09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kızlar ya ben sanırım ev alıp çıkamıycam. Bütcemi cok cok asıyor. Hepsini kredi kullanmam lazım. Hic peşinat da yok elimde. Arabayı da satamam zaten 15 bin fln eder sattıgıma değmez. E hepsini kullandığımda da rakam beni bunaltır. Öderim de 10 yıl boyunca o şekilde yaşayamam :)

Kiraya cıkıcam kesin iki tane ev beğendim. Biri ankaranın göbeğinde Tunalıya Kızılaya yürüme mesafesi ama evin ici kötü. Baya kötü teras kat. Bu evi güzelleştirebilir miyim.

Emlak Ofisinden 2+1, 60 m2 Kiralık Daire 500 TL'ye sahibinden.com'da - 101358410

Ya da şehre uzak bir yer alıcam, orda da depresyona girer miyim ki?

valla tadım tuzum yerindeydi de bugün herkeste bi acayiplik var

bana da yüklediniz negatifliği , sen hadi bunalımdasın cute gebe derken

herkes uyukluyo,

yarın sizi böyle görmek istemiyorum gençlerr

Ben yarın kendime gelmiş olurum kesin :)

çok konuşma uyuz seni kızlara bişiy anlatcam dedim
buydu analatcağım ne var bunda

Pis sapık

önüm arkam sağım solum sobe, saklanmayan elm ay ebe..

Senin ağzını burnunu napaarımmmm

banyo wc nasıl elmm,

sonuçta bekar evi olucak ve sınırlı bir bütçe var , çok aman aman bi ev düşünme zaten

şirin bişiler alırsın boyarsın edersin bence güzelleşebilir

en önemlisi senin kanın ısınsın yanlız kalıcaksın sonuçta sen kolay alışman önemli

Senin ağzını burnunu napaarımmmm

naniiiiiiiiikkkkkkkkkkk

Emlak Ofisinden 2+1, 60 m2 Kiralık Daire 500 TL'ye sahibinden.com'da - 101358410

Ya da şehre uzak bir yer alıcam, orda da depresyona girer miyim ki?

ev fena değil, istedikten sonra cennet olur kuzum burası ama şehir dışına kaçma derim bunalırsın. hem git gel kasar hem de bulunduğun yerde arkadaş komşu edinmek dert olur, akşam bi yere gidersin dönmek sıkıntı olur.

Burası cok merkezi, akşam iki tur at yürü, gece bile hareketli, diğer taraflarda mahalle kültürü cok oluyo, ay boşanmış ay bekarmış ay memurmuş didik didik ederler insannı.

Yerler kara beton, onu halıyla hallederim. Banyo cok eski ve küvet. Mutfak da epey eski. Ben hep yeni binada oturdum o yüzden simdi gözüm görmüyor bunları.

bu arada teras pek keyifli gözüküyor :) ben beğendim bile evi ehehehhe

Dimi ama al şarabını ac müziği keyif yap. Yalnız yan tarafta da teras varsa ve adam sapıksa ordan evime gelir de böbreklerimi calmak suretiyle bana tecavüz ederseeee :)

Evin eski olmasına çok takılma derim, süslerle çok güzel dekore edilir ancak mutfak dolapların eski ise iyi incele. Dolaplar sonuçta çok eskiyince böcek yapmaya başlıyor. Ben istanbul'da çok eski bir evde sırf merkezi diye yaşadım ki rahatlığını anlatamam. evi güzelleştirebiliyorsun eski olmasına dediğim gibi takılma ama güvenlik önemli ikiz teras ise çatıdan hırsız girebiliyor (yaşadım malesef..) evi gidip gördün mü ???

bn merkezi yerde kiradayım. gece 11-12de yürüyüşe çıkıyorum tek başıma laf atan bile olmuyor. yada ben çok çirkinim ondan da olabilir
uzakta oturamam gelenim gidenim olmaz çalarımda patlarım. 2 komşum dışında kimse bilmiyor boşandğımı söylemeyede gerek yok zten ama biri tanıdık çıktı aynı işyerinde akrabamız var söylemek zorunda kaldım. diğeri de oda veli boşanmış 2 çocuğu var übiversiteye giden kimseyle işi yok ondan söylemiştim. elm bence sürekli aktivite bul kurs falan git gel oyalan.

Bak iyi söyledin böcek olayını. Gerçi mia hepsini haklar ama yemeğe falan girerler. Akşam gidip bakıcam, bi de komşulara sorucam, o ilan epeydir var cünkü. Belki bir sıkıntısı vardır. İkiz teras muhabbeti de ürkütüyor beni.

Haklısın cnm, oyalanmam lazım. Şehir dışında olursa ben kendimi biliyorum eve kapatırım. Kapattıkça da kurar kafayı yerim :)

Evin eskiliğinden ziyade kullanışlı olması çok önemli bu yüzden git gözünle gör incele bi resimden bişe anlaşılmaz odalar derdi toplu duruyor, en kötü atarsın mineflo geçersin hem de temizliği kolay olur. Ama dolaplar önemli banyoda kırık dökük olmaması önemli, alta akıyor mu akmıyor mu ona da bak eski evlerin en büyük sorunu, apartmanda kimler oturuyor mutlaka sor, sokak kapısı nasıl çelik mi eski mi ev sahibi ne kadar anlayışlı mesela evde yaptırman gereken ev sahibine ait şeyleri üstleniyor mu vs vs..

Merkezi yerde oturmak her zaman avantajlı canın sıkıldı tepen attı çık yürü iki yere bak gel ama şehir dışında olunca öyle olmuyor, kasıyor insanı birde biraz daha ara derim alternatiflerin olsun.

son olarakda aidatla birlikte nereden baksan aylık 800 civarı para çıkacak elinden uygun bi ev düşürsen kredi ile aylık 1000 tl civarında ödemen olmaz mı? kira gibi ödersin sanki?

sarkıt şıkmış bu arada..

çok korkarım hırsızdan Allah korusunn

he kiraysa olabilir. benm evde eski ama banyo mutfak mis gbi yapmış adam. ama arada sıkıntı çıkartıyor elektrikleri, çatısı, musluk giderleri fln sinir oluyorum...

Hesaplattım 150 bin kredi ceksem nerden baksan 1750 lirayı buluyor e benim 100 0lira da baska kredim var, kalan 750 ile napıcam. Ya bi hastalık fln olursa.

Bu ev cok eski. Poff soğudum evden Ama akşam yine de bakayım bi

Benim oturduğum evde eskidir ama evde 1 tane böcek daha görmedim ilk girdiğimde biraz uğraştım, elektirik işleri yok musluklar vs.. şimdi baya cici oldu ve ben çok mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…