Rüyalarım garantilidir canım,bu ay olmasa olmyaca demek değil koçişi zorlayacaksınrüya yorumcummm yaahuu yalnışş bildinnn...yokmuşş bebişşş...
dediğin gibi çalışcazzz eşimleee
gerekirse spidermanları alıcam şırınga ile kendime transfer edicemm töbee töbeee
annenle babana verıcek kayannan oyle bakcıan
cok gunah bısey ya
ınan ben hamıle olmasam bıle bana vermedıgı ıcın canım ceker :) hemen ıcerdım kocamınkını
Günaydın kızlar
Zibidi adına sevindim, zaten demiştim iş bulma süreci sıkıntı olmayacaksa ve bulabilirim ondan daha iyisni diyosan çık diye
Sovr bence de kayınvaliden ayıp etmiş ama kasti olduğunu sanmıyorum ilk kez yaptı madem
Bizde tam tersi olur annem önce yengeme verirdi, çünkü hani o gelin beni ayırıyo diyebilir ama siz evladımsınız diyodu
Bizde zaten anlamadık o mu senin evladın biz mi diyoduk
Neyse iyilikten maraz doğar sözünü de doğruladı sonralarda sevgili yengem.
Günaydın Hayırlı Cumalar kk en seçkin ve değerli üyeleri
Günaydın Şefkatlı kalbi olan bade
Günaydın Başkan
Günaydın çekirge
Güanydın sovr
Günaydın fallen
Günaydın zibidi
Günaydın Cute
Günaydın piyon
Günaydın gofretto
Günaydın asyalı
Günaydın İsyan
çıktı kızlar sonuç....tutmamış mayamızzzbir dahaki aya kaldı...daha sıkı çalışcazzzz
Mütevaziyim ama Rüyaların yorumunda garantiliyim,muhemir sen rüya yorumunda iyi misin?
Günaydın. Size. Gene bişi koymuş bana. Hiç bişi. Koymamış
Mütevaziyim ama Rüyaların yorumunda garantiliyim,
Günaydın
Sen de ona nanik yap o zaman
erik yicenmi de yapsınn mı
(hani baş parmakla işaret parmağını birleştirip yuvarlak yaparak burnunu içine sokma hareketi )
Anladım bizde ona erik yerine fındık diyolar sadece
Ben hiç rüya hatırlamıyorum ( Görmüyorum sanıyordum görürmüş herkes aslında )
Ama bugün uyandım bi daha bi 5 dk yatayım dedim
Ben kuruyemişçiden eve dönüyordum, kapşonlu bi montum vardı
Arkamdan bi adam geliyodu bişey düştüğünü hissettim benden, bi döndüm baktım adam var arkamda kağıtlar gördüm de adamı görünce daha hızlı yürüdüm
Adam da hızlandı geldi dedi ki bu kağıtlar sizden düştü duaya benzer bişey ve para
Önce o kağıdı verdi sonra paranın bi kısmını çaktırmadan alıp kalan kısmını bana verdi
Ben sadece merak edip kağıdı aldım, kötü bişey gibiydi. Parayı da istemiyorum sizin olsun dedim
Napim ben bunu dedi siz bilirsiniz, bana dua etseniz yeter dedim
Israrla bi kısmını uzattı adam, bende sadaka olarak verin isterseniz ben istemiyorum dedim
Sonra telefonum çaldı
Arayan Ous, uykuda kalma işe gecikeceksin diyodu
normal şartlarda bu durumunda ayıplı olması gerekiyo çekkk
hareket ayıplı bi keremm
Rüyalarım garantilidir canım,bu ay olmasa olmyaca demek değil koçişi zorlayacaksın
kızlar size bişi sorcam , ben folik asit kullanmaya geçen cuma günü başladım bi hafta önce
çocuk yapmaya da o gün karar verdik yani öncesinde folik asit kullanmışlığım yok
eğer ki bu ay hamile olursam bi sıkınıtı olur mu bu durum aylar öncesinden kullanmaya başlıyo ya insanlar ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?