8 yıl evli kaldım 1,5 yıldır boşandım cnm oğlum var benimm
Allah bağışlasın
oğluşun kaç yaşında?
Merhaba kızlar hepinize..Sıkılıyorum aşırı derecede cumartesi günleri çalışmaktan nefret ediyorum..Üstelik 3 hafta boyunca cumartesileri tam gün çalışacagız bayramda 9 günlük tatil için...Neymiş efendim cumartesilerin yerini doldurmak için 3 cumartesiyi böyle tam güne çevirmişler..
Merhaba kızlar hepinize..Sıkılıyorum aşırı derecede cumartesi günleri çalışmaktan nefret ediyorum..Üstelik 3 hafta boyunca cumartesileri tam gün çalışacagız bayramda 9 günlük tatil için...Neymiş efendim cumartesilerin yerini doldurmak için 3 cumartesiyi böyle tam güne çevirmişler..
merhaba o ne saçmalıkmış oyle bayram tatilinde herkes tatildi herkes yerinimi doldursun o zaman pess
günaydınnn
haftasonu neler yaptınız kızçeler, ben tüllerimi yıkadım, evde bir toz kokusu aman Allahım burnum kurudu nefes alamıyorum camları kapattık ama nafile meğer tüllere sinmiş o toz kir, başlamışken storlarıda yıkadık mis gibi oldu, eşim temizlik neferi oldu bu kadar hevesli olduğunu bilmiyodum
Ben paso yattım evde :) Cuma akşamı içtim, ctesi akşamı da ictim, 3 günde 3 kitap okudum, simdi gözlerim şeş beş :)
günaydınnn
haftasonu neler yaptınız kızçeler, ben tüllerimi yıkadım, evde bir toz kokusu aman Allahım burnum kurudu nefes alamıyorum camları kapattık ama nafile meğer tüllere sinmiş o toz kir, başlamışken storlarıda yıkadık mis gibi oldu, eşim temizlik neferi oldu bu kadar hevesli olduğunu bilmiyodum
günaydın kızlarrr. ben cuma içtim arkadaşlarla. geç yattım ctesi kahvaltı fln yaptık arkadaşlarda. 5te geldim eve. evde miskinlik yaprım. pazarda evdeydim temizlik yaptım evim mis gibi oldu ohhhhhhhhh
kk gene değişmiş beğen butonları kalkmış flan. her hafta bi sürpriz var
hızlı yaşarım diyosun yakışır
nane limon içeydin bari miden falan kötüyse, 3 günde 3 kitap konusuna gelince helal olsun diyorum 3 gün önce Zülfü Livaneli'nin Serenad'ını bitirdim, bide dün netten bebek bakımıyla ilgili kitaplar aldım onlara başlıcam
günaydın kızlarrr. ben cuma içtim arkadaşlarla. geç yattım ctesi kahvaltı fln yaptık arkadaşlarda. 5te geldim eve. evde miskinlik yaprım. pazarda evdeydim temizlik yaptım evim mis gibi oldu ohhhhhhhhh
kk gene değişmiş beğen butonları kalkmış flan. her hafta bi sürpriz var
fırsat bu fırsat çalıştır alıştır bence. bakarsın sonradan da alışkanlık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?