- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
yuk ikisi birdenmisen nası bişisin yaaaaaaaaaa
ahahhaha bugün bende güne stresli başladım, bugün devam etseydim evlilik yıl dönümüm olacaktı :) ne çabuk geçiyor zaman ilginç olan yememiş içmemiş unutmamış ya ne diim sabah sabah..
Ver odunu abla, ver odunu
Aman abla Çek üyelik iptali falan ister Allah muhafaza agagagag
Evet ikisi birden dolu, karnım ağrıyor karnımı ovalıyorum bebişim de içerde rahat etsin diye ne var
günaydın hanımlarsabah sabah maşallah motor gibisisniz
ahahhaha bugün bende güne stresli başladım, bugün devam etseydim evlilik yıl dönümüm olacaktı :) ne çabuk geçiyor zaman ilginç olan yememiş içmemiş unutmamış ya ne diim sabah sabah..
datlu resmin tam bu topiğe uygunngünaydınn
Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama yok şeyler için şuan kendini üzüyorsun yapma lütfen.
Yoğsam senin de eliza teyzeyle aran mı bozuk
Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama yok şeyler için şuan kendini üzüyorsun yapma lütfen.
Yoğsam senin de eliza teyzeyle aran mı bozuk
günaydın hanımlarsabah sabah maşallah motor gibisisniz
gğnaydın ablacım,günaydınnn datlummmmm
ahahahhahaha motor gibiler dimi
gğnaydın ablacım,
üstüne alınmadın bakıyom
ahahahhahaha motor gibiler dimi
Ne zaman vercenHemen vermemmm
Dilimle yazdım, piyonokyo sensin asılaçıklama yapmana ne gerek var. biz yanlış şeyler düşündük mü sandınben 2 dolu elle karın ovalarken klavyeye uzayan dilinlemi yoksa burnunlamı yazdın onu merak ettim. malum dün akşamın meraklısı ilan etmişsinde beni burunda olabilir o gebenokyo
Küsmüş olabülüKüsmüüüü dersinnnnn
üstüne alınmadın bakıyom
hemen art niyet yahuuu , datlu bize arama motoru demek istedi google gibiyiz yani böykk
çok şükür abalcım sizi gördüm daha iyi oldum. sen de iyisindir inşallah.ne habersin datlummmm
+18 arama motoruhemen art niyet yahuuu , datlu bize arama motoru demek istedi google gibiyiz yani böykk
Ne zaman vercen
Dilimle yazdım, piyonokyo sensin asıl
Küsmüş olabülü
Aaa ne minasebet, litfen beni öyle motorlu aletli işlerinize karıştırmayın, LİTFEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?