09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benimkide hala düşünüyo açsammı diye

memişlerinde ucuna çizgi çekince edepli olunuyo ya

açma açmaaa

yaptır yaptır koltuklarını bile kaplat kedi katili seni bugünde kedilerden göründüler bana bikahve sigara keyfi yapim bari , günde kaç bardak kahve içiyosunuz

senin ütülü koltuğa da yaptırayım mı

Bir tane sabah nescafe
bu saatlerde de türk kahvesi

Off
Sizin banka beni de alsa ya

Kamu yewrum aslıııı burası, çalışma bak. bana göre bile iş yok da atandık hasbel kader :)

sansürledim ama anladın bak hemen hacı hacıyı tekkede hahahahah

Offf Kpss yani.
Benimkinin süresi bitti, atanamadım zaten

ayrıca ütülü kötü duran kısmı olan koltuğun tümünü ütüleyince hiçbişi kalmadı ben hariç kimse anlayamaaz aradaki farkı iyiki sizi reelde tanımıyom kesin biriniz ispiyonlardınız benim adama ( Ör : Elmeyra)

ayy ben kesin ispiklerdim ya da seni tehdit eder paralarını alırdım

Genel kpss çift yıllarda kuzum.
Ben bıraktım artık kpssyi.
3 kere girdim kazanamadım.
Salağım galiba

Ama adamlar 50 puanla atanıyor diyanete ve diğer kurumlara o ayrı.

İşletme ile atanmak zor 90 fln alman lazım.

Keşke imam olaydık

Hayır bir de izmirde özel sektör cok az para veriyo. Aynı işi yaptığım arkadaşım asgari ücret bile almıyordu.

sen izledinmi kıs bunu
ben izlediğimde gülmekten kopmuştum hele o yaşlı başlı teyzelerin şey şeklinde dondurma yemesi

izledim yaaa manyak bişi hızlandırarak izledim midem kaldırmadı , kv lerin evinde bi kültablası var biyerinde düğmesine basınca pipi çıkıyoo upuzun , eşime de bi arkadaşı hediye etmiş ilk gördüğümde ne korkmuştum o an geldi aklıma

Öyle kuzum, izmir inanılmaz kısır bir şehir iş konusunda.

bense çok komik buldum güzel bir hediyeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…