09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

az önce netten 2 tane 150 ml mustelayı 125 tl'ye aldım bakalım
lireacta alırım ben ama bi dahaki ay o da

evet canım denedim..1 ay önce benim rahmimde polip çıktı..hemen soğan suyuna başladım parça parça bişler geldi adetimin son günü..doktora gittim polip yok olmuştur...ameliyat demişti doktor ama soğan suyu söktü attı..
geçen ay hormonlarım pko ile uyumluydu..soğan suyunu içtim bu ay hormonlarım normal çıktı..
kesinlikle denemelisin..
ben artık olursa bu ay olsun dedim olmazsa kpss için 3 ay ara vericem canım..yoksa incir kürüne başlıcaktım bende..

Selam ben geldim
Müdüre de trip atıyordum
Biraz sinirim geçince konuşmayı bekliyordum
Konuştum rahatladım oh

başınız sağolsun allah rahmet eylesin kalanlara sabır diliyorum

Off boş yere yasıyoruz değil mi? Hep birşeyler istiyoruz, koşturuyoruz tam rahata erecekken ya hastalanıyoruz ya ölüyoruz

tabı
ya o carsamba sabahı egeyı doyurmam lazım alt kataınıcem ama cocuklarda sefıl zaten neyse bakkala gıdeyım meyve suyu alayım dedım zaten gıttım herkez yolda cevırıyor ah vah ne oldu yazık oldu falan fılan o kafayla donuyorum kapının onune geldım bır baktım 1 cıft ayakkabı koymuslar kapıya cenaze evı bellı olsun dıyeymıs ayakkabılar o kadar eskı ki :S kahroldum eve geldım agladım agladım durdum
sonra o gun evın supurulmesı gerekms yengeme dıyoruz supurelımmı musade varmı hanı dedı supurun ama benım elektrıklı supurgem yok
kucukken hep hatırlıyorum gıderdık fılan sekerlı su yapıp ekmege surerlerdı bılmem bilirmisiniz

yanı cok acı ya tabı ben hamıle oldugum ıcın camıye ve mezarlıga gıtmeıdm yengem gıttı fılan cok kotu bısey ya hanı hersey o kadr boskı

ee niye aradığını sdöylemedimi konuştuk demişsin
kk ya ait bi no var
kazen bazı erkek üye şüphesi olduğunda yazıyodu numararyı
burdan ara gibisinden

az önce netten 2 tane 150 ml mustelayı 125 tl'ye aldım bakalım
lireacta alırım ben ama bi dahaki ay o da

sizi böyle görünce çok özlüyorum o günleri.
çok güzel bir dönem.
1. kadın olduğunu hissediyorsun
2. anne olduğunu hissediyorsun
3. doğurganlığı anlıyorsun yaşıyorsun
4. inançların pekişiyor daha sığınmacı oluyorsun.
bir de doğsun daha ne renklerle tanıştıracak sizi. o zaman yaşamaya başladım diyeceksiniz. ondan öncesi yok gibi..

ne güzel yazmışsın
aynen öyle ben kendimi tamamlanmış hissediyorum

sen bana bu amcanları anlatmıştın hatırlıomusun daha önce..
bunların çocukları evlenmişti ve sanırım durumları iyiydi değilmi..
çok üzücü cutemm yaaa

aa ben de geçen burda bağrındım durdum soğan suyu için diye. ben de çok faydasını gördüm soğan suyunun.

yavrum bende suanda hıc duygu uok ya ne oldu bana ben butun duyguları egede kullandım galıba :S

hoş geldin. müdür senin akbaba değil demi? o napıo yeni sezonda gidici değil mi?

Hoş buldum
Yok bu genel müdür

Dün olaylar olaylar olmuştu
Şu akbaba ve sekreter yüzünden
Onunla ilgili herşeyi döktüm iyice

Dedim burda hep ikili oynanıyo böyle böyle
Akbaba sekreterin avukatı gibi
Ben bu işten bişey anlamadım

Akbaba azar yedi
Sekreter de zaten yeterince kredisini tüketmiş diye bi daha olurs işten çıkarılır dendi

yavrum bende suanda hıc duygu uok ya ne oldu bana ben butun duyguları egede kullandım galıba :S

tamam işte ilk hamilelikte dolu dizgin yaşadın. bilmiyorduk nasıl olduğunu içimizdeki mucize coşturdu bizi. sen 2. kez tecrübe ediyorsun daha sakinsin bence bu yüzden

sen bana bu amcanları anlatmıştın hatırlıomusun daha önce..
bunların çocukları evlenmişti ve sanırım durumları iyiydi değilmi..
çok üzücü cutemm yaaa

hatırlamıyorumkı anlatmısımdır muhabbet ederken amcamda cok sıkıntı cektı hanı babamda oyle benım babamda senelerce ınsaatta calıstı yunanıstanda buyuk amcam aynı ınsaattan duserek vefat ettıgı ıcın turkıyeye geldı
geldı burada ınsatta devam ettı
benım babam suanda calısmaz ama adam duramıyor ıllada gıdecek halbukı o amcamın mesela babam gıbı dukkanı olsa eleman calsıtırmaz kendısı dururdu zaten bu ınsaattada gıtmek ıstemıyormus hıc ama ıste kısmet
oglu muhendıs cebınde ekmek arasıyla unıversıyı okudu sımdı cok ıyı durumları
benım o kadar ıyı olsaydı durumum ben ayda hıc veremıyorsam 2 bın tl verır calıstırmazdımkı babamı
3.cocugu evlencektı ıste
ortanca kızıda 8 aylıkken bosanmıstı ock sıkıntı yasadılar hanı anlatmısıtm o amcamın kızının eskı kocası onurun dayısının kızıyla evlenmsı hayat ya nasıl örüklemiş bizi birbirimize ama amcamın kızı evlendı 2 sene once 1 yasında kızı var sımdı artık tam mutlu olcakları zaman dun aksam eve cıkıcktım egeye sut verdı yengem al dedı amcasından olsun bu kutu sut neskafe ıcerdık bız beraber o yzuden almıstı pazartesı aksamı dedı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…