09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

süt üzni 3 saat olacak dıyorlar olursa ne guzel olur 1 sene ben eve 2 de varırım
kaynanamla karsılıklı konken partılerı verırız artık sabahlar olmasın aman

bizim buralarda iş konusunda fena sallanıyor herkesin sabrı üst noktada bakalım Zibidi her an peşine takılabilirim.

Sanırım ben de kurum değişikliği yapıcam kpssye hazırlanıcam
gecen hafta sanırım çarşamba

Yuhhh insan bi haber verir, noldu ki?

alışkınım ki ben
yüzüme gülüp sırtımdan kipleyenim çok

Benim kipim baskasının kipine benzemez

hiç mi merak etmediniz neden yok neden gelmedi burcu diye

Yoğunsun sandım ben

tişikkirlir :)))))))

sipirmin

molaya cıkıyorum ıcım cok kotu ya :SSSSSSSSSSSS

süt üzni 3 saat olacak dıyorlar olursa ne guzel olur 1 sene ben eve 2 de varırım
kaynanamla karsılıklı konken partılerı verırız artık sabahlar olmasın aman

kuzum k.v böle takarsan o 9 ay gecmezz hepimizde var görme yaa 2 gün bendeeydi perdenin ucu cıkmış kornişten diyoki tak perdeyi merdiven koymuş bende tkmak istemedim cunku hamilelik istiyom daha regilime 13 gun var anlamaz mı insan anne sen takarmısın ben tutayım dedim takmadı oglunada taktırmadı merdivenide kaldırmadı şimdi mutfakta ortada merdiven

Ay yemin ederim ekrana bakıyorum ama gözlerim kapanıyor, sanırım bir taraftan da icim uyuyor Bugün bana gecmeeez bitmeeez

Bu kadar ayrıntıya girmeyin yaa, iki merdiven cıktın diye bişi olmaz. Olursa da allahtan zaten. Laf vermeyin sunların eline

Bu kadar ayrıntıya girmeyin yaa, iki merdiven cıktın diye bişi olmaz. Olursa da allahtan zaten. Laf vermeyin sunların eline

elmiş vala haklısın ama işte elde değil cok değişik bir pskolojiymiş işi özledim duşun vala su pskolojiden kurtulmak için alalh olmayanlara tez elden saglıklı bebişler versin

Ay yemin ederim ekrana bakıyorum ama gözlerim kapanıyor, sanırım bir taraftan da icim uyuyor Bugün bana gecmeeez bitmeeez

İki gün böyle sürüyor sonra alışıyorsun :)))

Elden bekleyeceğine kendi işini kendin gör demişler iki bebe ile yaptığım işleri saysam roman olar ahahah dün bizimkileri konyaaltında denize götürdüm baya dalgalıydı, dalgalar kıyıda bunları resmen savurdu takla attırdı dayak yemiş gibi oldular, akşam biri bi koltukta biri bi koltukta yığıldı kaldı eve dalga havuzu kuracam

elmiş vala haklısın ama işte elde değil cok değişik bir pskolojiymiş işi özledim duşun vala su pskolojiden kurtulmak için alalh olmayanlara tez elden saglıklı bebişler versin

aynı psikolojideyiz esmer, bazen kendime bi bakıyorum görende 8 aylık hamile sanır dikkatim yürüyüşüm derken sonra kendime gelip silkeleniyorum ,

yaaa haftasonu çok güzel bi rüya gördüm bebeğim oluyomuş erkek nasıda güzel kokuyo acaba psikolojik mi yada içime mi doğdu , haftasonuda acayip belim ağrıdı ara ara da kasıklarım , bugün hiçbi belirtim yok ama normalimm

belirti arama aradıkça gelmez :) ne zaman akışına bırakırsın beklemediğin anda çıkar gelir... benim ne kasığım ağrırdı ne bişe ama kusmalar varya ömrümü yemişti 2. aydan sonra.. sürekli serumlarla yaşadım :)))

canım yeni bir hayat topiğinde sibel bebek gördü rüyasınd ahamile kaldı...cutede öle hamile kaldı..ini bebiştir rüyannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…