pöööf canım sıkıldııı
benim işyeri kapancak biliyosunuz , ous da işinden memnun değil ki bence işi iyi
şu gaza gelip hayt huyt huyu olmasa bide abi naptın senden başkası bu adamı yola getiremezdi diyolar ya benimki de yiyo
nasıl geççek bu artistliği bilmiyom , elindekinin değerini bilm iyo kolay sanıyo iş bulmayı
geçen kp de dedi bulur eder diye bende dedim , benim işyeri de sıkıntılı kapı pencere yeriz artık ikimizde işsiz kalınca
hemen çevirdi lafı boşta gezen çok kolay değil iş bulmak diye
Ous niye memnun değil vardiyalı diye mi
İzmir de iş imkanlarını hiç bilmiyorum ama risk tabi senin de işin belli değilken
Kayınpeder korktu galiba
şefine artistik yaptı ufak bi mevzudan birilerinin de gazına geldi adamlar benim ousu gaza getiriyo sonra o şefe gidip yalakalık yapıyo
benimki yalakalığı sevmez tamam da gaza da gelmesin yani,
hakkını ezdirmesin ama fazla sesi de çıkmasın , kp korktuu
hemen de savunurlar oğluşlarını :) pek normal
Evet çok ta sivrilmemek lazım
Bende bu ara Ous'a benzedim ama direk bana yapılan bi haksızlıktı tabi ben ifade edicektim
Eyvahlar olsun ikisi de işsiz kalırsa başıma mı kalır sandı ne
kv savunmuyo neyseki, bi annesi bi ben sakinleştiriyoruz
çıkarsa da kendi bilir bide ben de çıkarsam kenarda üç kuruş para var sonra pişman olur
cidden işyeri hakkı hukuku arayan bi yer 1 saat fazla çalışsın mesaisini alır
resmi tatillerde gitmez gitsede çifte yevmiye alır vs vs sv
çoğu özel şirket bu kadar özen göstermiyor , kimse işinden memnun değilki doğru dürüst
elindekinin kıymetini bilmek lazım ya da alternatifi yaratmak höyt gidiyorum ben denmez, sorumluluklar varsa hele kırk kere düşünmek lazım.. hayırlısı olur inşallah
ahahah bu arada en moda da bi elbise var tam istediğim gibi indirime girmiş normal fiyatı 1500 tl'imiş 582 tl'ye düşmüş ahahhah sinirim bozuldu sanırım benim
senin durum daha farklıı i bizimkinde bi de adam ona takmış durumda nolcak bilmiyomm
nası kalcaz ki başlarına kaynım okuyo kendilerine zor yetiyolar,
biraz benim maaşa güveniyolarda kimsenin ne olacağı belli olmaz bende abartıyorum artık bikaç aya kapanıyoz falan diyorum
ayağını denk alsın
vakti zamanında benimde sıkıntılarım vardı başımın etini yedi çıkma tazminatın kalmasın ellerine vs vs diye , ben bi bayan olarak o sıkıntılı dönemde özen gösterdiysem o erkek olarak 5 katı fazlasını göstermeli, bilemiyorum bakalım zaman ne göstercekk
ben gerkeli konuşmaları yapıyorum ama bakalım kendisi bilir yinede ,
resmen depresyonda gibi geziyo, pek yüz vermek istemiyorum rahata alışmasın çalışcak kazancak , benim maaşa güvenmesin
bakalım hayırlısı
ben kaçayrum kızlar iyi tatiller
Sen evli miydin müdüre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?