09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İyi ki yazdın cnm bunları mutlaka bakıcam söylediklerine.

1750 lira kiredi ödemesi, kira 800 diğer kredi borclarım 1000 bana kalıyor 1700 onunla biraz biriktiririm diye düşünüyorum.

Zaten eşya da almıcam, eski esyalarımı kullanıcam. Onları da nasıl kullanacaksam :S

Ne demek nasıl kullanacağım? Tepe tepe kullanacaksın ben de buna kızıyorum yahu bakıp bakıp hatıralara dalıp ağlayacak mısın hey Allam yarebbim, eşoleşek kullanamadı diye sen ne diye kullanmayacaksın masraf edeceğine nası olsa ben de ödedim benim hakkım diyip üzerine çıkıp tepine tepine kullanacaksın kuzucum :)

Kredi işi yaşmış boşver ama alternatif de bak ya bulunur o fiyata ev.. olmadı gel sen buralara tayin iste 500 -700 arası kiralar hahaha

Merkezde yok cnm, bu ucuz yine. Normalde binden asagı bulamazsın. Biraz uzaklasman lazım uzaklaştıkca da insanın ruhu daralıyo :)

o zaman ldxy dediği gibi banyo mutfak dolaplarına bak temizse
bir boyaaa ohhh misler gini 2 kanepe sana yeter
beyaz eşyan varmı?

ama hiç oluru yokmu ya ailenle yaşasan

((

yatak odasını kullanıyorum bende oh misler gibi. aklıma bile gelmiyor öncesinde onunla bi hayatım olduğu. çok rahat oluyor merak etme tepe tepe kullan

kuzum ankarayı çok bilmem ama batıkent tarafları yeni yerleşim ve siteymiş
şehrin dışındamı kalıyor oralar,

Kızların dediği gibi merkezi bir yer ve güvenli olsun tek yaşayacaksın Allah korusun,
Mahalle oturmanından uzak olmak istemekde haklısın o konuda düşüncelerine katılıyorum.

ne demek nasıl kullanıcam ! , onların hepsinde SENİN alın terin emeğin var,
Noel baba hediye etmedi kuzum :)

Eşyalara anlam yükleme sakın, hepsini zevkle özenle kendin için aldığını hayal et.

Son düzenleme:
off berbat yoğunum...çok konuşmayınn gevezeler akşam okuyamıyorumm hepsiniii

elm diğer kredi borçlarım demişsin çok varmı bitmesine

hadi az zaman varsa beklesen olmazmı

1 yıl kaldı canım bitmesine. Ama onların bitmesini beklersem babamı boğarım Evde kimse kimseyle konusmuyor suanda

Ne bilim kızım evden cıkardım ölece duruyo depoda. Doğru söylüyosun hepsini ben aldım nasılsa :) O ona ait olanları aldı sanki parasını kendi verdi ses sistemini fln

Aslında bulurum da ama şehre uzak. 90 bine de var. Amaan ne bilim bir tarafım ne dolanıp duruyorsun kiraya cık uğrasma diyo bir tarafımda azcık ara diyo dur bakalım

o zaman ldxy dediği gibi banyo mutfak dolaplarına bak temizse
bir boyaaa ohhh misler gini 2 kanepe sana yeter
beyaz eşyan varmı?

ama hiç oluru yokmu ya ailenle yaşasan

((

Bütün esyam var ki benim bi tek kurutma makinem yok

elm tayin iste bize taşın kız :)
830 tl kira bölüşürrzzzz

Cakılı kadroyum ben bebişim, öyle olmasa hemen çkaleye fln yerleşirim :)

Cok güzel yerler var ama uzak bebişim orası. Dur bakalım olmazsa eski oturduğum yerlere bakıcam

ne demek nasıl kullanıcam ! , onların hepsinde SENİN alın terin emeğin var,
Noel baba hediye etmedi kuzum :)

Eşyalara anlam yükleme sakın, hepsini zevkle özenle kendin için aldığını hayal et.

Haklısınız bazen sacmalıyorum ben

ben geldım yemek yıyemdım uzum yıyorm sımdı
esıme bızı bu hafta sonu veya cuma gunu gunu bırlık denıze goturmesını soyleıdm ama nereye goturse yenıcıflık taraflarımı kılyos fılanmı ama semsıyesı sezlongu fılan olsun guneste kavruluruz
egede uyursa rahat uyuruz sezlongsuz cocukta sefıl olur

selam pampaa
bende regl ağrısı çekiyorum öyle halsizim ki
sende ne var ne yok

çek çek de güneşleniyordur şimdi

iyi bende nolsun aynı sıkıcı pazartesi işte, akşam olmasını bekliyorumm

tv eşliğinde sorumsuzca uzanıcam dermişim hayır tabisi yemek yap topla yerleştir duş al derken pöööfff

hayat çekirgeye güzel vallaa, zamanında da biz yaptık oda güneşlensin azccık biraz kararır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…