sovr boş yere olmuş canm. öyle oluyormuş zten. değeride baya yükselmiş 14binlerde çıkmış çok sevindim.
ee başka başkaa. elm ya allah bize ev almayı nasip etsin inşallah. benm için çok zor senin daha olasılık var gbi. bahçelievlerde 250 binden aşağı yok.
neminin gecen hafta panık atak krızınden hastaneye goturuldugunu yazmısmıydım
tabiissiigerçi benim belgem yok nick, herşeyi işliyorum mizanı uygun duruma getirip muhasebeciye gönderiyorum , o bana tahakkuku gönderiyor ben bankadan ödüyorum
nems e nolmuş yaa, bişiyemi sıkılmışda atak başgöstermiş, durduk yere olmaz dimi
sovr boş yere olmuş canm. öyle oluyormuş zten. değeride baya yükselmiş 14binlerde çıkmış çok sevindim.
Resmi işleme kadarını sen yapıyorsun yani. Şirkette mi çalışıyordun?
Ben mali müşavirlik ofisindeyim. Kdv ssk ba-bs muhtasar vs ellerimden öper.
yok ben şirketteyim nickcan
ilk öğrenciyken 2. öğretimdim gündüz muhabsebe bürosunda akşam okuldaydım ama o zamanlar yorucuydu internettte işlemleri yapmak bu kadar yaygın değildi ölüyodum resmen, 1,5 yıl çalıştım
şimdi 7,5 yıldır da şirketteyim köreldim burda her ay aynı şeyler , beyanname yapmayı unuttum resmen en güzeli büro , tabi şirketin rahatlığı ayrı ama , rahat ofisler de vardır elbet
Ben seviyorum resmi işlemleri, ama çok da yorucu.
neden nasıl olmus bılmıyorumda serum vermısler gıtmısken beta hcg yaptırmıs 12 bın kusur ıckmıs 2 gunde 3 katına artmıs degerı
cogulmua caba?
nemesisin mi bu değer
inş. çoğul gebeliktir:18:
Hic yazasım yok bugün malak gibi uyuyasım var.
oda ınsallah ıkızdır dıyor :)
2 gunde 3 katına cıkması normalmı pekı cogul olmama ıhtımalı yok bence
neminin gecen hafta panık atak krızınden hastaneye goturuldugunu yazmısmıydım
nolmuş bu topiğin hatunlarına ya
benim zaten psikoloğum bozuk
bugün sabah ağzım açık açtım neti,güle oynaya delibaş gibi
süper enerjiniz sayesinde kendinize benzettiniz benii laaa ağzım burnum birbirine girdi yüzümü asmaktan
çook geçmiş olsun sebep neymiş durup dururken mi olmuş yaa :S
Selam Kadesacım senin neyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?