Evin eskiliğinden ziyade kullanışlı olması çok önemli bu yüzden git gözünle gör incele bi resimden bişe anlaşılmaz odalar derdi toplu duruyor, en kötü atarsın mineflo geçersin hem de temizliği kolay olur. Ama dolaplar önemli banyoda kırık dökük olmaması önemli, alta akıyor mu akmıyor mu ona da bak eski evlerin en büyük sorunu, apartmanda kimler oturuyor mutlaka sor, sokak kapısı nasıl çelik mi eski mi ev sahibi ne kadar anlayışlı mesela evde yaptırman gereken ev sahibine ait şeyleri üstleniyor mu vs vs..
Merkezi yerde oturmak her zaman avantajlı canın sıkıldı tepen attı çık yürü iki yere bak gel ama şehir dışında olunca öyle olmuyor, kasıyor insanı birde biraz daha ara derim alternatiflerin olsun.
son olarakda aidatla birlikte nereden baksan aylık 800 civarı para çıkacak elinden uygun bi ev düşürsen kredi ile aylık 1000 tl civarında ödemen olmaz mı? kira gibi ödersin sanki?
sarkıt şıkmış bu arada..
daha nezih bişey yokmu ankarada bu fiyata ??
Merkezde yok cnm, bu ucuz yine. Normalde binden asagı bulamazsın. Biraz uzaklasman lazım uzaklaştıkca da insanın ruhu daralıyo :)
Kızlar ya ben sanırım ev alıp çıkamıycam. Bütcemi cok cok asıyor. Hepsini kredi kullanmam lazım. Hic peşinat da yok elimde. Arabayı da satamam zaten 15 bin fln eder sattıgıma değmez. E hepsini kullandığımda da rakam beni bunaltır. Öderim de 10 yıl boyunca o şekilde yaşayamam :)
Kiraya cıkıcam kesin iki tane ev beğendim. Biri ankaranın göbeğinde Tunalıya Kızılaya yürüme mesafesi ama evin ici kötü. Baya kötü teras kat. Bu evi güzelleştirebilir miyim.
Emlak Ofisinden 2+1, 60 m2 Kiralık Daire 500 TL'ye sahibinden.com'da - 101358410
Ya da şehre uzak bir yer alıcam, orda da depresyona girer miyim ki?
İyi ki yazdın cnm bunları mutlaka bakıcam söylediklerine.
1750 lira kiredi ödemesi, kira 800 diğer kredi borclarım 1000 bana kalıyor 1700 onunla biraz biriktiririm diye düşünüyorum.
Zaten eşya da almıcam, eski esyalarımı kullanıcam. Onları da nasıl kullanacaksam :S
yatak odasını kullanıyorum bende oh misler gibi. aklıma bile gelmiyor öncesinde onunla bi hayatım olduğu. çok rahat oluyor merak etmetepe tepe kullan
off berbat yoğunum...çok konuşmayınn gevezeler akşam okuyamıyorumm hepsiniii
selam gofretto bacıı
herkes uyukluyoo
acaba ay sonu olduğu için mi böyle halsizsinizz
elm diğer kredi borçlarım demişsin çok varmı bitmesine
hadi az zaman varsa beklesen olmazmı
Ne demek nasıl kullanacağım? Tepe tepe kullanacaksın ben de buna kızıyorum yahu bakıp bakıp hatıralara dalıp ağlayacak mısın hey Allam yarebbim, eşoleşek kullanamadı diye sen ne diye kullanmayacaksın masraf edeceğine nası olsa ben de ödedim benim hakkım diyip üzerine çıkıp tepine tepine kullanacaksın kuzucum :)
Kredi işi yaşmış boşver ama alternatif de bak ya bulunur o fiyata ev.. olmadı gel sen buralara tayin iste 500 -700 arası kiralar hahaha
o zaman ldxy dediği gibi banyo mutfak dolaplarına bak temizse
bir boyaaa ohhh misler gini 2 kanepe sana yeter
beyaz eşyan varmı?
ama hiç oluru yokmu ya ailenle yaşasan
((
elm tayin iste bize taşın kız :)
830 tl kira bölüşürrzzzz
kuzum ankarayı çok bilmem ama batıkent tarafları yeni yerleşim ve siteymiş
şehrin dışındamı kalıyor oralar,
Kızların dediği gibi merkezi bir yer ve güvenli olsun tek yaşayacaksın Allah korusun,
Mahalle oturmanından uzak olmak istemekde haklısın o konuda düşüncelerine katılıyorum.
ne demek nasıl kullanıcam ! , onların hepsinde SENİN alın terin emeğin var,
Noel baba hediye etmedi kuzum :)
Eşyalara anlam yükleme sakın, hepsini zevkle özenle kendin için aldığını hayal et.
selam pampaa
bende regl ağrısı çekiyorum öyle halsizim ki
sende ne var ne yok
çek çek de güneşleniyordur şimdi
harikasın canım yaa o nasıl laf öyleee....ne demek nasıl kullanıcam ! , onların hepsinde SENİN alın terin emeğin var,
Noel baba hediye etmedi kuzum :)
Eşyalara anlam yükleme sakın, hepsini zevkle özenle kendin için aldığını hayal et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?