09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu 7.30 saat calısma durumu varya benım sabah 8 aksam 5
40 dkoglen arası
bu gerı kalan zamanı tek seferde kullanabılırmıyım acaba?

doğur söylüyosun herkeste farklı işte, hayırlısı bakalımm,,

ellmmm uyumaa laaaa

sen zayıftın demi lydx, elbise güzel rengi falan da, penyemsi gibi iç çamaşırı falan çok belli ediyo diye bu tarz kumaşları pek sevmiyorum ben

Çokta zayıf sayılmam ama boy var Allahtanda kurtarıyorum her şekilde, hmm bu ayrıntıyı düşünmedim bak doğru diyorsun ben de direk renge takılmıştım..

en kötü pazartesi yıllık izinden sonra gelen pazartesii nihahaha

Senin ağzını yüzünü naparım

elmiş vala haklısın ama işte elde değil cok değişik bir pskolojiymiş işi özledim duşun vala su pskolojiden kurtulmak için alalh olmayanlara tez elden saglıklı bebişler versin

Amin cnm aminnnn

aynı durumdayız yaa...benimde hiç çalışmaya .g..tüm yok bugün vallaaa

Ben de her on dkda bir dedikodu yapıyorum
ağzından tükrük akmış bi şekilde yakalanma

Pisliksin kızım sen iyrencsin

doğur söylüyosun herkeste farklı işte, hayırlısı bakalımm,,

ellmmm uyumaa laaaa
Uyumuyorum kızııım bi izne cıktım herkes hamile kalmış kurumda Elimi sürdüğüm gebe kalıyo

lydx ben beğenmedim cnm elbiyesi, penye gibi ve cok kapalııı

10 dk ara verdim coşmuşsunuz yahu.

zbidi ben biliyodum işten ayrıldığını senin. ayağn için sorun çıkarmışlardı rapor aldın die. yoktum sen yazarkende cute söylemişti. instagram da da resmini gördm geçmiş olsn canm.

slm canım
aynı pc den yazma 2 . üyelik diye U1 olursun yoksam...
Arkadaşında hoşgelmiş aramıza.
canm ama yazdımki 100 msj a kadar onun adına yazcam die burayada gizli bişi yapmıyorum. hem aynı pc den ana-kız giremezmiyiz normalde de en fazla bu nicke ceza verirler. oda arkadaşı bağlar zaten :))
o aslında üye ama girmeiyor şifresini bile unutmuş ben böyle sürekli sizi anlata anlata bend ekonuşucam fln dedi. çatlıyor kıskançlıktan. ama radyoterapi teknikeri bizm kadar sık giremeyecek ne yazıkki

sen benim adımı biliyomusunki kuzum ya ne ara söyledim :44: ağzımda da bakla ıslanmıyor doğrusu
afiyet olsun canm. bende seni görsem gelirim yanına valla düşünce gücünü tebrik ettim.

ahhha elbiseye değil de yanında yazılanlara takıldım bi an ahhahaha

• Modelin Bilgileri; Boy: 176 cm. Göğüs: 84 cm. Bel: 59 cm. Kalça: 89 cm. Beden: S / 36 - Ürünün Bedeni: S / 36
Lydxin Bilgileri; Boy: 175 90 - 60 - 360 ahhaahhahahhaha
ay sinirlerim bozuldu ahahaa

Son düzenleme:
ınstagramdakı gercek adın degılmı canım

satende yapılan oynamalar çok hoş olmuyor canım. bence alma. bide tam üstüne göre olması laızm kumaşın. sana göre yapsa bidaha zayıflayınca giyemezsin hep hamile gezmen lazım

piyoooo girsin ark. oyun topiğine de orda doldursun 100 hakkını , başına iş gelmesin başkasından giriyon diye boşu boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…