09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

rüya yorumcummm yaahuu yalnışş bildinnn...yokmuşş bebişşş...
dediğin gibi çalışcazzz eşimleee

gerekirse spidermanları alıcam şırınga ile kendime transfer edicemm töbee töbeee
Rüyalarım garantilidir canım,bu ay olmasa olmyaca demek değil koçişi zorlayacaksın

annenle babana verıcek kayannan oyle bakcıan
cok gunah bısey ya
ınan ben hamıle olmasam bıle bana vermedıgı ıcın canım ceker :) hemen ıcerdım kocamınkını

tabiki yapmam asla öyle bişi ama aklımdan geçmedi değil hani

valla çek bizde de öyledir ama neden böyle yaptı anlamadım , bugüne kadar bendne bişi sakındığını hiç görmedim hissetmedim , zaten kasti olduğunu düşünmediğim için çok üstünde durmadım ama içte kırıldım

günaydınn muhenurcannn bana kalpli koymuşş kıskananlar çatlasınn

çıktı kızlar sonuç....tutmamış mayamızzz bir dahaki aya kaldı...daha sıkı çalışcazzzz

isyancımmm hayırlısı olsun yavru İnşallah önümüzdeki aya ,

isyan ayın belli günlerie ağırlık vermek ve o günlerde beslenmeye dikkat etmek de lazım.
erkek için en azından havuç suyu diye okumuştum hamilelik topiğinde.. yumurtlamaya yakın daya kocişe havuç suyunu akşamları.

Mütevaziyim ama Rüyaların yorumunda garantiliyim,

o zaman çok abuk sabuk rüyalar görürürüm ben sakın gitme bu topikten
mesela sık sık kıyametin koptuğunu görüyorum ne hikmetse hamileyken başladı bu rüyalar hala devam ediyor. resmen kıyamet anı.
ne dersin buna

Mütevaziyim ama Rüyaların yorumunda garantiliyim,

o zaman sana 1,5 ay önce gördüğüm rüyamı anlatıcam kısacık zaten

1,5 ay önce bebek falan düşünmüyoduk eşimle yani ortada bebek mevzusu yok yani bilinçaltından değil demek istiyorum

eşim ve benim ailem hastane doğumhanesindeyiz benimde karnım burnumda bu ne demekk ki

uykum var masanın uzerıne cıkıp kıvrılıp uyuyabılırım

kızlar size bişi sorcam , ben folik asit kullanmaya geçen cuma günü başladım bi hafta önce

çocuk yapmaya da o gün karar verdik yani öncesinde folik asit kullanmışlığım yok

eğer ki bu ay hamile olursam bi sıkınıtı olur mu bu durum aylar öncesinden kullanmaya başlıyo ya insanlar ondan dedim

Muhemir bunu sabah yazdım
Görmedin herhalde
Madem yorumların garantili göster bakalım hünerlerini

yok canım ya korkma..benim kuzenimin eşi ve kuzenim hamile kaldıkları ay kullanmaya başladılar..çocukları maşallah sapasağlam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…