- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
kızlar size bişi sorcam , ben folik asit kullanmaya geçen cuma günü başladım bi hafta önce
çocuk yapmaya da o gün karar verdik yani öncesinde folik asit kullanmışlığım yok
eğer ki bu ay hamile olursam bi sıkınıtı olur mu bu durum aylar öncesinden kullanmaya başlıyo ya insanlar ondan dedim
kızlar size bişi sorcam , ben folik asit kullanmaya geçen cuma günü başladım bi hafta önce
çocuk yapmaya da o gün karar verdik yani öncesinde folik asit kullanmışlığım yok
eğer ki bu ay hamile olursam bi sıkınıtı olur mu bu durum aylar öncesinden kullanmaya başlıyo ya insanlar ondan dedim
Hiç öyle düşünmemiştim
Çok küçükken, küçük ablamdan öğrenmiştim
Hayırlı bişey olsa öğretmez zaten
yok canım ya korkma..benim kuzenimin eşi ve kuzenim hamile kaldıkları ay kullanmaya başladılar..çocukları maşallah sapasağlam..
ablanda benim kafadann , ben senin ablan olsam daha neler öğretirdim
Günaydın. Size. Gene bişi koymuş bana. Hiç bişi. Koymamış
olmazmı annemde bende folik asit içemiş bakkkk
adrina lima gibi olamadım
kız anam ne olucak sende haydeeeeee
roka moka yi gitsin egede yaşıon ot ceneti en güzeli doğalı
katieee selam oğluşşşşşş anasııı
Kızlar Rüya Yorumlama en önemli husus rüya yorumcusuna itimaddır,
Bugün hepiniz rüyanızı yazdınız,artık sıra koyacağız,rüya yorumlamasını ehhemmiyet ve öneme göre
Sonra bu kız burda reklam yapıyor diye abla biz burdan kovmasınmımahpus atmasınmı
peküü o zaman , yok ottan bol yediğim bişi yok zaten , eşim inek bile bu kadar ot yemez diyooodelimidir nedir
Asıl Bade bizim ablamız olsa kim bilir neler öğretirdi bize
peküü o zaman , yok ottan bol yediğim bişi yok zaten , eşim inek bile bu kadar ot yemez diyooodelimidir nedir
Önümüzda ki Günlerin İlk Günaydın söyleyeceğim adaylarındasınızGünaydın. Size. Gene bişi koymuş bana. Hiç bişi. Koymamış
Muhahaha
vitaminler kimyasallllllllllll hiç bişey doğla yolla alınan kısmı tutmaz...
rokada marulda var folika sit yiyosan sorun yok...bebeğim...
kabak çekirdeğindemi ne varmış
yi guzummm yiyin gariiii
çete kurardık çekk, hanımağamızdan öğrendiklerimiz sayesinde fırtına gibi eser arı gibi sokardıkk
hareket çekmeyi de öğretir miydi kii
Önümüzda ki Günlerin İlk Günaydın söyleyeceğim adaylarındasınız
vitaminler kimyasallllllllllll hiç bişey doğla yolla alınan kısmı tutmaz...
rokada marulda var folika sit yiyosan sorun yok...bebeğim...
kabak çekirdeğindemi ne varmış
yi guzummm yiyin gariiii
kızlarrr sabah testimde 2. çizgi silik ama yinede gözle görülür belirgin çıkmış...böle birşey olması muhtemelmi yaa..elim yağım titriyorrr
yaa çek ne zor şartlarda yaşıyorum bak gör, anası meyve suyu vermez oğlunun da yediğim otta gözü kalıırrhihi insan ne kadar kötü olabiliyo deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?