09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kızlar okurken çok etkiledi beni,

Güzel çirkin, zengin fakir ünlü fark etmiyor, kadın heryerde ezliyor
4 para etmez adamların psikoljik şiddetine maruz kalıyor,

Kimbilir kaç erkeğin hayali Meryemle birlikte olmak, ama o en yanlış adama gidiyor
iç sesi dur gitme desede olacakların önüne geçemiyor.
Ne yazık ki Türkiyede ünlü ünsüz herkes ıssız adamcılık oynuyor,
Sorumluluk almaya gelince arazi oluyorlar.

Kadına helal olsun diyorum adamdan birşey beklemeden başına gelen bu hadiseye sahip çıkıyor
Çoğu kadının cesaret edemeyeceği bu durumun tüm olumsuzluklarını kabul ederek yoluna devam kararı almış.

Bi kadın çok güzel güçlü ulaşılmaz gibi görünsede içinde neler yaşıyor neler.. en güzel örnek bu.
Biz kendimize sevmezsek, sahip çıkmazsak, sevgi beklediğimiz adamlar ruhumuzda at koştururlar.

bende okudum cok etkılendım
ama ben her zaman meryemın ezık oldugunu dusunmusumdur okudugumda sasırmadım
ama adamın tavrına sasırdım kızın bır y erde parasız kalmasına sasırdım :)
kızı begenmedıgıne sasırdım sonucta kım begenmedıgı bır kısıyle olurkı

off berbat yoğunum...çok konuşmayınn gevezeler akşam okuyamıyorumm hepsiniii

sen akşam evde bizimi okuyorssun. okuma sen çalışşşş. anladın sen onuu

bende hastayım malesef aslında btmesi lazımdı ama btecek gbi değil şu an. umarım yine uzun sürmz bende ilaç kullanmak zorunda kalmam gene.

Cok güzel yerler var ama uzak bebişim orası. Dur bakalım olmazsa eski oturduğum yerlere bakıcam

Haklısınız bazen sacmalıyorum ben

Kullan tabi yaa, eşya eşyadır kaldıki sana ait hepsi.

şehre uzak bir yerde oturacaksan kendi evin olsun bebeğim.

çok sıcakk ölcemm

dükkanı kapıcaz diye 3 hf önce klimaları söktürmüştük patronlar erteledi

belli olmayan bi güne , süre çok uzamamıştır diye klimaları taktırmadık ama 3 hf geçti üstünden

kısacası ölcem sanırım, bu sauna da klio verceğime alıyorum , galiba sıcaktan bacaklarım acıyo pişik olmuş olabilirim

ee başka başkaa. elm ya allah bize ev almayı nasip etsin inşallah. benm için çok zor senin daha olasılık var gbi. bahçelievlerde 250 binden aşağı yok.

kız adetliyim şimdi çalışma yapamam..
ama diğer günlerde geceler boşunamı var kuzum...

sovr sen ne iş yapıyodun? vantilatör alsınlar bari ya 40-50 tl bişi cimrilerr

muhasebeciyim , valla bu haftada kapamazlarsa dükkanı klimayı taktırcam geri isterse bi günlüğüne takılsın

masamda oturamıyorum ,

bu hayat bei yordu, gerçi sıcağı bahane edip 3-4 gibi işten çıkıyorum ama olsun klima takılınca da başka bahane bulurum

neminin gecen hafta panık atak krızınden hastaneye goturuldugunu yazmısmıydım

Kdvleri gönderdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…