09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahahhaha bugün bende güne stresli başladım, bugün devam etseydim evlilik yıl dönümüm olacaktı :) ne çabuk geçiyor zaman ilginç olan yememiş içmemiş unutmamış ya ne diim sabah sabah..

hanginiz unutmamış? sen mi o mu?
ayrıca bugünü hatırlamak senin adına anca gün için üzücü. sadece bu gün. çünkü aslında en güzel hayallerimizin başladığı gündü bugün. ama totale vurunca biz boşanmışların her zaman daha karlı olduğunu düşünmüşümdür

Evet ikisi birden dolu, karnım ağrıyor karnımı ovalıyorum bebişim de içerde rahat etsin diye ne var

açıklama yapmana ne gerek var. biz yanlış şeyler düşündük mü sandın ben 2 dolu elle karın ovalarken klavyeye uzayan dilinlemi yoksa burnunlamı yazdın onu merak ettim. malum dün akşamın meraklısı ilan etmişsinde beni burunda olabilir o gebenokyo

ahahhaha bugün bende güne stresli başladım, bugün devam etseydim evlilik yıl dönümüm olacaktı :) ne çabuk geçiyor zaman ilginç olan yememiş içmemiş unutmamış ya ne diim sabah sabah..

Boşanma sebebinizi bilmiyorum ama yok şeyler için şuan kendini üzüyorsun yapma lütfen.

Yoğsam senin de eliza teyzeyle aran mı bozuk

Ne zaman vercen
Dilimle yazdım, piyonokyo sensin asıl
Küsmüüüü dersinnnnn
Küsmüş olabülü
üstüne alınmadın bakıyom

Aaa ne minasebet, litfen beni öyle motorlu aletli işlerinize karıştırmayın, LİTFEN

Günaydın
Benim daha afyonum patlamadı
Sizde de ne çene var arkadaş
Akşam gidiyorum aynı, sabah geliyorum aynı
Arada bi soluk alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…