09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Çocuk için yapılan alışverişin en kötü yanı biliyor musunuz aldığınız her tshitten ikişer ikişer almak zorundasınız. 5 tshirt alacam dersen x2 = 10 tshirt alıyorsun en güzel yanı se ikiz gibi giyinip dolanıolar ya bayılıyorummmmm

Merhaba kızlar hepinize..Sıkılıyorum aşırı derecede cumartesi günleri çalışmaktan nefret ediyorum..Üstelik 3 hafta boyunca cumartesileri tam gün çalışacagız bayramda 9 günlük tatil için...Neymiş efendim cumartesilerin yerini doldurmak için 3 cumartesiyi böyle tam güne çevirmişler..

Selam dünyalı maalesef aynı dertten biz de muzdaribiz bir cumartesi çalışıyorum bir cumartesi çalışmıyorum geldiğim her cumartesi kıyafet bakıp öğlen yemeğini uzatıp sonrasında da eve kaçıyorum ne o adı çalışıyoruz....

merhaba o ne saçmalıkmış oyle bayram tatilinde herkes tatildi herkes yerinimi doldursun o zaman pess

Günaydınnn, gözlerimi acamıyorummm

günaydınnn
haftasonu neler yaptınız kızçeler, ben tüllerimi yıkadım, evde bir toz kokusu aman Allahım burnum kurudu nefes alamıyorum camları kapattık ama nafile meğer tüllere sinmiş o toz kir, başlamışken storlarıda yıkadık mis gibi oldu, eşim temizlik neferi oldu bu kadar hevesli olduğunu bilmiyodum

Ben paso yattım evde :) Cuma akşamı içtim, ctesi akşamı da ictim, 3 günde 3 kitap okudum, simdi gözlerim şeş beş :)

Ben paso yattım evde :) Cuma akşamı içtim, ctesi akşamı da ictim, 3 günde 3 kitap okudum, simdi gözlerim şeş beş :)

hızlı yaşarım diyosun yakışır
nane limon içeydin bari miden falan kötüyse, 3 günde 3 kitap konusuna gelince helal olsun diyorum 3 gün önce Zülfü Livaneli'nin Serenad'ını bitirdim, bide dün netten bebek bakımıyla ilgili kitaplar aldım onlara başlıcam

günaydın kızlarrr. ben cuma içtim arkadaşlarla. geç yattım ctesi kahvaltı fln yaptık arkadaşlarda. 5te geldim eve. evde miskinlik yaprım. pazarda evdeydim temizlik yaptım evim mis gibi oldu ohhhhhhhhh

kk gene değişmiş beğen butonları kalkmış flan. her hafta bi sürpriz var

fırsat bu fırsat çalıştır alıştır bence. bakarsın sonradan da alışkanlık olur

ohhh herkeste bi içmece özgür kızlar sizi
sende var mı şaş beş olma durumu, yoksa akşamdan kalmada neymiş mi diyosun

Yok canım ben,m ağır ağır ölüyorum İctiim de bira

Ben ne okudummmm Cehennem'i bitirdim, Ahmet Ümit Sis ve Gece, Bu İşte Bir Yalnızlık var ve simdi de geotesk diye sacma bi capon kitabı var onu okucam.

Oyy bebek seyleri cok sevimlidir dimii

Günaydın canımmm sanırım yine bişiler yapıyolar, gelir öğleden sonraaa

fırsat bu fırsat çalıştır alıştır bence. bakarsın sonradan da alışkanlık olur

yok kız hep yapar, annesi alıştırmış, çalışan bayan olduğu için eşim de abisi de kendilerine bakmayı bilirler, bak günlerdir yemek yapmıyorum evi o çekip çeviriyo, benden daha titizdir zaten bi yer silinecekse süpürülecekse çeker iter kaktırır her yerini siler ben etrafından dolanıveririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…