09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay anacım hele bacaklar beni öldürüyo öbür bölge yine küçük bacaklar kocaman öfffffffffff

bacaklar sert bölge olduğu için canım yanmıyoı, ama o küçük yer canımı yiyo bazen çıktı da tavana yapıştı sanıyom çok kıymetlidir de ablası

Eneee
Bankada böyle nete nasıl girebiliyosun kız?
Veznede değilsin o zaman sen?

Ben işletme mezunuyum canım.
yok canım genel müdürlükteyim. ama senin evde durduğun kabahat. başvursana bankalara. bu kadar rahat olacağın bir yer bulman zor ama. genel mdürlük dışı çok yoğun genelde. izmirde de genel müdürlük varmı bilmiyorum. ama yok sanırım.

Alllaaaaah bankacı bi arkadaşım var, tam da kredi çekmek istediğim bir dönemdeyim:124::124::124::124::124:

Piyo, bana kredi çıkar.
Skorum azcık düştü 1000 lerde ama sen halledersin

canım ben o tarz işlerle ilgilenmiyorum anlamamda zaten. bizimkisi yabancı kaynaklı banka. kobi ve kurumsal çalışıyor. bireysel kredi 10-20 binlere girmiyor. adamlar milyonlarla çalışıyor. bu nedenlede pek duyulmuş bir banka değil. büyükler bilir bizi

Kolay gelsin cnm benm

etek bile giyerim don bile yaptırırım

Aaa bakayım 30 yaş üstü değilim ama severim nostaljiyi

gansel ve grateldeki cadı teyze gibisin bilerek güzel besliyon ki çok derisi çıksın deme seni çakall, bana da ufak bi cüzdan yaptırır insan

kızım kesin arap bankasıdır ticariiii

gansel ve grateldeki cadı teyze gibisin bilerek güzel besliyon ki çok derisi çıksın deme seni çakall, bana da ufak bi cüzdan yaptırır insan

ahahahaha b....z bile yaptırıcam

bliiii o kadare çoğunu birarada görünce midem bulandıı öyykkk bunun da festivali mi olurmuş bizimkinin festivalini yapan yer var mı acaba şekjlini nası yapıyolarsa

elmm 1 yaş var aramızda akranız

Aaaa ne yazdı
Şimdi oraya nokta koydun diye edepli mi oldun

öyle bi sansür koymuşki ben anlayamadım ne yazdını

bliiii o kadare çoğunu birarada görünce midem bulandıı öyykkk bunun da festivali mi olurmuş bizimkinin festivalini yapan yer var mı acaba şekjlini nası yapıyolarsa

orda bu festival bereketi simgeliyormuş canım

Elmi kuzum, sen nerde çalışıyodun?
Bana göre iş var mı orda

Daha önceden de sormuştum ama tınlamadın

Kamu yewrum aslıııı burası, çalışma bak. bana göre bile iş yok da atandık hasbel kader :)

asdklşasdkalsdllasdsadlşlşsd kızım koldan bile sekil yapıyolar

haralda 1 yas var bilyodum ben 86dan

Aaaa ne yazdı
Şimdi oraya nokta koydun diye edepli mi oldun

sansürledim ama anladın bak hemen hacı hacıyı tekkede hahahahah

öyle bi sansür koymuşki ben anlayamadım ne yazdını

orda bu festival bereketi simgeliyormuş canım

aman sanki tek başına işe yarıyoda maddah bişi sanıyolar öyle festival falan yapılıncada asıl biz bereketi simgeliyoz bizim içimizde büyüyo gelişiyo yeni canlıı düdükler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…