- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
bende okudum cok etkılendımKızlar okurken çok etkiledi beni,
Güzel çirkin, zengin fakir ünlü fark etmiyor, kadın heryerde ezliyor
4 para etmez adamların psikoljik şiddetine maruz kalıyor,
Kimbilir kaç erkeğin hayali Meryemle birlikte olmak, ama o en yanlış adama gidiyor
iç sesi dur gitme desede olacakların önüne geçemiyor.
Ne yazık ki Türkiyede ünlü ünsüz herkes ıssız adamcılık oynuyor,
Sorumluluk almaya gelince arazi oluyorlar.
Kadına helal olsun diyorum adamdan birşey beklemeden başına gelen bu hadiseye sahip çıkıyor
Çoğu kadının cesaret edemeyeceği bu durumun tüm olumsuzluklarını kabul ederek yoluna devam kararı almış.
Bi kadın çok güzel güçlü ulaşılmaz gibi görünsede içinde neler yaşıyor neler.. en güzel örnek bu.
Biz kendimize sevmezsek, sahip çıkmazsak, sevgi beklediğimiz adamlar ruhumuzda at koştururlar.
off berbat yoğunum...çok konuşmayınn gevezeler akşam okuyamıyorumm hepsiniii
Cok güzel yerler var ama uzak bebişim orası. Dur bakalım olmazsa eski oturduğum yerlere bakıcam
Haklısınız bazen sacmalıyorum ben
harikasın canım yaa o nasıl laf öyleee....
çok haklısın gofretim sonuna kadar arkandayım. bende aynı fikirdeyim ama bu laflarla çok güzel anlatmışsın sn. yirim seni. uzun zamndır aşk kokulu mesajlaşmadık senle :))arada çıkıyor öyle laflar işte
haksızmıyım ama piyocanım:)
çok haklısın gofretim sonuna kadar arkandayım. bende aynı fikirdeyim ama bu laflarla çok güzel anlatmışsın sn. yirim seni. uzun zamndır aşk kokulu mesajlaşmadık senle :))
sen akşam evde bizimi okuyorssun. okuma sen çalışşşş. anladın sen onuu
bende hastayım malesefaslında btmesi lazımdı ama btecek gbi değil şu an. umarım yine uzun sürmz bende ilaç kullanmak zorunda kalmam gene.
sovr sen ne iş yapıyodun? vantilatör alsınlar bari ya 40-50 tl bişi cimrilerr
neminin gecen hafta panık atak krızınden hastaneye goturuldugunu yazmısmıydım
muhasebeciyim , valla bu haftada kapamazlarsa dükkanı klimayı taktırcam geri isterse bi günlüğüne takılsın
masamda oturamıyorum ,
bu hayat bei yordu, gerçi sıcağı bahane edip 3-4 gibi işten çıkıyorum ama olsun klima takılınca da başka bahane bulurum
Kdvleri gönderdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?