09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kesinlikle öyle. bu nedenlede SEÇİN yazdım özellikle. gitme diye neden diye sordum, muhabbet baydı dedin der demez o mesajı değiştirdim. sana karşı daha ne kadr kibar olabilirm anlayamadım? özel bi çabam yok çek sinir oluyo ona yapayım sinir edeyim bilmem ne yapayım diye. ha sen her dediğimi bi yerden çekip bununda benimle bağlantısı var dersen milyon muhabbet çıkar aynı forumdayken!

gülmekten yerlere yatıyorum onları her izleyişimde

oy kurban olsun maraşlı sana

aaaa ukalaya bak, tersle canım onlar sana muhtaç, isterseniz doktorumu değiştireyim de, bize bi izzet ikram sorma ne demek ukalalık yapmak mala bak sen

Ya benim kaydım başka bir sağlık ocağındaydı, taşındık ilk kayıt yaptırcam o sabah da tek doktor bu varmış buna yaptırayım dedim diğerlerini de tanımıyorum zaten. Gittim kapısını tıkladım özür dileyerek kayıt yaptırmak istediğimi ne yapmam gerektiğini sordum hemşireye yönlendirdi beni. Hemşireler evrakları falan doldurdu işlemim bitti, en son evrağı doktora bırakmam gerekiyormuş, bir de işe yetişmeye çalışıyorum kapısını tıkladım içerde yaşlı bir amca varmış ilaç yazdıran "çok özür diliyorum işe yetişmem lazım bu evrakları size bırakmam gerektiği söylendi" dedim, "sabahtan beri kaçıncı gelişiniz bu" falan diyor bana ben de sabrım taşmadıkça öyle şeylere cevap vermem birşey demedim bıraktım çıktım. O sabah sevmedim zaten adamı.

selam hatunlar

Yaşasın cuma geldi sonunda :)

yıkamaya verdiğim halılar geldi dün akşam
hafta sonu dip köşe temizleyip sermek lazım şimdi :S

halılarımı sereli daha 1 ay oldu olmadı leş gibi oldular gene, bu batmanın tozu isi beni deli edecek ev hiç temiz durmuyo, seninkilerde güle güle kirlensinler canım

onu bilmiyorum da istenmeyen tüy muhabbetine kopmuştum ben kıyafetleri de cabası tabii

sonradan baydı izlememeye başlamıştım

Ben bazen haftasonları izliyorum. Bu dediğim skeçte bi tane benli abla var ; KOCANI AFFETSEYDİN NOLURDUUUUU diye bağırıyo onu mutlaka izle youtubedan baksana bi

benden niye bahsetmedin
bak küsersem görürsün arkamdan ağlarsın sonra :)
bi gofret vardı iyi kötü dersin :))))

Sen yoksun diye yazmadım bebişim, sen benim gözümünnurusun:)

Bana mı yazdın bunu anlamadım?

Günaydın kızlar
Sabah sabah noluyonuz ya.
Uzun Zamandır muhabbettesiniz, birbirinizi tanıdınız artık , birbirinizin hassasiyetlerine dikkat edin
Ve tabiki kimse kimseyi kırmak için bir şey yazmaz diye düşünüyorum.
Hepinizi seviyorum,

halılarımı sereli daha 1 ay oldu olmadı leş gibi oldular gene, bu batmanın tozu isi beni deli edecek ev hiç temiz durmuyo, seninkilerde güle güle kirlensinler canım

sağol canım,
ben evlendiğimden beri ilk yıkatıyorum nerdeyse 2 yıl olacak :)
çok kirlenmemişti daha önce vermedim bende, pis değilim aslında ::))))

Sen yoksun diye yazmadım bebişim, sen benim gözümünnurusun:)

oyy tatlı böceğim benimmm...

kuaförlerden konuşulmuş, bende saçlarımı uzatmaya çalışıyorum şuan
ama uçlarından kestirmem lazım boyalar uçlarında kaldı,
doğru düzgün bi berber bulamıyorum yaaa
iyi olanlarda çook pahalı.

"Ben buyum" demekle de olmuyor, hem kendinizi idare edin hem karşınızdakini.

Ne kimse kimsenin kabına göre şekil alsın, ne de kimse benim kabım bu deyip şekil aldırsın.

Ben başka geyiklerde de çok muhabbet ettim, ama hiç birinde burdaki uyumu ve sıcaklığı görmedim. Onlarda belirli insanlarla muhabbet ediyorken burda hep birlikte iç içeyiz. Birbirimizi az çok tanıdık, misal ben "lan" lafını sevmiyorsam elmayra cadısı bana "lan" dediğinde kızmıyorum çünkü o mikrobun ağzı öyle yapacak birşey yok Ben ona uymaya çalışıyorum artık mendebur deyip içime atıyorum

Konu da kapandı zaten, lütfen uzatmayalım.

Niyeyse senin o pis ağzına kızamıyorum Hani o gülmekle gülmemek arası ağır gerginlik yaşayan ağzın

Ağzımı ye desem ayıplı mı olur

alıntıyı senden yapmışım pardon. sana yazmadım.

Ben de bana niye daha kibar olacaksın anlamadım dicektim :)

Çek öyle piyo, hoşlanmıyo. Senin yazdığını alınmış baska bir durum yok yani. Nick de yazsaydı aynı durum gecerli olurdu onu söylemeye calısıyorum

sağol canım,
ben evlendiğimden beri ilk yıkatıyorum nerdeyse 2 yıl olacak :)
çok kirlenmemişti daha önce vermedim bende, pis değilim aslında ::))))

oyyy yavrum ben evleneli 1 sene oldu bu ikinci verişim düşün isi pisi, yıldım valla halılar ayrı ortalığın tozu ayrı, iyiki burda akraba falan yokta çok kasmıyorum kim geliyoki evime

yalnız kızlar daha öncede belirtmiştim
ben kk da yeni değilim
bi forum 2-3 sene yazıştık sonrada kutuplaşmalar oldu ve rahatsız bi ortam oluştu uı oldum ve yeni bi nick aldım
lütfen o duruma gelmeyelim

Dün park halindeki arabama servis minübüsü çarptı
Ev teslimi gecikti, okul kaydını aldım ama ev yok ortada
Okullar bir hafta sonra açılacak buraya servis yok
Venge tv ünitesi sehpa bulamıyorum, siparişe 6000 tl rakam verdiler şaka gibi
Babam hastalık hastası modunda
Oğlan ben eski arkadaşlarımı özlerim diye tutturdu
Allam ya kendimi nerelere atayım
Bdv konu açma manyağıolacam bu gidişle.

Ağzına başlatma desem senden değil arkadaşlardan çekiniyorum

bende bir yıl oldu evleneli halıları bi kere verdim yıkatmaya 2 ay önce perdelerimi de bir kere yıkadımm

pismiyim , koltuklarımı hiç silmedim bide ama üstün de örtü var diye silmedim , silmeme gerekiyomu

içimde bi sıkıtnı var boşluktayım diye açç meşhur konulardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…