09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

benim bi tane odam boş ıvır zıvır doldurduk oraya çamaşırlık ütü masası falan var annemde dün diyo ki o odayı bebek odası yap,bizim adetlere göre ilk bebeğin her şeyini kız tarafı alırmış galiba, takım beğenmiş falan, onca eşya nasıl taşınacak geri düşünen yok

Behçet değil kaazım olcek bibibğim
:)

İyi bir yer bul ama uclarından aldırıcam dediğinde 50 cm kesiyolar :)

sorma yaa ucundan demesem bide ne kadar kesecekler,
kaşlarda da aynı şeyi yapıyorlar
sürekli gittiğim bir yer var Allahtan biliyor tarzımı
yoksa Adile teyzenin kaşları gibi oluyordu.

Hain dom dom Ouslar
Evi ona temizlettir 3 ay ceza olarak

bende her haltı aldım vitrin konsol eşşek kadar orta sehpa, buraya gelirken 8 sene kalmayı düşünüyoduk alalım dedi eşimde, şimdide artık elimizde bi bez her gün toz al işin yoksa

Orda evler büyük ya ondan almışsındır yeni gelin gazıyla
Ama siz uzaksınız ya misafir gelir paniği yok en azından yavaştan yavaştan alırsınız tozları

selam çekçekim
benimde konsol var işte ünite vitrin fln yok
konsol bile almazdım da misafir yemek takımlarımı koyacak yer yoktu
mutfak dolaplarının sayısı az çünkü.

Amaan dert etme sen, bi nakliye herseyi halleder, kücücük bir odayı mı tasıyamıcaklar.

Behçet değil kaazım olcek bibibğim
:)

Amaaan hosgeldin hemen aldın dimi ayıplının kokusunu

ahahah ben de tek kas olucam nerdeyse, bir tık kalınlaştırayım dedim. cok fena durumdayım

selam çekçekim
benimde konsol var işte ünite vitrin fln yok
konsol bile almazdım da misafir yemek takımlarımı koyacak yer yoktu
mutfak dolaplarının sayısı az çünkü.

Selam Gofretcim
Benimde tek vitrin var aynı şekilde mutfak dolaplarının pintiliğinden
Küçük burda evler
Bu paraya bu kadar en azından

Evler büyük ya nemiş Allah ne verdiyse doldurmuşsun odalara :)
taşınana kadar eskiyenler olur, orda bırakırsın canım

benim evim çok büyük değil ama annemlerin evi baya küçüktü o yüzden bu ev bile büyük geliyo bana temizliği zor geliyo en başta , oturma odasını da sırf oda boş kalmasın diye aldım başka boş odamda var çünkü elbise dolabını koydum giyinme ütü odası yaptım hani bi eve 2 boş oda fazla geldi o yüzden ,eskiteyim de oturma odasını atıvereyim rahatlıcam ama salonumu seviyorum az öz , hele tv ünitesi krem ya bir hafta toz almasam bile tertemiz gözüküyo hiç toz göstermiyoo

Elmim kapı değişecek yeter heralde
yeni arabam daha yaa

Evde ne kadar az eşya o kadar iyi.
Bende bir dünya şey bırakıcam giderken.
Yetti canıma be toz aldığım kadar kendime bakamıyorum ben .
Vitrini, şifonyeri falan çıkardım gözden.
Az , öz, minimalist

evet bazı eşyaları burda bırakıcam salonun takımını götürmem belki, aynı tonlarda başka takım alırım vitrinle falan uyumlu olur, araba alalım diyoduk benzin 5i geçmiş

sadece yatagını alsalar odayı sonra oraya dönünce tamamlasalar dicem de

zaten olabildiğince eşyan varmış nems fazladan bi dolapta zor gelmezz ona gelene kadar

Puhahaha bi an gözümün önüne geldi rahmetlinin kaşları

Verirler diye umud ediyorum. Bir arkadaşın tamponu değişti ona verdiler ama azıcık cazgır ol

Nazar olsun, üzülme.

evet bazı eşyaları burda bırakıcam salonun takımını götürmem belki, aynı tonlarda başka takım alırım vitrinle falan uyumlu olur, araba alalım diyoduk benzin 5i geçmiş

4,98 e düşürmüşler saolsunlar, alın lpg taktırırsınız :) bebek olunca ihtiyacınız olacak

bebiş oluncada araba gerekiyor yaa,
ama önce ev alabilseydiniz daha iyi olurdu
Hayırlısı nasip olsun.

araç tamirde isterse bir ay kalsın arabayı sadece bir haftalık veriyolar diye biliyorum ben ki senin de işi bir haftalıksa sorun olmaz

aslında bu aralar bende sıkıldım benim koca işleri yoğun bide vardiyalı önceden yardım ederdi ev işlerine falan şimdi herşey bende ev işi, pazar, markett , evlenmedne önce hiçbir sorumluluğum olmadığı için şimdi zor geliyo bir yıl oldu ama hala alışamadım

bide önceden ara sıra biyerlere gidip kafa dağıtırdık şimdi onu da yapamıyoruz iyice bunaldım

bide senin çocuk var tabi

sadece yatagını alsalar odayı sonra oraya dönünce tamamlasalar dicem de

zaten olabildiğince eşyan varmış nems fazladan bi dolapta zor gelmezz ona gelene kadar

heveslerinide kırasım yok ama ne bileyim bide ben zaten 1 yaşına kadar falan yanımda yatırırım yani beşikte hem beşik hem takım mı alınacak olmaz ki öyle, Ankaraya dönersek orda yaparım bi oda diyorum bakalım neler olucak babam ben dede olmaya hazır değilim diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…