09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bence de bahsedilmeli. Ben şimdi kızıma diyorum: biri seni öpmek istersen öptürmek istemiyorsan yanağından izin verme. Hayır de..parkta falan takılır ya kadınlar ona binaen.. öğrensin yani bedenini korumayı.

dimii Love, istanbul başka bir dünya,
yada hep burda yaşadık ondan öyle geliyor,
hele boğaz,köprüler şehrin gerdanlığı resmen,
trafik çilesine rağmen seviyorum İstanbulu :)
bende seiyom

33 benim yaşım, ama bu da nasıl anlatılır ki:44:

Hamile olan yok demi şu anda.. bir su böreği olsa yanına bir çay.. ne güzel olurdu.

allahttan çok tokum yoksa hamile etkisi gösterebilirdi bend e

O kısmı bilmiyorum da ingilterede falan kozmetik çok ucuz. Saç maşaları, farlar vs. birkaç sterlin neredeyse. Ama almanya falan tamamen aynı yani..

birde duayla falan olacağına inanmasın ya yanlış şeyler bunlar çünkü yani biizim gibi algılamıyorlar
misal ben pinokyoyu anlatcam onun nasıl tahta oyuncaktan canlandığını anlatmak için çok dua etmiş olmuş diye anlattım sonra oğlum evdeki oyuncaklarında çok dua ederse canlanacağını düşündü bana bunu sordu
yada diyoki bazen bana anne çok dua edersem yağmur yağarmı diyo hayır çok dua etse ve yağacağına inansa sonrada yağmasa hayak kırıklığı yaşıcak o zaman işte onun olmasını istemiyorum

Bir kedim bileee yok anlıyor musuuunnnnn

Dün sinek yedi zaten cok korktumm

sinek yermi kedii anaaa nası bi psikolojidir o kedi orda mutlu değil bence kedi esirgeme kurumu falan yokmu (ıyk) , vasi atıyalım bişi yapalım sen iyi bakamıyom açmı bırakıyon napıyon

bende seiyom

canım bence bir şeyler biliyordur. en azından babası yoklasın bence. 2 sene sonra 14. evde pc var demi. girdiği siteleri görebilirsin bence..ve konuşmalısın. ileride etkiler bence hayatını.

bende o konuda titizim, oğlumada kızımıda beedenlerini korumayı ve saygı dumayı öğretmeye çalışıyom. kızım kreşte mesela .ona anlatıyom, oğlumada anlatıyom. çokkötü bir zamnda yaşıyoz. bazı adiler kız erkek ayırt etmiyo allah korusun

benim oğluşuun aklına hiç art niyet gelmez kızım cin gibidir ama oğlum farklı. netten öğrenmesini istemem ama nasıl anlatacağımıda bilmiyom ki

bende seiyom

sen değil zaten babası anlatmalı o ilgilenmeli senin anlatman olmaz bayan olarak
ama erkeklerde yani babalarda malesef bu konuda çok katı
bende sanmıyorum ergenlik döneminde eşimin oğluyla o şekilde ilgileneceğini iş yine bana kalcak gibi ki bu çok kötü olur

bunla ilgili biraz araştırma yap istersen çünkü sizinki zor zamanlar artık ergenliğin ilk yıllarına girmek üzresiniz canım allah yardımcınız olsun
bu arada kızlar tabiki cin gibi olcak

evet bu yaşlar çok hassas gerçekleri kalıbıyla öğretmek için. aslında hiç bir yaşta yanlış bilgi verilmemeli sadece kılıf bulmak önemli. dua ve pinokyo olayı çok güzel. ben de ölümü trajik hale getirmiyorum. mesela kibritçi kız var ya onun hikayesini anlatmaktan kaçınıyorum nedense. şu sıralar acitasyondan uzak duruyorum biraz daha zamanı var diyorum. yani rast gele de hikaye anlatmak doğru değil gerçekten.

Allah cezalarını versin öyle pisliklerinn ,

doğru diyon canım
canım bence bir şeyler biliyordur. en azından babası yoklasın bence. 2 sene sonra 14. evde pc var demi. girdiği siteleri görebilirsin bence..ve konuşmalısın. ileride etkiler bence hayatını.

hımmm, evde var pc:44:

aynen kızı erkeği kalmadı bunun. o yüzden kızımı tam günlü kreşe verene kadar gerekirse işten çıkarım ama bakıcıya teslim etmem. şu an annem bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…