmayı hiç istemiyorum şahsen. kpss için yaş snırı bilen varmı kızlar? 35ten sonra özelde iş bulamazsam kpss den devlet memuru olur emekli gibi çalışırım şimdiden kendimi köreltmenin anlamı yok

vala kuzum eskiden vardı sanırım ama şimdi forumlarda yaş belirtmiyolar benim bildiğim

7 yıllar, 10, yıllar, liselerden kalmalar breh breh breehhh

tanıştık biz. 9. ayda aileler tanıştı, 12. ayda nişan yapıldı, 15. ayda düğün. 30. ayda boşanma.
hızlı yaşa genç öl

evet kuzucum 2014 de var canımm

Düz memurlukda şansımı denemek istiyorum İsyanım.

sen planı yapmışsın piyocan

tanıştık biz. 9. ayda aileler tanıştı, 12. ayda nişan yapıldı, 15. ayda düğün. 30. ayda boşanma.
hızlı yaşa genç öl

vala bende cok düşündüm boşanmayı bi baktım gebelik düşünüyom 7 yıl pskolojimi bozdu senin kararların netmiş kuzum allah gönlüne göre versin inşallah

hızlı yaşa genç öl

Kocaman bir kahkaha patlattım, kimse yoktu Allahtan. deli sanarlardı yoksa kendi kendine gülen insan :)

Allah da seni güldürsün Deli Gızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…