bence 12 yaş çok büyük canım ya
zaten o şimdiye öğrenmiştir bence ama öğrenmediyse düşünsene şunun olduğunu mesela bi kızdan hoşlanıyor ona gidiyor diyorki bizimde çocuğumuz olsun hadi çok dua edelimde
anladınmı yani demek istediğimi
sonrada gelip sana diyorki anne bizim Xkız arkadaşımla çocuğumuz olacak
Bizim kedimiz bile yok kızım, senin bari o var
anlat işte yavrucağına
Ayıplı soruları cevaplamıcam
bende seiyomdimii Love, istanbul başka bir dünya,
yada hep burda yaşadık ondan öyle geliyor,
hele boğaz,köprüler şehrin gerdanlığı resmen,
trafik çilesine rağmen seviyorum İstanbulu :)
33 benim yaşım, ama bu da nasıl anlatılır ki:44:12 yaş çok geç değil mi bilmemesi için. Şurada ergenliğe ne kaldı? Hem internet falan çok yaygı keza arkadaşlar. Biliyordur bence de sen bilmiyorsundur. Ama bence bir konuş bilgi seviyesi ne ölçmelisin.
Senin yaş kaç datlucadı?
Hamile olan yok demi şu anda.. bir su böreği olsa yanına bir çay.. ne güzel olurdu.
Euro cinsinden çevirdiğinde hemen hemen tüm fiyatlar Türkiye ile aynı
Ben hediyelik içki aldım, çok güzel likörleri var
Yeme içme diğer Avrupa ülkelerine göre ucuz
Elektronikte aynı
Iphone 5 700 Euro mesela orda
o ne ya lanet girsin o ne nası bi bedduadır okuyunca kahkahayı patlattım resmen içimi desştin
Bence de bahsedilmeli. Ben şimdi kızıma diyorum: biri seni öpmek istersen öptürmek istemiyorsan yanağından izin verme. Hayır de..parkta falan takılır ya kadınlar ona binaen.. öğrensin yani bedenini korumayı.
Bir kedim bileee yok anlıyor musuuunnnnn
Dün sinek yedi zaten cok korktumm
bende seiyom
33 benim yaşım, ama bu da nasıl anlatılır ki:44:
allahttan çok tokum yoksa hamile etkisi gösterebilirdi bend e
bende o konuda titizim, oğlumada kızımıda beedenlerini korumayı ve saygı dumayı öğretmeye çalışıyom. kızım kreşte mesela .ona anlatıyom, oğlumada anlatıyom. çokkötü bir zamnda yaşıyoz. bazı adiler kız erkek ayırt etmiyo allah korusunBence de bahsedilmeli. Ben şimdi kızıma diyorum: biri seni öpmek istersen öptürmek istemiyorsan yanağından izin verme. Hayır de..parkta falan takılır ya kadınlar ona binaen.. öğrensin yani bedenini korumayı.
bence 12 yaş çok büyük canım ya
zaten o şimdiye öğrenmiştir bence ama öğrenmediyse düşünsene şunun olduğunu mesela bi kızdan hoşlanıyor ona gidiyor diyorki bizimde çocuğumuz olsun hadi çok dua edelimde
anladınmı yani demek istediğimi
sonrada gelip sana diyorki anne bizim Xkız arkadaşımla çocuğumuz olacak
bende seiyom
33 benim yaşım, ama bu da nasıl anlatılır ki:44:
allahttan çok tokum yoksa hamile etkisi gösterebilirdi bend e
bende o konuda titizim, oğlumada kızımıda beedenlerini korumayı ve saygı dumayı öğretmeye çalışıyom. kızım kreşte mesela .ona anlatıyom, oğlumada anlatıyom. çokkötü bir zamnda yaşıyoz. bazı adiler kız erkek ayırt etmiyo allah korusun
benim oğluşuun aklına hiç art niyet gelmez kızım cin gibidir ama oğlum farklı. netten öğrenmesini istemem ama nasıl anlatacağımıda bilmiyom ki
birde duayla falan olacağına inanmasın ya yanlış şeyler bunlar çünkü yani biizim gibi algılamıyorlar
misal ben pinokyoyu anlatcam onun nasıl tahta oyuncaktan canlandığını anlatmak için çok dua etmiş olmuş diye anlattım sonra oğlum evdeki oyuncaklarında çok dua ederse canlanacağını düşündü bana bunu sordu
yada diyoki bazen bana anne çok dua edersem yağmur yağarmı diyo hayır çok dua etse ve yağacağına inansa sonrada yağmasa hayak kırıklığı yaşıcak o zaman işte onun olmasını istemiyorum
bende o konuda titizim, oğlumada kızımıda beedenlerini korumayı ve saygı dumayı öğretmeye çalışıyom. kızım kreşte mesela .ona anlatıyom, oğlumada anlatıyom. çokkötü bir zamnda yaşıyoz. bazı adiler kız erkek ayırt etmiyo allah korusun
benim oğluşuun aklına hiç art niyet gelmez kızım cin gibidir ama oğlum farklı. netten öğrenmesini istemem ama nasıl anlatacağımıda bilmiyom ki
Love, peki güzel mi Malta?
Ben merak ediyorum aslında orayı
doğru diyon canımbirde duayla falan olacağına inanmasın ya yanlış şeyler bunlar çünkü yani biizim gibi algılamıyorlar
misal ben pinokyoyu anlatcam onun nasıl tahta oyuncaktan canlandığını anlatmak için çok dua etmiş olmuş diye anlattım sonra oğlum evdeki oyuncaklarında çok dua ederse canlanacağını düşündü bana bunu sordu
yada diyoki bazen bana anne çok dua edersem yağmur yağarmı diyo hayır çok dua etse ve yağacağına inansa sonrada yağmasa hayak kırıklığı yaşıcak o zaman işte onun olmasını istemiyorum
canım bence bir şeyler biliyordur. en azından babası yoklasın bence. 2 sene sonra 14. evde pc var demi. girdiği siteleri görebilirsin bence..ve konuşmalısın. ileride etkiler bence hayatını.
Hamile olan yok demi şu anda.. bir su böreği olsa yanına bir çay.. ne güzel olurdu.
doğru diyon canım
hımmm, evde var pc:44:
Ben su böreği bilmiyorum
Gördüm sanki ama zahmetli gibi geldi
Sodalı börek yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?