09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Arsız biri ne desen boş
Sekreter 3 yıldır burdaymış
3 yıldır akılları nerdeydi
7 yıllıkmış yani adam görmezden gelirlerse 10 yıllık ta olur 15 yıllık ta

Müdür iyi adam aslında
Bu ikisine de sert davranıyo bilerek
Ama büyük patron tamam demezse çıkış veremiyo

Akbaba çok üç kağıtçı ya çok iş yapıyorum süsü veriyo
Bi de patrona yalakalık yapıyo
Ondan hala burda bence

Bi de tabi o bi desenin nosundan bile biliyo naısl bişeydir ne renktir
Ben kumaşları görmediğimden sadece kodunu biliyorum mesela
Ama yani 10 yıl da en gerizekalı insan bile ezberler bunu gördükçe
Sanıyolar ki o gitse kimse yapamaz
Çünkü diğer pazarlamacılar bilgisayarı açmayı kapamayı zor biliyo

Bunu da konuştum
Dedim siz bana söylediniz diye ben işi öğrenmeye indim
Benden iş kaçırıyo
Bi soru soruyorum bilmiyorum diyo
Ertesi gün programcı geliyo ona soruyorum aynı soruyu
Kendi cevaplıyo
Hani siz bilmiyodunuz bi gece vahiy mi indi diyorum gülüyo sadece
Böyle biri bu adam
Ben kimsenin işini zorla elinden almıyorum yani
İstemiyosa hiç birini vermesin
Sadece sevmediği işi bana atıyo

benim evde pislik şu an , dışardan bakınca temiz gözüküyo ama ben biliyom pis yerlerii

bende yarın yapiciim bakalımm , zorlama sende kendini olduğu kadar , mercimek yorulmasın dimi ama

Benim ev berbat görünüyor

Mercimek tosun kadar oldu sanırım kendimi ağırlaşmış hissediyorum

Hadi senle bugün temizlik yarışı yapalım ?

Benim ev berbat görünüyor

Mercimek tosun kadar oldu sanırım kendimi ağırlaşmış hissediyorum

Hadi senle bugün temizlik yarışı yapalım ?

ben işteyim canikomm evde olsaydım da yapamazdı m o yarışı psikolojim müsait değil

evde olsaydım kömüş gibi tv karşında şekerleme yapıyo olurdum

öğlen çıkıp saçlarımı boyaticim sonra arkadşaıma gidicim akşam yemeğine bu gün iş yok bana

yarın yaparım temizliğimi artık, zaten haftada bir zoraki yapıyorum

çek o düzen böyle gelmiş böyle gidecek gibi duruyoo

çok fazla sinirini bozmamaya çalışş artık

az değil ki 10 yıl , çok göze batan bişi olmadığı sürece o adam orda olucak sanırsam

Hee tamam canım :) Mutfaktan başlıyorum şimdi. Vallahi en ağır orası geliyor bana, bi bulaşık makinesi almam şart inşallah borçlar hafiflesin de.

çek o düzen böyle gelmiş böyle gidecek gibi duruyoo

çok fazla sinirini bozmamaya çalışş artık

az değil ki 10 yıl , çok göze batan bişi olmadığı sürece o adam orda olucak sanırsam

Evet bana da öyle geliyo
Zaten dedim kendi aralarında ne yaptıkları beni ilgilendirmiyor ama bana karşı bi haksızlık yapmasınlar
Saatleri geciktirdiklerini bile ben size söylemiyodum kendisiyle konuşurken telsizi size uzattı
Hem suçlu hem güçlüler

Biliyomuş
Sekreter evlense de gitse diye bakıyomuş vs. hep aynı şeyler işte
Akbaba zaten kazık çakmış buraya

Hee tamam canım :) Mutfaktan başlıyorum şimdi. Vallahi en ağır orası geliyor bana, bi bulaşık makinesi almam şart inşallah borçlar hafiflesin de.

Kendini çok yorma
Ev işi nankör zaten
Sen bi de hamilesin
Çalışıyosun da
Oustan da yardım al, ikiniz birlikte kullanıyosunuz ikiniz beraber temizleyin :13:

Kendini çok yorma
Ev işi nankör zaten
Sen bi de hamilesin
Çalışıyosun da
Oustan da yardım al, ikiniz birlikte kullanıyosunuz ikiniz beraber temizleyin :13:

Benden çok o kirletiyor valla, ama benden çok yoruluyor diye kıyamıyorum ona yaptırmıyorum pek bişey. Yaparım artık yavaş yavaş

Şu insanların başkalarının hayatlarına olan bu muazzam ilgisi, o her şeyin en iyisini ben biliyorum sen yanlışsın havaları, koca burunlarını davetsiz bir misafir edasıyla lök diye her yere sokabilmeleri beni her şahit olduğumda ilk seferimmiş gibi şaşırtıyor... evet stres yaptım yine

Nobody ne yaptın elbise işini
Almadıysan bi de enmoda.com a bak dicektim

Nobody ne yaptın elbise işini
Almadıysan bi de enmoda.com a bak dicektim

bakayım :) daha bişi yapmadım ki artık bakmaktan vazgeçtim uzun zamandır almaya çalıştığım bir karar vardı sonunda kararımı dün akşam verdim, bir de şu etraf konuşmayı keserse uygulamaya geçireceğim

Aman boş ver etrafı
Zaten her türlü konuşacak birşey bulurlar

Orası öyle de can sıkıyorlar işte sonuçta...
Bi albüm yapayım da anlatayım bi ara ortalığa yazıp malzeme vermeyelim kimseye :)

pöööf canım sıkıldııı

benim işyeri kapancak biliyosunuz , ous da işinden memnun değil ki bence işi iyi

şu gaza gelip hayt huyt huyu olmasa bide abi naptın senden başkası bu adamı yola getiremezdi diyolar ya benimki de yiyo

nasıl geççek bu artistliği bilmiyom , elindekinin değerini bilm iyo kolay sanıyo iş bulmayı

geçen kp de dedi bulur eder diye bende dedim , benim işyeri de sıkıntılı kapı pencere yeriz artık ikimizde işsiz kalınca

hemen çevirdi lafı boşta gezen çok kolay değil iş bulmak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…