Neden saçlarını uzatmıyorsun?
Kısa saç da yakışıyor tabiki, ama ben bir bayanda uzun saçın daha zarif olduğunu düşünüyorum.
Hepimizin farklı farklı karakterleri var, kızdığımız, kırıldığımız alındığımız noktalar var.
Mesela ben sovr ye küfretsem bile kızmayacağını biliyorum ama çekirgeye etmem. Katie alınıyor diye ona daha nazik yaklaşıyorum nobodye istediğim gibi yazıyorum.
Birbirimize alınmayalım ama acık olalım, Çek hassassa ona göre davranalım. Piyonun da kötü niyetle yazmadığına eminim.
Kimsenin gitmesini istemiyorum, hepinizi ayrı ayrı seviyorum cünkü.
parçala behçett, hırpala beni,küfret banaaa
doğru söylüyosun herkesin hassas olduğu noktolar ayrıı herkes samimi ama alındığı noktalar farklıı,
emaaan kapatalım konuyu bencee ,
hıyırlı cumalar herkese
tetanos vuruyolar başka ne var ki, bende araştırayım, il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum ben olmadı il sağlık müdürümüze kadar çıkarım kendiside doktor
evet canım ne kapışıyolar varya kendi aralarında bizim müdürlüğe millet geliyo aile hekimini değiştircem diye sonra doktorlar birbirine giriyo hastamı çaldın diye normal hasta neysede hamile ve aşı çocuğu çok kıymetli
parçala Behçet bana pek bi komik geldi ne demek kız
Al işte bak bana istedii gibi yazabiliyormuş en raaat adam benim ya burada sana bi atlarım burdan
evet canım aynen katılıyorum
ama sölemeden geçemicem bende alınganımdırbana da kibar vede nazik davran olurmu(görende dövdü sanır)
Teşekkür ederim kızlar Mekanı cennet olsun inşallah
Mesela ben sana pislik falan diyorum alınmıyorsun dimi :26:
Aman ne alıncakmış mendebur hahahahaha
Ama bak ben de argoya gelemem misal, öyle manyak falan laflarına birşey demem ama "lan" kelimesi ağzımdan çok nadir çıkar hiç sevmem lan lun konuşmayı. Benimle düzgün konuşun uleynnn
parçala behçett, hırpala beni,küfret banaaa
doğru söylüyosun herkesin hassas olduğu noktolar ayrıı herkes samimi ama alındığı noktalar farklıı,
emaaan kapatalım konuyu bencee ,
hıyırlı cumalar herkese
şimdi telefon çaldı başkasının teli ben çektim. bi hanım teyze aramış. mücahitle görüşecektim dedi. yanlış numara dedim.
kadın bende şok oldum valla dedi. ay bi güldüm
Hayat der ki; sevdiğin insanda arayacağın ilk şey iyi niyet olmalıdır. O yoksa başka özelliklerinin anlamı kalmayacaktır çünkü.
Hayat der ki; dost dediğin sadece kötü gününde yanında olan değildir, aynı zamanda sevincine de en az senin kadar sevinebilendir.
Hayat der ki; başarmak için sıradan olandan ayrılmak zorundasın. Bırak insanların karşı duruşunu, doğru bildiğine sarıl ısrarla.
Hayat der ki; daha önce görmediğin biriyle karşılaştığında ilk dakikalara dikkat et. O insanın pozitif yada negatif enerji veren biri olduğunu anlayacaksın.
Hayat der ki; yaptığın seçimlerden dolayı başın derde girerse eğer, ilk suçlaman gereken kişi sensin. Sızlanmak ve başkalarını suçlamak yerine, hatanı bulmaya çalış.
Hayat der ki; bir yıkımla karşılaştığında yas tutma. O yıkımı, ne yap et öğretmenin haline getir.
Hayat der ki; hayvan sevmeyen insanlardan uzak dur. Doğal ve güzel olanı sevemez onlar çünkü.
Hayat der ki; insanlara kendini defalarca anlatmak zorunda kalma. Ya oradan ayrıl yada bildiğini oku.
Hayat der ki; hedeflerin konusunda kararlı ol. Engelleri düşünme. Ya bir yol bul, ya bir yol aç.
Hayat der ki; içgüdülerinin sesine çok iyi kulak ver. Unutma ki, onca hayvan türü onlar sayesinde varlığını sürdürüyor miliyonlarca yıldan beri.
Hayat der ki; kendini saygın bir birey haline getir. Aksi taktirde, boşuna beklersin başkalarının sana saygı duymasını.
Hayat der ki; başına bir şey geldiğinde, neden başkalarının değil de benim başıma geldi bu iş diye sızlanma, durduğun yere bak...
Evet konu değiştiriyorum
bende bu ara biraz asabiyim gibi birinizi kırarsam istemeden affola, açlık iflahımı kesti
bkm çok güzel hareketlerde hıyarlı baba vardı bide karısı havuçlu anne, o kocasına hep parçala behçet ağlarınla ör beni derdii
hatta hıyarlı baba da karısına istenmeyen tüylerini senin kadar isteyen bi karı tanımadım bi kuaföre git laa derdi
öyle işte, yanlış hatırlamıyosam
Farkettim la bebişimahahahha atla bana :)
Biliyorum senin de hassas olduğunuo yüzden sana hep canımlı bebişimli yazıyorum
Allah rahmet eylesin inşallah
Mesela benim de her cümlemin sonunda La vardırnota olan değil seslenme ünlemi
ımın ıllıhım tişikkirlir :)
Tam bilmiyorum işte ne vuruyorlar, sen de bana haber ver o zaman :)
O zaman en kısa zamanda sağlık ocağına gidip ortalığı birbirine karıştırıyorum hahahahha
Ya geçen sabah gittim, yanında hemşiresi varmış hemşiresi çıktı kapıyı da kapatmadı. Bana diyor ki "kapıyı kapatır mısınız içerde tiyatro oynatıyor havası vermek istemiyorum" Diyecektim senden olsa olsa ancak figüran olur
İnternetinde sorun varmış ilaç yazdırmak istiyorum "hadi ya ne güzel" falan diyor. Çok sakin konuşuyor ama çok sinirimi bozuyor adam.
Çek UI ister denildi bunun üzerine sen şık belirledin
İlk olmuyordan kastım daha önce de yine yalamalı yutmalı espri yapmıştın ve hoşlanmadığımı belirtmiştim sana.
Ben uslu çocuk gibi durun demedim kimseye, demem de.
Bana yapma yeter Piyonist.
Farkettim la bebişimLa len falan değil, "lan" bana çok ağır geliyor nedense. Alıp veremediğim de yok ama kendisiyle
:)
Bi de sey var yaDAVAYNAN VURDU, eliynen vuraydı eyiydi DAVAYNAN VURDU
Hepimizin farklı farklı karakterleri var, kızdığımız, kırıldığımız alındığımız noktalar var.
Mesela ben sovr ye küfretsem bile kızmayacağını biliyorum ama çekirgeye etmem. Katie alınıyor diye ona daha nazik yaklaşıyorum nobodye istediğim gibi yazıyorum.
Birbirimize alınmayalım ama acık olalım, Çek hassassa ona göre davranalım. Piyonun da kötü niyetle yazmadığına eminim.
Kimsenin gitmesini istemiyorum, hepinizi ayrı ayrı seviyorum cünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?