09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kutuplaşma değilde illa ki daha iyi anlaşanlar olacaktır mesela ben yapı gereği gofreti ve elmişi kendime daha yakın buluyorum, ama bu diğer arkadaşları sevmiyorum demek değil yakın bulmak daha başka bişey

İyi bir yer bul ama uclarından aldırıcam dediğinde 50 cm kesiyolar :)

Kızım sıcak olan benim ondandır

yalnız kızlar daha öncede belirtmiştim
ben kk da yeni değilim
bi forum 2-3 sene yazıştık sonrada kutuplaşmalar oldu ve rahatsız bi ortam oluştu uı oldum ve yeni bi nick aldım
lütfen o duruma gelmeyelim

Ben de bu filmi cok gördüm asyalıcım. Mailler alınır, muhabbet oraya tasınır, sonra orda da kopar gidersin.

oyyy yavrum ben evleneli 1 sene oldu bu ikinci verişim düşün isi pisi, yıldım valla halılar ayrı ortalığın tozu ayrı, iyiki burda akraba falan yokta çok kasmıyorum kim geliyoki evime

kendimi pis hissettim şimdi :)))
ama sizin oralar öyle yaa urfaya geldim yaa az çok gördüm.
aynen kuzum akraba tantanası yok istediğin gibi rahat ol,

hoş ben çevremin içinde olmamama rağmen çok kasmıyorum
olduğu kadar, kendimi parçalayamam titiz olmak için millet arkamdan tertemiz diye bahsedecek diye

İçime bi sıkıntı kaçtı diye konu ac :)

Herşey üstüste gelmiş, araba ne zaman cıkacak servisten. Bi de 6 bine sehpa mı olur be, araba mı alıyoruz

Ağzına başlatma desem senden değil arkadaşlardan çekiniyorum

ahahahah cekin cekin

kutuplaşma değilde illa ki daha iyi anlaşanlar olacaktır mesela ben yapı gereği gofreti ve elmişi kendime daha yakın buluyorum, ama bu diğer arkadaşları sevmiyorum demek değil yakın bulmak daha başka bişey

Aynen :) Herkesin kanının kaynadığı birileri var ama hepimiz birbirimizi seviyoruz

selam kittyym hoşgeldin
dertler derya oldu diye başlık açabilirsin mesela :)

ben hepinize bi yönden yakın buluyorum kendimi
elmoşun yaşadıkları
piyonun kitap okuması
çek in masumiyeti
birinin gebeliğicdiğerinin mutluluğu .... falan filan yani

evet canım aynen anladın sen beni

bende bir yıl oldu evleneli halıları bi kere verdim yıkatmaya 2 ay önce perdelerimi de bir kere yıkadımm

pismiyim , koltuklarımı hiç silmedim bide ama üstün de örtü var diye silmedim , silmeme gerekiyomu

ahaha aynen hacı yaa
tülleride 1 yılda yıkadım :)

salonda oturduğumuz koltuklar 2 senede çöktü
onlarıda attım evden silmedimde hiçç
ohh iyi oldu ous efendiye ucuza kaçtı dandik koltuk aldı elinde patladı
yok adam kıçının üstüne otursa bide sürekli yatış halinde
lazzoniden alsan dayanmazdı yani

resmini attığım koltuk görünümlü kanepem vardıya onu berjerlerle takım yapıyorum şimdi
salon boş at koşturcam :)

Arabayı daha vermedim şu anda lazım , kapımı göçetmiş salak
Kasko yeni araba verirse veririm yoksa böyle bir müddet idare edicem , pis yedilinin servisiymiş, izin günü teyzelerini dolaştırıyormuş
Teyzeler mor halde servisin içinde oturuyorlardı.
İşinden de oldu yazık bide adama uüzüldü.

Tek sehpa değil , tv ünitesi yle beraber bunlar kafayı yemiş ya.

Konu başlığım belli arkadaşlar.
Bi derdim var çooook derinlerde.

çok haklısın nemişcim
ortak yaşanmışlıklarımızın olduğu kişilerler daha yakın oluyoruz, ama bu kesinlikle diğer arkadaşları sevmiyoruz anlamında değil.
Kaldı ki hepimiz keyifli vakit geçirmek için burdayız.

Sen arkadaşlara bakma,

"bilenler bilir" diye aç konuyu rağbet gör

ne kadar az eşya okadar iyi , vitrin bile almadım ben tek süsüm tv ünitesi,yemek masası ve duvardkai büyük aynaa, boş olsun daha güzel

hatta hata yaptım oturma odasına da 2 çekyat almıştım daha hiç oturulmadu neyseki en dandiğini almıştım pek para vermedim , çocuk olunca oturma odasında oturup koltukları eskitmeyi düşünüyorum gereksiz yere almışımm

senin salon çok şık olcak ama yeni berjerlerinlee

Senin durum benden de vahimmiş Kitty
Bende akbaba ve sekreteri dert sanıyomuşum

bende bir yıl oldu evleneli halıları bi kere verdim yıkatmaya 2 ay önce perdelerimi de bir kere yıkadımm

pismiyim , koltuklarımı hiç silmedim bide ama üstün de örtü var diye silmedim , silmeme gerekiyomu

canım oturduğun semtin toz durumu çok etkiliyo burası yazın leş gibi sıcak üstünde örtüde olsa koltuklara ter geçiyodur bence çünkü çok terliyosun, halılar zaten tozlanıyo ev toz kokuyo düşün, yalandan bi asfalt yaptılar kalıp kalıp kalktı geri, sen pis değilsin

yeni araba vermezler ki canım, onlar resmen işin kurdu olmuşlar. Araba verdiklerinde de süreli veriyolar sacma sacma uygulamalar.

İşinden olmasına üzüldüm ama dikkat sart, öyle mal mal gezmekle olmuyo bu işler

Bir derdim var benden iceri yaz

evet bizim orası tozlu değil perdelerimi yıkadığımda bile temizdi halılar açık renk diye pisliği az bile olsa gösteriyo ondan verdimm

aman ilk yılı atlattım düzene oturur artık, koltuklarımı kendim sildimmi tamamdır neyseki mobilyalar açık renkte toz göstermiyo o ko nuda rahatım en azından

Kesinlikle öyle
Bende hiç bişeyi takım almadım
Yatak odamda şifonyer yok mesela
Yemek odasına da bi masa bi vitrin aldım ( Mutfak dolabım fazla büyük değil yemek takımları sığmaz diye aldım vitrini de )
Salonda da bi köşe takımı ile küçük bi ünite
Zaten evim minnacık

Sorma çekim hiç keyfim yok valla.
Çok sıkıştım.
Kocam ortalarda yok, işleri çok yoğun.
Ben kendi kendime cebelleşiyorm
Bi taşınıyım almıycam onu eve , çok pis taktım ona.

Elmi kuzenime araba verdiler ama ya belki banada ufak tefek bişey verirler:26:

bende sevmiyorum eşyayı gözüm yoruluyor
çok eşya o kadar iş zaten :)
salonda koltuk, konsol masa sandalye, ve tv vardı
koltukların içine edildi:) ihtiyacı olan biri vardı bende verdim ona şuan boş salon
salonda oturuyoruz zaten sürekli,

küçük bir oda daha vardı orda da ıvır zıvır bide işte o kanepe yi koymuştum hiç oturulmadı bile
şimdi salona aldım onu berjerler gelince öyle bi takım olcak inşallah uyumlu olur pampa,, füme ve pudra kombini :)
ben oturma odası olayını sevmiyorum yaaa, salonda oturalım koltuklar eskiyince yenisini alalım mesela :)

bende her haltı aldım vitrin konsol eşşek kadar orta sehpa, buraya gelirken 8 sene kalmayı düşünüyoduk alalım dedi eşimde, şimdide artık elimizde bi bez her gün toz al işin yoksa

Rahat bırak adamı, sizin icin calısıyo sonucta. Napsın

Sanırım onun bir bedeli mi ne varmış, atıyorum su kadar liralık masraflar icin veriyolarmış fln.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…