o nasırlı elleri kafamı bile kırarsınn
sabahtan çenemiz ne güçlü mübarekkk
duduruabilene aşk olsun...saldın zincirir gidiosunnn yavaşşşş
:
elm in ellerinin neden o kadar kaslı olduğunu şimdi daha iyi anladımm
Ben size taa en basından soyumun dingiltere kraliyet ailesine dayandığını, genelde ingiliz aksanıyla ingilizce konustuğumu bu noktaya da ellerimle geldiğimi söylemiştim :)
Senin ağzını burnunu kırarım
ahahahhaha abla cok fenasın
duduruabilene aşk olsun...saldın zincirir gidiosunnn yavaşşşş
nbr şekerimmmmm
Yuhhh yuhhhh, hepsi ispatlı hepsi delilli bütün yazılarıngünaydın baĞyanlarrr...
ne kadan da kötüsünüz. sovr canım öncelikle sana teşekkür ederim. şimdi olay şöylekine;
nick dün öğleden beri ayıplı muhabbet istiyor, konu açmadık ilk baktık triplere giriyor yollu yani belli. neyse gider ayak 3-5 bişi konuşuldu ben katılmadım. sonra akşam bi video izledim aklıma çek geldi dedim konuyu hemen oraya bağladı. nasıl bağladı anlayamadım bile ben. ama tabi sonra dedim gebe yani sende iyi arkadaşsın herşey güzel olacak fşn derken zorlaya zorlaya o muhabbetlere geldim. şimdi bakıyorum istemem yan cebime koymuş
fallen sei de esefle kınıyorum
Ellerine sağlık o zamanBen size taa en basından soyumun dingiltere kraliyet ailesine dayandığını, genelde ingiliz aksanıyla ingilizce konustuğumu bu noktaya da ellerimle geldiğimi söylemiştim :)
Bundan sonra ne gelecekkkkk eliza tamam alette tamam sıradaki gelsinnnn
Sen demedin mi dün işim yoğun ama cinsi münasebet konusursak gelirim diye
Kızım ellerimi sigortalattırdım bosandıktan sonra
evet gariban ben değilim garibana yardım eden bir ustayım
Ellerine sağlık o zaman
karıştırıyorsun onu diyen nick. bende koca yok bişi yok cinsi münasebet olsada gelirim olmasada
zaten ellerimde bu işin acemişi. bende dün diyodum nick e elm den ve senden ders almak istiyorum dieama nick 1. öğretimmiş dün akşamkiler 2. öğretime girermiş anlatmadı bişi.
nick bugün bekliyorum yavruu
dün dediydim sayım yapacam diye eksik yok, akşam herkes uslu durdu di mi??
Kıpraşmadan elleşmeden sakin sakin yazıoruz
fesat gebe eğitim ve öğretim hayatım içindi o. Allahım ya benim masum duygularımdan neler çıkartmışYuhhh yuhhhh, hepsi ispatlı hepsi delilli bütün yazılarınBi el atın bi dudak verin diye akşamdan beri üzerime sarkan kimdi acaba
karıştırıyorsun onu diyen nick. bende koca yok bişi yok cinsi münasebet olsada gelirim olmasada
zaten ellerimde bu işin acemişi. bende dün diyodum nick e elm den ve senden ders almak istiyorum dieama nick 1. öğretimmiş dün akşamkiler 2. öğretime girermiş anlatmadı bişi.
nick bugün bekliyorum yavruu
Yuhhh yuhhhh, hepsi ispatlı hepsi delilli bütün yazılarınBi el atın bi dudak verin diye akşamdan beri üzerime sarkan kimdi acaba
Ellerine sağlık o zaman
Yeni ekşını da senden bekliyoruz hahahaha
O zaman öğleden sonra derslere başlayalım, yalnız iki türlü ders var, 1 aletli pilates bir el yordamlıhangisini istersin ahahahahah
günaydınlarrr
önce kimi evercezzz
günaydınlarrrrr
o nasırlı elleri kafamı bile kırarsınn
sabahtan çenemiz ne güçlü mübarekkk
fesat gebe eğitim ve öğretim hayatım içindi o. Allahım ya benim masum duygularımdan neler çıkartmış
Ekşını verirsemmmm utanmak yok ama
önce el yordamlısını alayım ben. malum aletli pilates her yerde bulunmuyo. işimi görecek, sınavı geçecek kadarını alayım gerisine sonra bakarız
ya body bunlar elleşiyolarabdestimi bozacaklar
Mübarek gün bir sürü iftiraya uğradım şuna bak ya
Ben cute olsaydı cinsi minasebet konuşurduk didim. Cinsi konuşursak gelirim demedim yalancı mikrop ya
Bi kere ben sana nasıl ders vereyim eline su dökememÇünkü ellerim dolu hahahahhahahahahahahahahahahahahah
Ekşını verirsemmmm utanmak yok ama
ahahhaha bugün bende güne stresli başladım, bugün devam etseydim evlilik yıl dönümüm olacaktı :) ne çabuk geçiyor zaman ilginç olan yememiş içmemiş unutmamış ya ne diim sabah sabah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?