Ay yemin ederim ekrana bakıyorum ama gözlerim kapanıyor, sanırım bir taraftan da icim uyuyorBugün bana gecmeeez bitmeeez
belirti arama aradıkça gelmez :) ne zaman akışına bırakırsın beklemediğin anda çıkar gelir... benim ne kasığım ağrırdı ne bişe ama kusmalar varya ömrümü yemişti 2. aydan sonra.. sürekli serumlarla yaşadım :)))
canım yeni bir hayat topiğinde sibel bebek gördü rüyasınd ahamile kaldı...cutede öle hamile kaldı..ini bebiştir rüyannn
Kuzular bu elbisenin rengi acep bana yakışır mı?? indirime de girmiş ama kararsız kaldım model süper de renge takıldım...
ELBSE Fiyatlar | ELBSE Online Alveri
sen zayıftın demi lydx, elbise güzel rengi falan da, penyemsi gibi iç çamaşırı falan çok belli ediyo diye bu tarz kumaşları pek sevmiyorum ben
en kötü pazartesi yıllık izinden sonra gelen pazartesii nihahaha
elmiş vala haklısın ama işte elde değil cok değişik bir pskolojiymiş işi özledim duşun vala su pskolojiden kurtulmak için alalh olmayanlara tez elden saglıklı bebişler versin
aynı durumdayız yaa...benimde hiç çalışmaya .g..tüm yok bugün vallaaa
ağzından tükrük akmış bi şekilde yakalanma
Uyumuyorum kızııım bi izne cıktım herkes hamile kalmış kurumdadoğur söylüyosun herkeste farklı işte, hayırlısı bakalımm,,
ellmmm uyumaa laaaa
canm ama yazdımki 100 msj a kadar onun adına yazcam die burayada gizli bişi yapmıyorum. hem aynı pc den ana-kız giremezmiyiz normalde deslm canım
aynı pc den yazma 2 . üyelik diye U1 olursun yoksam...
Arkadaşında hoşgelmiş aramıza.
sen benim adımı biliyomusunki kuzum ya ne ara söyledim :44: ağzımda da bakla ıslanmıyor doğrusupiyon gecen cmt akşamı ereğliye yemeye gittik ouzla
allahım karşımda bir hatun aynı sen
gidip sorucaktım az kalmıştı ama sonradan adını duydum dedim o değilmiş.
ertuya da dalgınlıkla aa piyon dedim o ne demek be aşkım diyor
markafonıde 24 tl abıye kısa elbıse var xl bedenı kalmıs acaba alsammı
gobegımı ıcıne sıgdırsam gerı kalanı terzıye yaptırırım dıye dusundum
acı yesıl fılan rengı
https://www.markafoni.com/product/4765685/
acı yesıl fılan rengı
ınstagramdakı gercek adın degılmı canım10 dk ara verdim coşmuşsunuz yahu.
zbidi ben biliyodum işten ayrıldığını senin. ayağn için sorun çıkarmışlardı rapor aldın die. yoktum sen yazarkende cute söylemişti. instagram da da resmini gördm geçmiş olsn canm.
canm ama yazdımki 100 msj a kadar onun adına yazcam die burayada gizli bişi yapmıyorum. hem aynı pc den ana-kız giremezmiyiz normalde deen fazla bu nicke ceza verirler. oda arkadaşı bağlar zaten :))
o aslında üye ama girmeiyor şifresini bile unutmuş ben böyle sürekli sizi anlata anlata bend ekonuşucam fln dedi. çatlıyor kıskançlıktan. ama radyoterapi teknikeri bizm kadar sık giremeyecek ne yazıkki
sen benim adımı biliyomusunki kuzum ya ne ara söyledim :44: ağzımda da bakla ıslanmıyor doğrusu
afiyet olsun canm. bende seni görsem gelirim yanına valla düşünce gücünü tebrik ettim.
acı yesıl fılan rengı
ınstagramdakı gercek adın degılmı canım
piyoooo girsin ark. oyun topiğine de orda doldursun 100 hakkını , başına iş gelmesin başkasından giriyon diye boşu boşuna
o aklıma gelmedi canm. ama ne farkederki sonuçta ha oraya yazmışım ha buraya :44:
yok ben senin piyo üyeliğine sıkıntı olmasın diye dediydimm neyse açık açık yazdın olmaz belki bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?