09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

geçmiş olsun
hayırdır ne dr gtceksin

gofretim doğumdan sonra anal çatlak oldu bende kabızlığa bağlı. çok zor Allah kimseye yaşatmasın.
3 yıl geçti geçti derken geçen regl oldum sandım. meğer makattan gelmiş kan. wc de de geldi. hemen 3 sene önceki kremimi kullandım kanama durdu çok şükür. ben yine de tedbir olsun diye genel cerraha gittim. dr çok iyi çıktı mua etmedi
direk rektoskobi yapalım dedi. o bile çok utandırıcı da Allahtan hastanede sadece o bölge açık şort giydiriyorlarmış..
dr sanırım hemoroid nüksetti dedi ama yine de emin olalım.

isyancım hayırlısı olsun bi daha ki aya inşallah ama b
raz daha bekle gelmesse adetin bi test daha yaparsın kızımda labaratuar yanlış sonuç vermişti haberin ola

canlar benim elim ayağım dudağım şiş bi vaziyette gidemde kurum revirine bi tansiyonumu ölçtürüp geleyim

anladım canım, çok geçmiş olsun.
Inşallah önemli bir şey yoktur
hayırlı haberlerle gel.

çıktı kızlar sonuç....tutmamış mayamızzz bir dahaki aya kaldı...daha sıkı çalışcazzzz

isyan hayılrısı olsun Allah zamanında nasiip etsin İnşallah..durmak yok yola devam o zaman :)

kızlar hepinize de günaydın

nemişe noldu ilk üyeliği uı dünkü üyeliği banlı :26:

Sıkma canını Rabbim herşeyin hayırlısı verir..

aynenn canım...Rabbim en iyisini bilir...en doğru zamanı o görürr...

kan sonucu mu bu isyan?
kaç gün geçmişti regl?

evet canım kan sonucu..
adetime 4 gün vardır...
ayyyyy kaç dakka kaldı yaaaaaaaaaaa

negatif şekeirm...tutmamış mayamızzz..

bekleyecepiz kuzum adetimizi bakalım..
git bakalım kuzum revire..geçmiş olsun kuzumm

Cute de tercüman gibi
Hadi Zibidi yok onunla ilgili anlatıyo da
İsyan burda kendi anlatabiliyo, üstüne bi de aynı şeyi Cute yazıyo

canım hayırlı zamanda ve doğru zamanda gelecektir emin ol. Bunu yaşamak beklemek bile çok güzel..

ayyyyy benide muck yapmışşş kuzummmm benımmm yaaaa

Canım sabret ve çalış olacak.
rüya yorumcummm yaahuu yalnışş bildinnn...yokmuşş bebişşş...
dediğin gibi çalışcazzz eşimleee

gerekirse spidermanları alıcam şırınga ile kendime transfer edicemm töbee töbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…