09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ee başka başkaa. elm ya allah bize ev almayı nasip etsin inşallah. benm için çok zor senin daha olasılık var gbi. bahçelievlerde 250 binden aşağı yok.

İnşallah canım yaa Magnumdan porş cıkarsa satar ikimize ev alırım

neminin gecen hafta panık atak krızınden hastaneye goturuldugunu yazmısmıydım

Ay benim haberim yok, nolmuş? Nasıl olmuş? Simdi nasıl?

Resmi işleme kadarını sen yapıyorsun yani. Şirkette mi çalışıyordun?

Ben mali müşavirlik ofisindeyim. Kdv ssk ba-bs muhtasar vs ellerimden öper.

Resmi işleme kadarını sen yapıyorsun yani. Şirkette mi çalışıyordun?

Ben mali müşavirlik ofisindeyim. Kdv ssk ba-bs muhtasar vs ellerimden öper.

yok ben şirketteyim nickcan

ilk öğrenciyken 2. öğretimdim gündüz muhabsebe bürosunda akşam okuldaydım ama o zamanlar yorucuydu internettte işlemleri yapmak bu kadar yaygın değildi ölüyodum resmen, 1,5 yıl çalıştım

şimdi 7,5 yıldır da şirketteyim köreldim burda her ay aynı şeyler , beyanname yapmayı unuttum resmen en güzeli büro , tabi şirketin rahatlığı ayrı ama , rahat ofisler de vardır elbet

Ben seviyorum resmi işlemleri, ama çok da yorucu.

neden nasıl olmus bılmıyorumda serum vermısler gıtmısken beta hcg yaptırmıs 12 bın kusur ıckmıs 2 gunde 3 katına artmıs degerı
cogulmua caba?

Ben seviyorum resmi işlemleri, ama çok da yorucu.

yorucudan ziyade sıkıcı geliyor bana , ben bürodayken her işlemi biten mükellefin suratına tüküresim geliyodu evrakları yüzlerine atasım geliyodu , aslında ban uygun bi meslek değil muhasebecilik ama bi şekilde başladık bu yaştan sonra başka meslek mi arıcam

Hic yazasım yok bugün malak gibi uyuyasım var.

akışa bakarken nemişin değerini gördüm de bi an şok oldum,konuya aniden daldım kusura bakmayın

keseyi falan görmüş mü merak ettim.İnşallah çoğuldur

bugün sabah ağzım açık açtım neti,güle oynaya delibaş gibi

süper enerjiniz sayesinde kendinize benzettiniz benii laaa ağzım burnum birbirine girdi yüzümü asmaktan

oda ınsallah ıkızdır dıyor :)
2 gunde 3 katına cıkması normalmı pekı cogul olmama ıhtımalı yok bence

valla canım o yüzden inş. dedim
diğer türlü kötü senaryo var bitane..
gerçi bence onun adetten hemen sonra döllenme olmuştur düzenli çalıştılar :))
ondan böyledir heralde

bugün sabah ağzım açık açtım neti,güle oynaya delibaş gibi

süper enerjiniz sayesinde kendinize benzettiniz benii laaa ağzım burnum birbirine girdi yüzümü asmaktan

he yaa yımırta gibi kadındın sevgi saçıp duruyodun
hep elminin horlamalarından oldun böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…