gunaydın kızlar iyi haftalar
çekirge nettin misafirleri savabildin mi?
Nesi komik
Sen yine konuşmuşsun
Ben aynı arabaya bile binmezdim galiba
Beni görse naparmış bilmem
Ben hala öyle diyorum ki hatta, aslen Ous'un bişeyiler sonuçta benim çakma akrabam olmuyolar mı
aynen öyle, ne bekliyosun yani dedemmm mi olacaksın birden ben kendi akrabalarımla can ciğer değilim ki, benim annem babam akrabalarım bana eşiminkiler ona, ha birini çok severim elektiriğim tutar sık görüşürüm ama ondan gayrısı gereksiz
evet sonumuz bellide uzatmaları oynuyorum sanırımasyalı uzun zamandır süre gelen problemleriniz var ve senin ilişkinde nedense hep kendi evliliğimi görür gibi oluyorum, içinde bir hayvan besleyen adamlar öfkesini kontrol etmeyi beceremedikçe daha çooook git geller yaşayacaksın.... Bana sorarsan boşanamazsın da kolay kolay, alışkanlıklardan vazgeçmesi çok zorallah yardımcın olsun ne diyim bilemedim...
aynen rahatlık batıyo sanırımEvet
Gaz vermek istemeyiz şu durumda özellikle ama
Bi de birşey çıkarda sonucunda yine aynı durumda kalırım diyorsa araştırmasın bence
Sadece görüp daha çok üzülecek birşey yapmayacaksa
Bu adamlara rahatlık batıyo
Allah eş vermiş 2 tane evlat vermiş millet evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor yıllarca
Şükür edeceğine yaptığına bak
söylemek istediklerinin hepsi kafamda canımHamilesin asyalı. Hamile olmasan daha acık konusurum da karnındakinden cekiniyorum.
ınstagramda olsaydın ne demek ıstedıgımı anlardın
onurcum evlılıkl yıldonumunde eve gelıp 5 cıvarında uyumus ben kurana gıtmıstım gerı geldıgımdede asla uyandıramadım
alnına post it yapıstırdım
evlılık yıldonumun kutlu olsun askım dedım
ayy sende ben gibisin özlm, herkesin nazı kendi ailesine sülalesine geçer, ben nasıl eşimden aileme sülaleme özel bi ilgfi alaka beklemiyosam ara sor demiyosam
bana da denmicekk ,
evet sonumuz bellide uzatmaları oynuyorum sanırım
aynen rahatlık batıyo sanırım
söylemek istediklerinin hepsi kafamda canım
ama şunu sölüm gerçekten acıyorum ona
yoksa benim bi babam var o görse bu halimi onu yaşatmaz
elmayra'ya
yada her nefes alışımız bayramdıı
evet sonumuz bellide uzatmaları oynuyorum sanırım
aynen rahatlık batıyo sanırım
söylemek istediklerinin hepsi kafamda canım
ama şunu sölüm gerçekten acıyorum ona
yoksa benim bi babam var o görse bu halimi onu yaşatmaz
uyanınca o ne dedi :26:
biraz bozuldu dede ama napıyım yani, ben gereksiz sevgi gösterilerine gelemiyorum eşime çay getirdim istememiştim ki dedi, yahu içiver kuzum dedim gülerek hemen atladı oğluma bağırma diye, şaşırdım kaldım yaaa demek ki neymiş o sizin kanınızdan onu kayırıyosunuz o zaman benden de cıvıklık beklemiceksiniz
Neyine acıyorsun?? Çok merak ettim bunu, yıllarca kendimi böyle kandırdım ben, ona acıdım ,buna acıdım, hep kendimden verdim.. Sonuç mu? Tek kişi başladığım evlilik üç kişilik yanlızlıkla sonuçlandı..
Oyy durduramıyorum kendimi..
ELmmmmmmmmmmm sen durdur beni...
Neyine acıyorsun?? Çok merak ettim bunu, yıllarca kendimi böyle kandırdım ben, ona acıdım ,buna acıdım, hep kendimden verdim.. Sonuç mu? Tek kişi başladığım evlilik üç kişilik yanlızlıkla sonuçlandı..
Oyy durduramıyorum kendimi..
ELmmmmmmmmmmm sen durdur beni...
Asyalı
Sen uzun uzun bi düşün
Biz etki etmiş olmayalım
Çok hassas bir dönemdesin zaten
Tokat atmış olman doğru olmasa da o kadar lafın sözün üstüne az bile yapmışsın... Kendini suçlu görüp yapılanı haklı çıkartma Allah aşkına.. bebeğin var karnında, çocuğun var.. bu ne ya!
Elm'e katılıyorum çok şey yazarım da hamilesin, bi atlat şu günleri sonrasına bakalım..
Ancak bu kadar problemli hamileliklerde bebeğin kolik olma durumuna hazırlıklı ol, sürekli ağlayan bir bebeğin olmaması için kendini rahatlatma yolları bul nolur ardından gelecek lohusa depresyonu altında boğulursun...
Kendine aktivite bul, düşünme şu adamı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?