günaydın kızlar,
herkese iyi haftalar....
iş konusunda tüm sektörler durgun işler yogun kamu yazın kopma noktasına geldi herkes izinli birine cok yüklenitolar birine hiç bi iş vermiyolar
bizim buralarda iş konusunda fena sallanıyor herkesin sabrı üst noktada bakalım Zibidi her an peşine takılabilirim.
gecen hafta sanırım çarşamba
alışkınım ki ben
yüzüme gülüp sırtımdan kipleyenim çok
hiç mi merak etmediniz neden yok neden gelmedi burcu diye
tişikkirlir :)))))))
süt üzni 3 saat olacak dıyorlar olursa ne guzel olur 1 sene ben eve 2 de varırım
kaynanamla karsılıklı konken partılerı verırız artık sabahlar olmasın aman
kuzum k.v böle takarsan o 9 ay gecmezz hepimizde var görme yaa 2 gün bendeeydi perdenin ucu cıkmış kornişten diyoki tak perdeyi merdiven koymuş bende tkmak istemedim cunku hamilelik istiyom daha regilime 13 gun var anlamaz mı insan anne sen takarmısın ben tutayım dedim takmadı oglunada taktırmadı merdivenide kaldırmadı şimdi mutfakta ortada merdiven
Bu kadar ayrıntıya girmeyin yaa, iki merdiven cıktın diye bişi olmaz. Olursa da allahtan zaten. Laf vermeyin sunların eline
Ay yemin ederim ekrana bakıyorum ama gözlerim kapanıyor, sanırım bir taraftan da icim uyuyorBugün bana gecmeeez bitmeeez
en kötü pazartesi yıllık izinden sonra gelen pazartesii nihahaha
Ay yemin ederim ekrana bakıyorum ama gözlerim kapanıyor, sanırım bir taraftan da icim uyuyorBugün bana gecmeeez bitmeeez
kuzum k.v böle takarsan o 9 ay gecmezz hepimizde var görme yaa 2 gün bendeeydi perdenin ucu cıkmış kornişten diyoki tak perdeyi merdiven koymuş bende tkmak istemedim cunku hamilelik istiyom daha regilime 13 gun var anlamaz mı insan anne sen takarmısın ben tutayım dedim takmadı oglunada taktırmadı merdivenide kaldırmadı şimdi mutfakta ortada merdiven
elmiş vala haklısın ama işte elde değil cok değişik bir pskolojiymiş işi özledim duşun vala su pskolojiden kurtulmak için alalh olmayanlara tez elden saglıklı bebişler versin
aynı psikolojideyiz esmer, bazen kendime bi bakıyorum görende 8 aylık hamile sanır dikkatim yürüyüşüm derken sonra kendime gelip silkeleniyorum ,
yaaa haftasonu çok güzel bi rüya gördüm bebeğim oluyomuş erkek nasıda güzel kokuyo acaba psikolojik mi yada içime mi doğdu , haftasonuda acayip belim ağrıdı ara ara da kasıklarım , bugün hiçbi belirtim yok ama normalimm
aynı psikolojideyiz esmer, bazen kendime bi bakıyorum görende 8 aylık hamile sanır dikkatim yürüyüşüm derken sonra kendime gelip silkeleniyorum ,
yaaa haftasonu çok güzel bi rüya gördüm bebeğim oluyomuş erkek nasıda güzel kokuyo acaba psikolojik mi yada içime mi doğdu , haftasonuda acayip belim ağrıdı ara ara da kasıklarım , bugün hiçbi belirtim yok ama normalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?