aynen öyle ama geri dön biz de anne babamızımı örnek aldık her haraketimiz onlar mı
benim oğlum beni örnek alıyohuy bakımınadn
aynen öyle ama geri dön biz de anne babamızımı örnek aldık her haraketimiz onlar mı
annemin sevmediğim bazı huyları vardı, onları almak istemem , inşalahta almam, çünkü o konuda çok tenkit ederim onucanım bizim çevre faktörleri devreye girdi büyüdükçe özellikle arkadaşlar çocuklarımızda öyle olacak
fakat ben bişi daha keşfettim her kız yaşlanınca annesine her erkekte yaşlanınca babasına benzicek hatta beğenmedikleri huylarda bilemesela ben dikkat ediyorum annem git gide daha çok annesine benziyor bende daha çok anneme benzemeye başladım hani anne olunca anladım gibi bişi
allah allah benimkide bana daha düşkün ama hareketler aynı babası
bazen diyorumki şunu şöyle yap bana dönüp diyorki babam öylemi yapıyorki
Ctsi sabah pardon canım ya da ctsi akşam yapıp buzdolabına koyuyorum üstünü streçliyorum Pazar sabah pişiriyorum.
Maalesef canım öyle. Aynı kitap diyor ki: kendi çocuğuna davranışınıza bakın kendi annenizi görürsünüz özünde.
ha bu arada bahsettiğim kitabın üstünde 100 temel eser yazıyordu bi ara çok konuşulmuştu bu yüz temel eser
evet mesela benim oğlumda dedesinin öldüğünü biliyor ama hala tekrar gelecek sanıyor kavramı anlayamıyorlar
görüşürüz canım benim çarşambam 1 saate anca biterannemin sevmediğim bazı huyları vardı, onları almak istemem , inşalahta almam, çünkü o konuda çok tenkit ederim onu
ben daha baskınım sanırım. ve onunla daha çok iletişimli. hali ile beni çok örnek alıyo
neyse hanımar bana müsade . herkese güzel günler.çarşamba bitti gzünüz aydın
hoşgeldnben geldım kızlar
10 dklıgna
Kitap deyince aklıma geldi de, Dan brownun son kitabı çıkmış, okuyan oldu mu aranızda?
Adı cehennem.
Bu ay çok verimsiz geçti benim ya.
Ay sonu geldi hala 4. kitaptayım.
Güya holmes serisini bitirecektim bu ay.
okumuşunda aptalı çok mal, çok gerizekalı, çok öküz ve dangalak oluyor
bu aksam reglım bıttı
e kocam ıse gıtcek 21:15 te
sonra eve gıdınce kofte ve patates yapıcam kızartıcam
sonra
makınaya camasır atıcam
aksama dızı var
cocuk uyutulcak
koca gonderılcek
o kadardaaaa bitkinimkiiiiiiiiiiiiiii :44:
Ben hamur işinin her türlüsüne bayılırım
Bi de pratik tarifler işime gelir
Kitap deyince aklıma geldi de, Dan brownun son kitabı çıkmış, okuyan oldu mu aranızda?
Adı cehennem.
Bu ay çok verimsiz geçti benim ya.
Ay sonu geldi hala 4. kitaptayım.
Güya holmes serisini bitirecektim bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?