09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ous niye memnun değil vardiyalı diye mi
İzmir de iş imkanlarını hiç bilmiyorum ama risk tabi senin de işin belli değilken

Kayınpeder korktu galiba

Ous niye memnun değil vardiyalı diye mi
İzmir de iş imkanlarını hiç bilmiyorum ama risk tabi senin de işin belli değilken

Kayınpeder korktu galiba

şefine artistik yaptı ufak bi mevzudan birilerinin de gazına geldi adamlar benim ousu gaza getiriyo sonra o şefe gidip yalakalık yapıyo

benimki yalakalığı sevmez tamam da gaza da gelmesin yani,

hakkını ezdirmesin ama fazla sesi de çıkmasın , kp korktuu

Evet çok ta sivrilmemek lazım
Bende bu ara Ous'a benzedim ama direk bana yapılan bi haksızlıktı tabi ben ifade edicektim

Eyvahlar olsun ikisi de işsiz kalırsa başıma mı kalır sandı ne

hemen de savunurlar oğluşlarını :) pek normal

kv savunmuyo neyseki, bi annesi bi ben sakinleştiriyoruz

çıkarsa da kendi bilir bide ben de çıkarsam kenarda üç kuruş para var sonra pişman olur

cidden işyeri hakkı hukuku arayan bi yer 1 saat fazla çalışsın mesaisini alır

resmi tatillerde gitmez gitsede çifte yevmiye alır vs vs sv

çoğu özel şirket bu kadar özen göstermiyor , kimse işinden memnun değilki doğru dürüst

Evet çok ta sivrilmemek lazım
Bende bu ara Ous'a benzedim ama direk bana yapılan bi haksızlıktı tabi ben ifade edicektim

Eyvahlar olsun ikisi de işsiz kalırsa başıma mı kalır sandı ne

senin durum daha farklıı i bizimkinde bi de adam ona takmış durumda nolcak bilmiyomm

nası kalcaz ki başlarına kaynım okuyo kendilerine zor yetiyolar,

biraz benim maaşa güveniyolarda kimsenin ne olacağı belli olmaz bende abartıyorum artık bikaç aya kapanıyoz falan diyorum

ayağını denk alsın

elindekinin kıymetini bilmek lazım ya da alternatifi yaratmak höyt gidiyorum ben denmez, sorumluluklar varsa hele kırk kere düşünmek lazım.. hayırlısı olur inşallah

kızlar hafta sonu siz görmek ne güzel

sovr bence eşin gaza gelmesın çok var öyle işyerınde dost görunen düşman tipler alıştığı yer şartlarıda ıyıymış aklını başına alsın

ahahah bu arada en moda da bi elbise var tam istediğim gibi indirime girmiş normal fiyatı 1500 tl'imiş 582 tl'ye düşmüş ahahhah sinirim bozuldu sanırım benim

elindekinin kıymetini bilmek lazım ya da alternatifi yaratmak höyt gidiyorum ben denmez, sorumluluklar varsa hele kırk kere düşünmek lazım.. hayırlısı olur inşallah

vakti zamanında benimde sıkıntılarım vardı başımın etini yedi çıkma tazminatın kalmasın ellerine vs vs diye , ben bi bayan olarak o sıkıntılı dönemde özen gösterdiysem o erkek olarak 5 katı fazlasını göstermeli, bilemiyorum bakalım zaman ne göstercekk

Katiee

İyi yapıyosun
Yüz bulmasınlar

Ous'un işyeri adaletliymiş aslında hak hukuk konusunda

ben gerkeli konuşmaları yapıyorum ama bakalım kendisi bilir yinede ,

resmen depresyonda gibi geziyo, pek yüz vermek istemiyorum rahata alışmasın çalışcak kazancak , benim maaşa güvenmesin

bakalım hayırlısı

ben kaçayrum kızlar iyi tatiller

Zor kuzum ya benim böyle yıllarım gitti, seninki yine anlayışlı sanırım çalışıyor hala en azından konuşunca ikna oluyor, benimkini işten çıkarttılar turizm sezonu bitti bahanesi ile adam daha iş aramamıştı, hamile halimle eşek gibi çalıştım kusa kusa işe gider gelirdim aman haaa sakın derdi bir de eşek...

ama işi bırakırsa ve hemen bulamazsa daha çok depresyona girer huzursuzluklar başlar allah korusun hakkınızda hayırlısı olsun cnm iyi tatillerr

waikiki indirim yapmış ne alırsan 9.90 bakayım çocuklara kreş için bişiler var mı kendime bulamadım onlara dolanayıım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…