09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Giyinme ütü odası süpermiş
Ama benim yerim yok

Tek çamaşır asma kısmı iyi
Bahçenin üstünü kapattık diye
Yağmur da yağsa bişey olmaz diye rahatım bazen üşeniyorum kurusa da almıyorum

Valla evi en sade olan benim,

hiç biriniz benimle aşık atamazsınız emin olun

fenk şui diyosun yani

ohooo düşmüşken kapatmalı bi tane kaçak maçak bişey bulalım

bebiş oluncada araba gerekiyor yaa,
ama önce ev alabilseydiniz daha iyi olurdu
Hayırlısı nasip olsun.

canım bebek olmasada burda şart taksi kültürü yok dümdüz geleceği yolu adam bilemiyo seni cepten arıyo ikide bi soruyo böyle bi taksicilik il sağlık müdürlüğünü bilmiyo adam ki durağı yürümeyle 5 dk mesafede,geçen acillik oldum taksi gelene kadar eşim lanet olsun dedi arkadaşını çağırdı

Evet canım çok zor her sorumluluğu yüklenmek.
Yıllardır alıştım artık ama ruhum yorgun sanki
Ne olursa olsun kendinize ayırdığınız zamandan feragat etmeyin.
Yoksa daha bunaltıcı oluyor.
Biz iki günü yanyana görelim hemen bir program yapıyoruz, yoksa zamanla kaptırıp gidiyorsun, herşey otomatikleşiyor canım

oldu bile naz yapıyodur kızına bi kucağına alsın da geri dönüş zor olcak bu seferde

evlattan daha tatlı oluyomuşş ufaklıklarr elm seni rüyasında görmüştü hamilelik haberini almadan önce oğlu olcak diyodu bakalım

ne cinsiyeti mercimeğin

ohooo düşmüşken kapatmalı bi tane kaçak maçak bişey bulalım

Sizin masraflar coğalmadan bi tane alın, sonra zorlanırsınız. Cocuk olunca hep elinizin altında olsun.

Kızım ben nur yüzlü bi insanım

Nemi bırak ne hevesleri varsa alsınlar.
Çok güzel şeyler bunlar zaten alındıkça sende gaza geliyorsun.
Taşınırkende bir yatakla bir dolap fazla gelmez sana merak etme.

tüm dağınıklığımı alıyp iyi oluyo o yüzden ,

sorma bende hiç sevmiyorum yerleştirmeyi ütülemeyi, birde bulaşık makinası temizleri yerleştirmeyi sevmiyorum , birde ütü yapmayı

anam bende hiçbişi sevmiyom ,

senin bahçe olayı çok iyi ama çek, yazın sürekli orda ağırlayabilirsin misafirleri, hatta bu evde kalmaya devam ederseniz su almıyosa orası , eskiyen koltuğun oldumu oraya bile çıkartabilirsin yazın çok kullanışlı ,

geçen eşimin telefonuna mesaj gelmiş telefonunuzun bilmem ne numarası kopyalanmış 1 ay içinde kapanacaktır diye, bilgi teknolojileri bakanlığımı ne varmış ordan adam akıllı bilgi alamamış netten baktı, meğer kaçak telefonlar bu yolla ülkemizde kullanılabiliyomuş bilmiyodum, ben garantili vergili telefon alıcam sonra adam kaçak telefonu için benim zımbırtımı kopyalayacak devlette cezayı bana kesecek böyle devlet mantığı olur mu yaa, eşim arıyo sorumlu ben miyimde benim telefonum kapanıyo dedi, vay aldığınız yere gideceksiniz bla bla, kardeşim dedi ben telefonu ankaradan aldım şimdi batmandayım bu iş için ankarayamı gidicem uçak parası vericem, artık dedim ki yaa bırak lanet olsun at telefonu kaçak bi ayfon al kendine demek ki işler böyle yürüyo

Nemesis dün nasıl geçti
Ous ne yapmış
Doğum günündü ya hani

Biz bi yere çıkmadık, hafta sonu misafir var diye evi bi elden geçiririz diyoduk ta
Toplu alışveriş veriş işini hallettik yorulduk
Bi pasta kestik işte adetten

cute da erkek diyodu bende ilk anda erkek hissettim bakalım Allah ne verecek

Nemi bırak ne hevesleri varsa alsınlar.
Çok güzel şeyler bunlar zaten alındıkça sende gaza geliyorsun.
Taşınırkende bir yatakla bir dolap fazla gelmez sana merak etme.

he yaa battı balık yan gider alsınlar

E sen telefonun asıl sahibii bu kadar cok zorlarsan kaçakcı pislikler de bu kadar kolay imei numarası kopyalarlar. Olaya bak arkadaş.

neyse kötü devlet insanı ayfon sahibi yaparmış :)

evet yıllar katlandıkça daha da artıyodur yorgunluk, doğru söylüyosun kendimizi salarsak tamamen monotona bağlar, hayatımız ev ve iş yerinden başka bişi olmaz , bakalım bu yoğun sürecin hemen geçmesini umuyoruz yoksa eşlimde bende sıkıldık ama elden gelen bişi yok,

E sen telefonun asıl sahibii bu kadar cok zorlarsan kaçakcı pislikler de bu kadar kolay imei numarası kopyalarlar. Olaya bak arkadaş.

neyse kötü devlet insanı ayfon sahibi yaparmış :)

düşün elmiş 14 aydır burdayız herkes oooo onu kaçak alın bunu alırsınız çeşmenin başına düştünüz sigara yollayın vs dedikçe ben prensip gereği kaçak kullanmam diyen insandım, insanı zorla şu aşamaya getiriyolar

Bendensin :13: ben hamur işi vs yapmayı severim de ev işlerini pek sevmem
Minik ellerimle

Ben oraya salıncak koydum ya çok yer kapladı
Koltuğa yer yok
Bi de köşelerden de olsa su sızıyo
Kalsak yaptıracaktık her tarafını oda gibi
Ama şimdi gerek yok , nasip olursa taşınmayı düşünüyoruz çünkü

Eğer devlet bunun önüne kendi istegiyle gecmiyorsa sen vatandas olarak hicbirsey yapma, vicdanın da rahat olsun. Bunu sen değil onlar düşünecek cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…