- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
amcam canım
salı aksam ustu 5.kattan havalandırma tuvalet boslukları oluyor ya
oradan düşmüş aşağıya tbai maaf olmuş daha oracıkta
mustelamı lireacmı dersenız eczacı kuzenıme sordum ben bunu lireac dıyorum kesinlikle
mustela hep pahalı zaten. çatlamasına engel olacaksan değer ama annende varsa 1 milyarlık krem kullan nemiş yine engel olmazsın canım. gerçek bu maalesef. ama annende 1 tane varmış sanırım. o yüzden sende de olmayacağından son derec emin olabilirsin.
ne diyeceksinn kızz bana merakk etimmm
saraçoğlunun kürlerini okuyodum da sonra kkda da bakayım dedim , yıllarca çocuğu olmayıp bu kürlerle çocuk sahibi olanlar var
mesela soğan kürü denedin mi hiç hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş kistleri falan söküyomuş
mesela 3 gündür ben incir kürüne başladım yumurtaları çoğaltıp çatlamasını kolaylaştırıyomuşş
denedinmi hiç bu kürlerden, neden olmasın ,
inşaattan düşmüş küçük amcam kafamı bır cevırdım yok dıyor
sok olmuslar tabı
en uzuldugumde cok fakırlerdı ya oturdukları evlerıde babamlar vermıslerdı ben kucukken hatılıyorum evdekı esyaları olsun hanı hep ıcler acısı daha 1 sene once beton olan zemınlerını oglu lamınat yaptırdı
o kadar calsıtı tam rahat edecekken öldü o kadar üzülüyorumki oyle bombos gecırıyorum bugunlerı
Off boş yere yasıyoruz değil mi? Hep birşeyler istiyoruz, koşturuyoruz tam rahata erecekken ya hastalanıyoruz ya ölüyoruz
Kuzular, bir şey soracağım az önce özel hattımdan bir numara aramış ben toplantıda olunca duymadım sonra geri aradım telefona çıkan kişi kim olduğumu sordu gıcıklık ya ben de sizin çağrınız var siz kimsiniz dedim böylee konuştuk durduk derken google'a bir sorayım kim bu numara dedim kadınlar kulubu sayfası çıkıyor kazen'in birine verdiği numara var google aramasında... nedir ne değildir bilen gören duyan var mı? bu site beni nie arar ? :)
az önce netten 2 tane 150 ml mustelayı 125 tl'ye aldım bakalım
lireacta alırım ben ama bi dahaki ay o da
sizi böyle görünce çok özlüyorum o günleri.
çok güzel bir dönem.
1. kadın olduğunu hissediyorsun
2. anne olduğunu hissediyorsun
3. doğurganlığı anlıyorsun yaşıyorsun
4. inançların pekişiyor daha sığınmacı oluyorsun.
bir de doğsun daha ne renklerle tanıştıracak sizi. o zaman yaşamaya başladım diyeceksiniz. ondan öncesi yok gibi..
tabı
ya o carsamba sabahı egeyı doyurmam lazım alt kataınıcem ama cocuklarda sefıl zaten neyse bakkala gıdeyım meyve suyu alayım dedım zaten gıttım herkez yolda cevırıyor ah vah ne oldu yazık oldu falan fılan o kafayla donuyorum kapının onune geldım bır baktım 1 cıft ayakkabı koymuslar kapıya cenaze evı bellı olsun dıyeymıs ayakkabılar o kadar eskı ki :S kahroldum eve geldım agladım agladım durdum
sonra o gun evın supurulmesı gerekms yengeme dıyoruz supurelımmı musade varmı hanı dedı supurun ama benım elektrıklı supurgem yok
kucukken hep hatırlıyorum gıderdık fılan sekerlı su yapıp ekmege surerlerdı bılmem bilirmisiniz
yanı cok acı ya tabı ben hamıle oldugum ıcın camıye ve mezarlıga gıtmeıdm yengem gıttı fılan cok kotu bısey ya hanı hersey o kadr boskı
Selam ben geldim
Müdüre de trip atıyordum
Biraz sinirim geçince konuşmayı bekliyordum
Konuştum rahatladım oh
evet canım denedim..1 ay önce benim rahmimde polip çıktı..hemen soğan suyuna başladım parça parça bişler geldi adetimin son günü..doktora gittim polip yok olmuştur...ameliyat demişti doktor ama soğan suyu söktü attı..
geçen ay hormonlarım pko ile uyumluydu..soğan suyunu içtim bu ay hormonlarım normal çıktı..
kesinlikle denemelisin..
ben artık olursa bu ay olsun dedim olmazsa kpss için 3 ay ara vericem canım..yoksa incir kürüne başlıcaktım bende..
sizi böyle görünce çok özlüyorum o günleri.
çok güzel bir dönem.
1. kadın olduğunu hissediyorsun
2. anne olduğunu hissediyorsun
3. doğurganlığı anlıyorsun yaşıyorsun
4. inançların pekişiyor daha sığınmacı oluyorsun.
bir de doğsun daha ne renklerle tanıştıracak sizi. o zaman yaşamaya başladım diyeceksiniz. ondan öncesi yok gibi..
az önce netten 2 tane 150 ml mustelayı 125 tl'ye aldım bakalım
lireacta alırım ben ama bi dahaki ay o da
hoş geldin. müdür senin akbaba değil demi? o napıo yeni sezonda gidici değil mi?
yavrum bende suanda hıc duygu uok ya ne oldu bana ben butun duyguları egede kullandım galıba :S
mustela lieraca göre daha doğal
lieracta az da olsa kimyasal varmış..
yavrum bende suanda hıc duygu uok ya ne oldu bana ben butun duyguları egede kullandım galıba :S
sen bana bu amcanları anlatmıştın hatırlıomusun daha önce..
bunların çocukları evlenmişti ve sanırım durumları iyiydi değilmi..
çok üzücü cutemm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?