ay anacım hele bacaklar beni öldürüyo öbür bölge yine küçük bacaklar kocaman öfffffffffff
yok canım genel müdürlükteyim. ama senin evde durduğun kabahat. başvursana bankalara. bu kadar rahat olacağın bir yer bulman zor ama. genel mdürlük dışı çok yoğun genelde. izmirde de genel müdürlük varmı bilmiyorum. ama yok sanırım.Eneee
Bankada böyle nete nasıl girebiliyosun kız?
Veznede değilsin o zaman sen?
Ben işletme mezunuyum canım.
Alllaaaaah bankacı bi arkadaşım var, tam da kredi çekmek istediğim bir dönemdeyim:124::124::124::124::124:
Piyo, bana kredi çıkar.
Skorum azcık düştü 1000 lerde ama sen halledersin
Kolay gelsin cnm benm
etek bile giyerimdon bile yaptırırım
Aaa bakayım 30 yaş üstü değilim ama severim nostaljiyi
ahaaaaaaa rüşvet teklifi tespit ettim
yok canım genel müdürlükteyim. ama senin evde durduğun kabahat. başvursana bankalara. bu kadar rahat olacağın bir yer bulman zor ama. genel mdürlük dışı çok yoğun genelde. izmirde de genel müdürlük varmı bilmiyorum. ama yok sanırım.
canım ben o tarz işlerle ilgilenmiyorum anlamamda zaten. bizimkisi yabancı kaynaklı banka. kobi ve kurumsal çalışıyor. bireysel kredi 10-20 binlere girmiyor. adamlar milyonlarla çalışıyor. bu nedenlede pek duyulmuş bir banka değil. büyükler bilir bizi
gansel ve grateldeki cadı teyzegibisin bilerek güzel besliyon ki çok derisi çıksın deme seni çakall, bana da ufak bi cüzdan yaptırır insan
O şapkalı şeyle ne onları anlayamadım
Elmi yeewrim açıklar mısın bana
27,51985
benimde aklıma gelmiştiinsanlarda da işe yarıyomu acaba
belli son sayfadangene konuşuruz tadlılar biizi kimse durduramazzzzzzzzzzzzzzz
bacaklar sert bölge olduğu için canım yanmıyoı, ama o küçük yer canımı yiyo bazen çıktı da tavana yapıştı sanıyom çok kıymetlidir de ablası
O şapkalı şeyle ne onları anlayamadım
Elmi yeewrim açıklar mısın bana
hangi şapkalı kıs saniye ver
orda şapkalı tek bişi var onuda yazmım istersen
Ben onu izleyemem ki yewrum kurum interneti acmaz onu, engeller.
şapka mapka pen.sle birleşince anlamışındır sen
öyle bi sansür koymuşki ben anlayamadım ne yazdınıAaaa ne yazdı
Şimdi oraya nokta koydun diye edepli mi oldun
orda bu festival bereketi simgeliyormuş canımbliiii o kadare çoğunu birarada görünce midem bulandıı öyykkk bunun da festivali mi olurmuş bizimkinin festivalini yapan yer var mı acaba şekjlini nası yapıyolarsa
elmm 1 yaş var aramızda akranız
benimkide hala düşünüyo açsammı diyeBen onu izleyemem ki yewrum kurum interneti acmaz onu, engeller.
şapka mapka pen.sle birleşince anlamışındır sen
Aaaa ne yazdı
kızım kesin arap bankasıdırticariiii
ahahahaha b....z bile yaptırıcam
Elmi kuzum, sen nerde çalışıyodun?
Bana göre iş var mı orda
Daha önceden de sormuştum ama tınlamadın
bliiii o kadare çoğunu birarada görünce midem bulandıı öyykkk bunun da festivali mi olurmuş bizimkinin festivalini yapan yer var mı acaba şekjlini nası yapıyolarsa
elmm 1 yaş var aramızda akranız
Aaaa ne yazdı
öyle bi sansür koymuşki ben anlayamadım ne yazdını
orda bu festival bereketi simgeliyormuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?