09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yazdığım mesaj ui üzerineydi kesinlikle senin adın geçmedi. geyik muhabbeti burası sürekli uslu çocuklar gibi durmamıza gerek yokki. sende çok alınganlık yapıyorsun. ayrıca ben senin adın geçtiğinden sormadım. forumdaki herksi seviyorum gitmesin kimse diye sordum.

Ankarada kuaför bolluğu var ama her yere gidemiyosun, hepsi ezberlemş bi model aynısını yapıyolar. Tunalıda da bir kesim 80 lira. fön 20 lira. Geçen gün mahalleye bir yer acılmış, föne gideyim dedim, anammm cocuklar bir fön cekiyor mosstakiler eline su dökemez

yani sürekli gittiğin doktorun haricinde , aile hekimi de mi çağırıyo kontroller ve takipler içinn

iyi bişiymiş, 2 doktor birde takip ediyo yanii
Gittiğin doktor gebelik muayeneni yapıyor, sağlık ocağı ise aşı takiplerini.
bizim iş yerinin dibinde 6 aylık hamile arkadaşım hadi gidelim dedi gittik yoksa hiç aklımda yoktu tetanos yaptılar arkadaşımada :18:
bide çek niye küstü ben ucundan dahil oldum pek anlamadan yorum yaptım

Benim de kaydım yoktu banada başkası söyledi sağlık ocağına kaydını yaptır diye. Ben gebelikte yapılan aşıların zararlı olabileceğini duydum, bunları araştırcam eğer içime sinmezse yaptırmayı düşünmüyorum. Böyle bilgiler edinirsem haber veririm size de.

80 liraya kesim mi

ahahha ben bi kere kaş aldırdıydım 70 kağıda bilmeden girmiştim meğer sosyete kuaförüymüş baktım cımbız altında değildi ama mecbuuur verdik parayı çıktık aç hassas konu kısa saç daha hassas, herkes kesemiyor ya da aynı kişi 3-4'den sonra bozuyoor öyle olunca da bende stress yapıyo

Çek UI ister denildi bunun üzerine sen şık belirledin
İlk olmuyordan kastım daha önce de yine yalamalı yutmalı espri yapmıştın ve hoşlanmadığımı belirtmiştim sana.

Ben uslu çocuk gibi durun demedim kimseye, demem de.
Bana yapma yeter Piyonist.

Hepimizin farklı farklı karakterleri var, kızdığımız, kırıldığımız alındığımız noktalar var.

Mesela ben sovr ye küfretsem bile kızmayacağını biliyorum ama çekirgeye etmem. Katie alınıyor diye ona daha nazik yaklaşıyorum nobodye istediğim gibi yazıyorum.

Birbirimize alınmayalım ama acık olalım, Çek hassassa ona göre davranalım. Piyonun da kötü niyetle yazmadığına eminim.

Kimsenin gitmesini istemiyorum, hepinizi ayrı ayrı seviyorum cünkü.

Neden saçlarını uzatmıyorsun?

Kısa saç da yakışıyor tabiki, ama ben bir bayanda uzun saçın daha zarif olduğunu düşünüyorum.

80 liraya kesim mi

Tunalı öyle maalesef, sanki kafadan yeni sac cıkaarıyolar :)

Kısa saca dikkat etmek gerekiyo canım, uzunken olmazsa toplarsın ama kısayken öyle değil

tetanos vuruyolar başka ne var ki, bende araştırayım, il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum ben olmadı il sağlık müdürümüze kadar çıkarım kendiside doktor

Bak bunu bilmiyordum, aile hekimimi sevmedim zaten sırf benim üzerimden para kazanmasın diye değiştircem o herifi

evet canım ne kapışıyolar varya kendi aralarında bizim müdürlüğe millet geliyo aile hekimini değiştircem diye sonra doktorlar birbirine giriyo hastamı çaldın diye normal hasta neysede hamile ve aşı çocuğu çok kıymetli

Al işte bak bana istedii gibi yazabiliyormuş en raaat adam benim ya burada sana bi atlarım burdan

evet canım aynen katılıyorum
ama sölemeden geçemicem bende alınganımdır bana da kibar vede nazik davran olurmu(görende dövdü sanır)

Teşekkür ederim kızlar Mekanı cennet olsun inşallah

Mesela ben sana pislik falan diyorum alınmıyorsun dimi :26:

Aman ne alıncakmış mendebur hahahahaha

Ama bak ben de argoya gelemem misal, öyle manyak falan laflarına birşey demem ama "lan" kelimesi ağzımdan çok nadir çıkar hiç sevmem lan lun konuşmayı. Benimle düzgün konuşun uleynnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…