günaydın kızlar
Ben konuyu kapatın demedim, demem
İsteyen istediği muhabbeti yapabilir tek ben muhabbet etmiyorum çünkü burda
Ama kim ne tür muhabbet seviyorsa onla şakalaşılsın
Bana bu kadarı abartı geliyo ( ilişkideyim, uçuyorum ) hemde benim adıma konuşularak
Abartı gelmeyene yapılsaydı beni ilgilendirmezdi
Daha fazla cıvığı çıkmadan hakikaten az öz uğramayı düşünüyorum
İlk olmuyor çünkü
yani sürekli gittiğin doktorun haricinde , aile hekimi de mi çağırıyo kontroller ve takipler içinn
iyi bişiymiş, 2 doktor birde takip ediyo yanii
günaydın kızlar
günaydın kızlar
Gittiğin doktor gebelik muayeneni yapıyor, sağlık ocağı ise aşı takiplerini.yani sürekli gittiğin doktorun haricinde , aile hekimi de mi çağırıyo kontroller ve takipler içinn
iyi bişiymiş, 2 doktor birde takip ediyo yanii
bizim iş yerinin dibinde 6 aylık hamile arkadaşım hadi gidelim dedi gittik yoksa hiç aklımda yoktu tetanos yaptılar arkadaşımada :18:
bide çek niye küstü ben ucundan dahil oldum pek anlamadan yorum yaptım
Ankarada kuaför bolluğu var ama her yere gidemiyosun, hepsi ezberlemş bi model aynısını yapıyolar. Tunalıda da bir kesim 80 lira. fön 20 lira. Geçen gün mahalleye bir yer acılmış, föne gideyim dedim, anammm cocuklar bir fön cekiyor mosstakiler eline su dökemez
Ankarada kuaför bolluğu var ama her yere gidemiyosun, hepsi ezberlemş bi model aynısını yapıyolar. Tunalıda da bir kesim 80 lira. fön 20 lira. Geçen gün mahalleye bir yer acılmış, föne gideyim dedim, anammm cocuklar bir fön cekiyor mosstakiler eline su dökemez
yazdığım mesaj ui üzerineydi kesinlikle senin adın geçmedi. geyik muhabbeti burası sürekli uslu çocuklar gibi durmamıza gerek yokki. sende çok alınganlık yapıyorsun. ayrıca ben senin adın geçtiğinden sormadım. forumdaki herksi seviyorum gitmesin kimse diye sordum.
hatta daha sıkı takip ediyolar canım, devlet hamile hasta başına fazla para veriyo aile hekimlerine
ahahha ben bi kere kaş aldırdıydım 70 kağıda bilmeden girmiştim meğer sosyete kuaförüymüş baktım cımbız altında değildi ama mecbuuur verdik parayı çıktık aç hassas konu kısa saç daha hassas, herkes kesemiyor ya da aynı kişi 3-4'den sonra bozuyoor öyle olunca da bende stress yapıyo
80 liraya kesim mi
ahahha ben bi kere kaş aldırdıydım 70 kağıda bilmeden girmiştim meğer sosyete kuaförüymüş baktım cımbız altında değildi ama mecbuuur verdik parayı çıktık aç hassas konu kısa saç daha hassas, herkes kesemiyor ya da aynı kişi 3-4'den sonra bozuyoor öyle olunca da bende stress yapıyo
Gittiğin doktor gebelik muayeneni yapıyor, sağlık ocağı ise aşı takiplerini.
Benim de kaydım yoktu banada başkası söyledi sağlık ocağına kaydını yaptır diye. Ben gebelikte yapılan aşıların zararlı olabileceğini duydum, bunları araştırcam eğer içime sinmezse yaptırmayı düşünmüyorum. Böyle bilgiler edinirsem haber veririm size de.
Bak bunu bilmiyordum, aile hekimimi sevmedim zaten sırf benim üzerimden para kazanmasın diye değiştircem o herifi
Hepimizin farklı farklı karakterleri var, kızdığımız, kırıldığımız alındığımız noktalar var.
Mesela ben sovr ye küfretsem bile kızmayacağını biliyorum ama çekirgeye etmem. Katie alınıyor diye ona daha nazik yaklaşıyorum nobodye istediğim gibi yazıyorum.
Birbirimize alınmayalım ama acık olalım, Çek hassassa ona göre davranalım. Piyonun da kötü niyetle yazmadığına eminim.
Kimsenin gitmesini istemiyorum, hepinizi ayrı ayrı seviyorum cünkü.
Hepimizin farklı farklı karakterleri var, kızdığımız, kırıldığımız alındığımız noktalar var.
Mesela ben sovr ye küfretsem bile kızmayacağını biliyorum ama çekirgeye etmem. Katie alınıyor diye ona daha nazik yaklaşıyorum nobodye istediğim gibi yazıyorum.
Birbirimize alınmayalım ama acık olalım, Çek hassassa ona göre davranalım. Piyonun da kötü niyetle yazmadığına eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?