09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elm in ellerinin neden o kadar kaslı olduğunu şimdi daha iyi anladımm

Ne demişlerrr işleyen demir pas tutmazmışşş puahahahahaha

öyleyim valllla

duduruabilene aşk olsun...saldın zincirir gidiosunnn yavaşşşş

nbr şekerimmmmm

ne olsun ya takılyıruz işte kızlara

Yuhhh yuhhhh, hepsi ispatlı hepsi delilli bütün yazıların Bi el atın bi dudak verin diye akşamdan beri üzerime sarkan kimdi acaba
Ben size taa en basından soyumun dingiltere kraliyet ailesine dayandığını, genelde ingiliz aksanıyla ingilizce konustuğumu bu noktaya da ellerimle geldiğimi söylemiştim :)
Ellerine sağlık o zaman
Bundan sonra ne gelecekkkkk eliza tamam alette tamam sıradaki gelsinnnn

Yeni ekşını da senden bekliyoruz hahahaha

Sen demedin mi dün işim yoğun ama cinsi münasebet konusursak gelirim diye

Kızım ellerimi sigortalattırdım bosandıktan sonra

karıştırıyorsun onu diyen nick. bende koca yok bişi yok cinsi münasebet olsada gelirim olmasada
zaten ellerimde bu işin acemişi. bende dün diyodum nick e elm den ve senden ders almak istiyorum die ama nick 1. öğretimmiş dün akşamkiler 2. öğretime girermiş anlatmadı bişi.
nick bugün bekliyorum yavruu

dün dediydim sayım yapacam diye eksik yok, akşam herkes uslu durdu di mi??
Kıpraşmadan elleşmeden sakin sakin yazıoruz

Ellerine sağlık o zaman

ahahahahhahaha pislik

O zaman öğleden sonra derslere başlayalım, yalnız iki türlü ders var, 1 aletli pilates bir el yordamlı hangisini istersin ahahahahah

Yuhhh yuhhhh, hepsi ispatlı hepsi delilli bütün yazıların Bi el atın bi dudak verin diye akşamdan beri üzerime sarkan kimdi acaba
fesat gebe eğitim ve öğretim hayatım içindi o. Allahım ya benim masum duygularımdan neler çıkartmış

Mübarek gün bir sürü iftiraya uğradım şuna bak ya

Ben cute olsaydı cinsi minasebet konuşurduk didim. Cinsi konuşursak gelirim demedim yalancı mikrop ya

Bi kere ben sana nasıl ders vereyim eline su dökemem Çünkü ellerim dolu hahahahhahahahahahahahahahahahahah

O zaman öğleden sonra derslere başlayalım, yalnız iki türlü ders var, 1 aletli pilates bir el yordamlı hangisini istersin ahahahahah

önce el yordamlısını alayım ben. malum aletli pilates her yerde bulunmuyo. işimi görecek, sınavı geçecek kadarını alayım gerisine sonra bakarız

önce el yordamlısını alayım ben. malum aletli pilates her yerde bulunmuyo. işimi görecek, sınavı geçecek kadarını alayım gerisine sonra bakarız

ahahahahahahahahahhaha koptum sabah sabah ahahahahahaahhaha

yuk ikisi birdenmi sen nası bişisin yaaaaaaaaaa

ahahhaha bugün bende güne stresli başladım, bugün devam etseydim evlilik yıl dönümüm olacaktı :) ne çabuk geçiyor zaman ilginç olan yememiş içmemiş unutmamış ya ne diim sabah sabah..

İki ay önce ben de aynı moddaydım minikkuşum, seni cok iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…