09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benim eşimde hemen basar bağartıyı, biz nasıl öğrnedik sanki der, güya eğitimcioğlumun bu konularda benle diyalaoğu daha iyi, artık yavaş yavaş ucundan kıyısından başlayacaz. tek umudum okuldaki dersler:18:
bunla ilgili biraz araştırma yap istersen çünkü sizinki zor zamanlar artık ergenliğin ilk yıllarına girmek üzresiniz canım allah yardımcınız olsun
bu arada kızlar tabiki cin gibi olcak
evetçok asabiyiz

bazı hikayeler gerçekten çok acayip, nasıl kontrolden geçiyolar analmıyom. bende anlatırken değşitirip anlatıyom

sinek yermi kedii anaaa nası bi psikolojidir o kedi orda mutlu değil bence kedi esirgeme kurumu falan yokmu (ıyk) , vasi atıyalım bişi yapalım sen iyi bakamıyom açmı bırakıyon napıyon

Evde kendinden baska canlıya tahammülü yok ki yedi işte

zaten bakamazsam evlatlık verecem

bi yerde okumuştum canım çocuklar 10 yaşına kadar ölümü algılayamazmış yani ölü insanın bir daha geri gelmeyeceğini 9-10 yaşlarında algılarmış çocuklar
bu yüzden çizgi filmlerde mesela kafasına piyano düşen karakter geri ayağa kalkar falan ya işte bu yüzdenmiş ölüm kavramı yokmuş

ha bide bazı hikaye kitaplarıda çok saçma yazılmış ya bi tane aldık geçenlerde
sihirli fasulye diye o kadar saçma mesajlar veriyorki içinde
mesela bir tembel çocuktan bahsediyor diyorki fakirliklerinin nedeni çocuğun tembelliğiymiş tamam orası güzelde sonra çocuk kendine ait olamayan devin altınlarını çalıyor devi öldürüyor ve zengin oluyor
en son cümlede şu
tembel çocuk ve annesi çok zengin mutlu bir hayat yaşadırlar
yani çocuğa aslında verilen mesaj tembel tembel otur kendine ait olmayan birinin bi eşyasını al keyfine bak

Ben de bilmiyorum ki canım. Bilsem de zaman yok yapmaya. Hazır olandan bahsettim. Hepsi kabulüm şu an olsun da… ama yok

Bende öyleyim
Mesela ıspanak sevmem ama böreğe bayıldığımdan ıspanaklı börek bile yerim
Eve giderken al canın çektiyse

Ya da evde 3 yufkayla tava böreği yap 10 dk da pişiyo

Yaşına göre dozunda verilen bilgi kendini günceller. Mesela bizim zamanımızda öpüşme sahneleri hemen zap yapılırdı. Biz de çok ayıp zannederdik. Hatta yazın denizde öpüşen turist görünce günahkar ve ayıp zannederdik. O tarafa bakamazdık falan filan..

aynen bi nasıl öğrendik yapar benimkide kesin

bende hikayeleri öyle değiştirip okuyorum bazen saçma şeyler çıkıyor ortaya yoksa

aynen kızı erkeği kalmadı bunun. o yüzden kızımı tam günlü kreşe verene kadar gerekirse işten çıkarım ama bakıcıya teslim etmem. şu an annem bakıyor.
öyle bi imkanım yok maalesef mecbur kreşte ama güvenilir bir kreş

Ben su böreği bilmiyorum
Gördüm sanki ama zahmetli gibi geldi
Sodalı börek yapıyorum

çok zahmetli

bir baksana pc geçmişine.. ben de merak ettim bak şimdi. çok önemli bir konu datlucadu dikkat et.
habbo diye bir oyun var ona takılıyo, sevmiyom ama direk yasaklarsam daha çok bağlanr diye küçük küçük uyarıyom. orda biriyle kız arkadaş olmuş ama bana göstermedi. geçen sadece bahsetti. pc bu ara evde değil. eşim işe götürüp getiriyo o yüzden içim rahat

Bende öyleyim
Mesela ıspanak sevmem ama böreğe bayıldığımdan ıspanaklı börek bile yerim
Eve giderken al canın çektiyse

Ya da evde 3 yufkayla tava böreği yap 10 dk da pişiyo

ben hamile kalana kadar ıspanaklı börek ağzıma sürmezdim. hamilelikte bir aş ederim. şimdi favorim. her çeşidini yerim. tava böreği de güzel oluyor gerçekten. benim biraz geniş bir tavam var. cuma gecesi yapıyorum mesela pazar sabah ben toplanana kadar pişiyor.

ben o durumda saate bakardım nedense halada bakarım alışkanlık olmuş bizim tvmiz kumandasızdı ben küçükken zap yapmak zor oluyordu

kitaplar çizgi filmler, diizler. off ya hangi birinden koruyacaz. küçükken iyi hoş, ne verirsen alıyolar ama büyümeye başlayınca senin verdiğinle yetinmiyo hatta zıtlaşıyo, çok zor çok

doğru ya bilim. bizim balıklarımız vardı. öldüler ve kızıma göstermeden çıkarmaya çalıştım. ama annem öldü falan demiş yani bir şekilde kelimeyi biliyor ama kavramını bilmiyor. şeyi tavsiye ediyorum ben karınca ve ağutos böceği gibi la fontaine hikayelerini.. biz de çok okuyoruz rapunzel falan da kitapları bir kaç gün sonra hak getire. parçalar bir yerlerde

Nasıl yani

kitaplar çizgi filmler, diizler. off ya hangi birinden koruyacaz. küçükken iyi hoş, ne verirsen alıyolar ama büyümeye başlayınca senin verdiğinle yetinmiyo hatta zıtlaşıyo, çok zor çok

Tek olay ne biliyor musun bizi örnek alıyorlar. Bir uzman diyordu wc eğitimi verirken üstüne gitmeyin sizi klozette görsün birkaç kez kendi gider. Ya da diş fırçalama eğitimi zorlamayın siz sadece doğal olarak dişinizi fırçalayın o taklitle başlar alışkanlık edinir.

yani rol ve model bizleriz aslında.

aynen öyle ama geri dön biz de anne babamızımı örnek aldık her haraketimiz onlar mı

ha bu arada bahsettiğim kitabın üstünde 100 temel eser yazıyordu bi ara çok konuşulmuştu bu yüz temel eser

evet mesela benim oğlumda dedesinin öldüğünü biliyor ama hala tekrar gelecek sanıyor kavramı anlayamıyorlar

baya canım pişirilecek şekilde tavaya yapıyorum.Buz dolabına koyuyorum. Pazar sabah pişiriyorum.

Ctsi sabah pardon canım ya da ctsi akşam yapıp buzdolabına koyuyorum üstünü streçliyorum Pazar sabah pişiriyorum.

evet rol model alıyor doğru benim oğlum babasının aynısı mesala onun giyimini bile taklit ediyor her hareketini ya

yani kızlar anneyi erkekler babayı model alıyor bu yüzdenki bir erkek çocuğun evde bir rol model erkek görmesi şart

benim oğlum beni örnek alıyohuy bakımınadn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…