09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bende 5 kilo aldım ya
nasıl verecez kardeşlerim, 5 günde 5 kilo vermek istiyom
kocam beni beğenmiyo
bi yardım ediverin
çoook dertliyim çoook
bu gidişle bdv de kendim çalıp kendim oynayacam

Lütfen bana yardım edin diye yorum yaz kendi konuna

hemen eczaneden ingiliz karbonatı alıyosun, 1 lt suya yarım cay kasıgı olacak sekilde, günde 3 lt o suyu tüketiyosun. Ekmeği kes, ara öğünlerde alkali değeri düşük besinleri yiyosun, sunları yani (http://www.biorezonansankara.com/alkali_asit.pdf) işte bu kadannn bir haftada 3 kilo garanti hemşerim

bende 5 kilo aldım ya
kocam beni beğenmiyo
Bi yardım ediverin
çoook dertliyim çoook

sna yeşil çay önereceğim canım
sabah aç karına ılık su
ve 3 beyazdan uzak dur

limonlu su iç günde bir bardak
yelil çaya şeker atma ve cilni bunla hergün temizle

Bende 5 kilo aldım ya
kocam beni beğenmiyo
bi yardım ediverin
çoook dertliyim çoook

sabahları aç karnına ılık limonlu su iç, gün içindede bol bol su iç, akşam 7den sonra yeme içme işini bırak, azda yürü mesela asansör kullanıyosan kullanma, aklıma bunlar geliyo bende şu an 53ün bakalım gebeliği kaçla kapatıcam

Ben de, föne de beş liralık bi yer buldum idare ediyorum. Ama benim beyazlar da cok fena yerde, hep görünyo

düzleştirici neden almıyorsunuz ya.. kuaförde o sıra bekleye dayanacak biri değilim ben. güçlü bir düzleştirici aynı işi görüyor emin olun kıvırcık saçlarda bile.

sna yeşil çay önereceğim canım
sabah aç karına ılık su
ve 3 beyazdan uzak dur

limonlu su iç günde bir bardak
yelil çaya şeker atma ve cilni bunla hergün temizle

YEşil çayı severim, ok başlayım hemen sıcaktan içemedim 3 aydır.

Elmi karbonat gaz maz yapmasın, köpürmeyim gece adamın üstüne

BEN KARNIMA HERGÜN BUGDAYLI KREM SÜRDÜM SADECE

bende kayısı çekirdeği sürüyorum
yeminle göbeğim kafam gibi oldu
ne kadar tüy varsa kıla döndü
hayır kafama sürsem bi işe yaramaz eminim

Ben hamile kaldığımda hemen kuaföre gidip saclarımı yaptırıp, bi de porselen makyaj yaptırmıştım ahahahahah

ters adamsın işte nolcek

düzleştirici neden almıyorsunuz ya.. kuaförde o sıra bekleye dayanacak biri değilim ben. güçlü bir düzleştirici aynı işi görüyor emin olun kıvırcık saçlarda bile.

Cok yıpratıyo cnm yaa, sadece haftasonları kullanıyorum ben onu, bi süre sonra sac naylon gibi oluyo.

Ben sabah 07,45te kuaförde oluyorum 8de cıkıyorum

bende kayısı çekirdeği sürüyorum
yeminle göbeğim kafam gibi oldu
ne kadar tüy varsa kıla döndü
hayır kafama sürsem bi işe yaramaz eminim

ters adamsın işte nolcek

badoş burdaki kızlardan şeyi duydum watsonslarda bio oil diye bişey satılıyomuş onu sür dediler kaçıncı ayda başlamak lazım

mac aldım canım inana parasını öderken içimden bişiler koptu gıttı 80 lıra verdım ama hiç hoş durmuyor

Olur mu bebişşimmmm ben en son subatta aldım, 80 lira fondoten 80 lira makyaj bazı aldım 6 aydır bitmedi daha. Onlar benim bebeklerimmmm

Ben de, föne de beş liralık bi yer buldum idare ediyorum. Ama benim beyazlar da cok fena yerde, hep görünyo

ben de alıyorum Ous fabrikadan çıkamam sabah dışarıdaydım dedi. iyi çıkınca nöbetçi eczaneden al dedim
elm bir kilo vermeyim valla kafana ekşiycem burda pıçaklancam kuşancam ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…