09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Benim eşimde terlektir, yeni bişey almış tamamen bitkisel
ben kullandım 24 saaat etki etti ki mersinde 150 derece falandı sıcak
akşama sorıyım bakıyım neydi o , olmadı alır sama gönderirim ben

Yok tatlım değil ama saca göre para, 100 den acaar burdakiler ağzını. En gıcık olduğum sey de balyaj yerine ışıltı demeleri :) Saclarına biraz ışıltı verelim, sanki sahneye cıkıcam.

ışıltı gölge olmimiii
balyaj çok kalın zaten ışıtı değil ışık olur ancak

Eczaneden alıyorum Watson yada gratistede olabilir
dediğim gibi olmadı ben buradan gönderirim
arkadaşımı kokutmam

Meslek deyince
Sen muhasebe müdüresiydin dimi
Müdüre kk da bu kadar sık dolanıyosa cemaat napıyo acaba

evet masebe müdiresiyim işte bugüne kadar bu yüzden sık gelemedim az dolanıp çıkıyodum herkese görev paylaşımı yaptım ben sadece kontrol edip imzamı çakıyorum onlar çalışıyo müdirelik böyle işte çalışmıyosun çalıştırıyosun

ışıltı gölge olmimiii

gofrettom kuaförlerde senın anladığın gıbı anlıyo ve sapsarı yapıp yolluyolar adamı sonra uğraş dur kapatayım dıye balyaja verdiğinden daha çok kapatmaya harcıyon sonraa offf ıkıkere başıma geldi

Ben parfüm sıkmadan oje sürmeden kafayı yerdim herhalde kendimi pis ve bakımsız hissederim. Ellerim önemli

bende demir eksikliği var tırnakların girintili çıkıntılı bi görsen hiç güzel değil çabukta kırılıyo

ya kızlar hmıleyken nası canınız makyaj çekiyo ben elime krem suremıyodum

kıymetlimi yataktan zor kaldırsamda makyajımı yapıyorum valla kuzum
makyaj dediğimde güneş kremim üstüne parlamayı önlesin diye pudra azda göz kalemi dudağıma blistexin dudak koruyucusunu sürüyorum

ışıltı gölge olmimiii

yok canım ışıltı diye balyaj atıyo işte mallar kafana taksi sarısı yapıyolar

Eczaneden alıyorum Watson yada gratistede olabilir
dediğim gibi olmadı ben buradan gönderirim
arkadaşımı kokutmam

Ben de kokuyorum bana mac ten bir fondoten alır mısın bitmiş de

daha ne olsun canımyaa güzel vallaa hem gebe hem bakımlı ben tam bi poçozdum

Alırım kuzum köpeğin olsun da ne amaçla sürecen ve de nerene anlamadım
Terleyen bölgeler belli yewrum

Tkir, barbun, kalkan gibi balıklar dipte yaşar, daha pis yani

Bunları öğrendiğğim iyi oldu benim bildiğim tek balık hamsi diğerlerini yolda görsem tanımam
boşa okumuşuz bu dönemde havalı bi kuaför olup paraları cukkalamak vardı

valla öyle, bi boya en kötü yerde elli lira. Ben kendim boyadım valla, gerci her tarafıma bulaştı arapbacı gibioldum

ışıltı şey değil mi yaa hani böyle sanki güneşten ara ara açılmış gibi doğal duruyo, balyaj veya gölge baya baya şerit şerit sarılar oluyo özel yapıldığı belli oluyo ama ışıltı doğal ya da ben öyle biliyorum yaptırmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…