benim evim çok büyük değil ama annemlerin evi baya küçüktü o yüzden bu ev bile büyük geliyo bana temizliği zor geliyo en başta , oturma odasını da sırf oda boş kalmasın diye aldım başka boş odamda var çünkü elbise dolabını koydum giyinme ütü odası yaptım hani bi eve 2 boş oda fazla geldi o yüzden ,eskiteyim de oturma odasını atıvereyim rahatlıcam ama salonumu seviyorum az öz , hele tv ünitesi krem ya bir hafta toz almasam bile tertemiz gözüküyo hiç toz göstermiyoo
Valla evi en sade olan benim,
hiç biriniz benimle aşık atamazsınız emin olun
Verirler diye umud ediyorum. Bir arkadaşın tamponu değişti ona verdiler ama azıcık cazgır ol
Nazar olsun, üzülme.
4,98 e düşürmüşler saolsunlar, alın lpg taktırırsınız :) bebek olunca ihtiyacınız olacak
bebiş oluncada araba gerekiyor yaa,
ama önce ev alabilseydiniz daha iyi olurdu
Hayırlısı nasip olsun.
heveslerinide kırasım yok ama ne bileyim bide ben zaten 1 yaşına kadar falan yanımda yatırırım yani beşikte hem beşik hem takım mı alınacak olmaz ki öyle, Ankaraya dönersek orda yaparım bi oda diyorum bakalım neler olucak babam ben dede olmaya hazır değilim diyo
ohooo düşmüşken kapatmalı bi tane kaçak maçak bişey bulalım
oldu bilenaz yapıyodur kızına bi kucağına alsın da geri dönüş zor olcak bu seferde
evlattan daha tatlı oluyomuşş ufaklıklarrelm seni rüyasında görmüştü hamilelik haberini almadan önce oğlu olcak diyodu bakalım
ne cinsiyeti mercimeğin
Giyinme ütü odası süpermiş
Ama benim yerim yok
Tek çamaşır asma kısmı iyi
Bahçenin üstünü kapattık diye
Yağmur da yağsa bişey olmaz diye rahatım bazen üşeniyorum kurusa da almıyorum
Sizin masraflar coğalmadan bi tane alın, sonra zorlanırsınız. Cocuk olunca hep elinizin altında olsun.
Kızım ben nur yüzlü bi insanım
oldu bilenaz yapıyodur kızına bi kucağına alsın da geri dönüş zor olcak bu seferde
evlattan daha tatlı oluyomuşş ufaklıklarrelm seni rüyasında görmüştü hamilelik haberini almadan önce oğlu olcak diyodu bakalım
ne cinsiyeti mercimeğin
Nemi bırak ne hevesleri varsa alsınlar.
Çok güzel şeyler bunlar zaten alındıkça sende gaza geliyorsun.
Taşınırkende bir yatakla bir dolap fazla gelmez sana merak etme.
geçen eşimin telefonuna mesaj gelmiş telefonunuzun bilmem ne numarası kopyalanmış 1 ay içinde kapanacaktır diye, bilgi teknolojileri bakanlığımı ne varmış ordan adam akıllı bilgi alamamış netten baktı, meğer kaçak telefonlar bu yolla ülkemizde kullanılabiliyomuş bilmiyodum, ben garantili vergili telefon alıcam sonra adam kaçak telefonu için benim zımbırtımı kopyalayacak devlette cezayı bana kesecek böyle devlet mantığı olur mu yaa, eşim arıyo sorumlu ben miyimde benim telefonum kapanıyo dedi, vay aldığınız yere gideceksiniz bla bla, kardeşim dedi ben telefonu ankaradan aldım şimdi batmandayım bu iş için ankarayamı gidicem uçak parası vericem, artık dedim ki yaa bırak lanet olsun at telefonu kaçak bi ayfon al kendine demek ki işler böyle yürüyo
Evet canım çok zor her sorumluluğu yüklenmek.
Yıllardır alıştım artık ama ruhum yorgun sanki
Ne olursa olsun kendinize ayırdığınız zamandan feragat etmeyin.
Yoksa daha bunaltıcı oluyor.
Biz iki günü yanyana görelim hemen bir program yapıyoruz, yoksa zamanla kaptırıp gidiyorsun, herşey otomatikleşiyor canım
İnşallh benide görürsün laa
E sen telefonun asıl sahibii bu kadar cok zorlarsan kaçakcı pislikler de bu kadar kolay imei numarası kopyalarlar. Olaya bak arkadaş.
neyse kötü devlet insanı ayfon sahibi yaparmış :)
tüm dağınıklığımı alıyp iyi oluyo o yüzden ,
sorma bende hiç sevmiyorum yerleştirmeyi ütülemeyi, birde bulaşık makinası temizleri yerleştirmeyi sevmiyorum , birde ütü yapmayı
anam bende hiçbişi sevmiyom ,
senin bahçe olayı çok iyi ama çek, yazın sürekli orda ağırlayabilirsin misafirleri, hatta bu evde kalmaya devam ederseniz su almıyosa orası , eskiyen koltuğun oldumu oraya bile çıkartabilirsin yazın çok kullanışlı ,
Ay inşallah yewrumm aslııııııı, Allah'ım sana da nasip etsinnnn
düşün elmiş 14 aydır burdayız herkes oooo onu kaçak alın bunu alırsınız çeşmenin başına düştünüz sigara yollayın vs dedikçe ben prensip gereği kaçak kullanmam diyen insandım, insanı zorla şu aşamaya getiriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?