09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Nesi komik
Sen yine konuşmuşsun
Ben aynı arabaya bile binmezdim galiba
Beni görse naparmış bilmem
Ben hala öyle diyorum ki hatta, aslen Ous'un bişeyiler sonuçta benim çakma akrabam olmuyolar mı

aynen öyle, ne bekliyosun yani dedemmm mi olacaksın birden ben kendi akrabalarımla can ciğer değilim ki, benim annem babam akrabalarım bana eşiminkiler ona, ha birini çok severim elektiriğim tutar sık görüşürüm ama ondan gayrısı gereksiz

Asyalı
Sen uzun uzun bi düşün
Biz etki etmiş olmayalım
Çok hassas bir dönemdesin zaten

ayy sende ben gibisin özlm, herkesin nazı kendi ailesine sülalesine geçer, ben nasıl eşimden aileme sülaleme özel bi ilgfi alaka beklemiyosam ara sor demiyosam

bana da denmicekk ,

Tokat atmış olman doğru olmasa da o kadar lafın sözün üstüne az bile yapmışsın... Kendini suçlu görüp yapılanı haklı çıkartma Allah aşkına.. bebeğin var karnında, çocuğun var.. bu ne ya!
Elm'e katılıyorum çok şey yazarım da hamilesin, bi atlat şu günleri sonrasına bakalım..

Ancak bu kadar problemli hamileliklerde bebeğin kolik olma durumuna hazırlıklı ol, sürekli ağlayan bir bebeğin olmaması için kendini rahatlatma yolları bul nolur ardından gelecek lohusa depresyonu altında boğulursun...

Kendine aktivite bul, düşünme şu adamı!

evet sonumuz bellide uzatmaları oynuyorum sanırım
aynen rahatlık batıyo sanırım

Hamilesin asyalı. Hamile olmasan daha acık konusurum da karnındakinden cekiniyorum.
söylemek istediklerinin hepsi kafamda canım
ama şunu sölüm gerçekten acıyorum ona
yoksa benim bi babam var o görse bu halimi onu yaşatmaz

uyanınca o ne dedi :26:

ayy sende ben gibisin özlm, herkesin nazı kendi ailesine sülalesine geçer, ben nasıl eşimden aileme sülaleme özel bi ilgfi alaka beklemiyosam ara sor demiyosam

bana da denmicekk ,

biraz bozuldu dede ama napıyım yani, ben gereksiz sevgi gösterilerine gelemiyorum eşime çay getirdim istememiştim ki dedi, yahu içiver kuzum dedim gülerek hemen atladı oğluma bağırma diye, şaşırdım kaldım yaaa demek ki neymiş o sizin kanınızdan onu kayırıyosunuz o zaman benden de cıvıklık beklemiceksiniz

asyalı durumuna üzüldüm baya ciddiymiş olaylar; ne diyeceğimi bilemedim Allah o adama akıl fikir versin. :26:

Neyine acıyorsun?? Çok merak ettim bunu, yıllarca kendimi böyle kandırdım ben, ona acıdım ,buna acıdım, hep kendimden verdim.. Sonuç mu? Tek kişi başladığım evlilik üç kişilik yanlızlıkla sonuçlandı..

Oyy durduramıyorum kendimi..

ELmmmmmmmmmmm sen durdur beni...

elmayra'ya

yada her nefes alışımız bayramdıı

Orası öyle bebişim

Senin bi baban var da onlar da sana olan inanclarını yitirmek üzereler biliyosun değil mi?

Eğer evliliğini devam ettirmek istiyorsan; cevabını bildiğin sorular sorma ve bir erkeğe durup dururken tokat atma.

uyanınca o ne dedi :26:

3 te uyanmıs ama ben gormedım salonda uzerını ortmeden uyumaya devam ettı bende yatakta yan yattım uyudum oh

asyalı esınle aranızda sorun aslında zannettgıın gıbı aılesı degıl
eşin başka türlü
2.cocugunuda doguracaksın yakında ne desek boş

amaaaann gereksiz muhabbetlerr, onun oğluda senin düşmanın sankii

gereksiz samimiyeti de cıvıklığı da sevmem benimkiler öğrendiler artık bunu fazlasını beklemiyorlar

güler yüz göstermek en güzel samimiyet bana göre ,hatt kv +kp benim için haksız olduğumuzda yüzümüze söylüyo çekinmeden ,kimseye gereksiz samimiyeti yok , rahatsız olduğunda hemen dile getiriyo kibarca kimse kırılmdadan dökülmeden olaylar tatlıya bağlanıyo diyolarmış, bilmiyorum gerçekmi yada avuntumu

Sakin ol cnm. Ben yazıp yazıp siliyorum. Adam kendi cocuğuna acımıyor. Biz ekran basında hic görmediğimiz bir bebeğe üzülüyoruz.

ben asyalının geçmiş problemlerini bilmiyorum malum epey bi ceza çektim giremedim falan ama çok üzüldüm açıkçası umarım bebek kısmetiyle ve uğuruyla gelir babası aklını başına alır

Çok üzüldüm

Bi de önceden eşinin ailesi yüzünden oluyo sanıyoduk, asyalının eşinin hareketlerini
Bunun onlarla bi ilgisi yok
İyice ölçüp tartmak lazım
Ha her şekilde sonuç belliyse çok ta örselememek lazım

Asyalı
Sen uzun uzun bi düşün
Biz etki etmiş olmayalım
Çok hassas bir dönemdesin zaten

sağ olun kızlar ,
sağduyu yitiren
seviyorum diyip sevmeyen
sadakatinden emin olmadığım
aniden herşeyi bi anda tersine çeviren bi eşle karşı karşıyayım

son günlerde biraz kahve takıntısı arttı ama işsiz ne yapsın evde tüm gün diyorum
arıyorum açmıyor
açıncada arkadaşlarının yanında asabi konuşuyor
hatta bi kere kıymetini bil tuvalete gidiyorum deyip kalkıp seni aradım dedi

şuna da aileme söyleyip sıkıntı vermek istemiyorum

asyalıı beklentilerin fazla, bu adam değişmezz haa nemsin dediği gibi İnşallh 2. bebe gelince herşey düzene girer oturur

ama bu adamı düzeltmeye değiştirmeye çalışarak sadece kendine zarar veriyosun

Arkadaşları varken telefonda konuşulmaz mı
Kıymetini bil tuvalete diye geldim seni aradım demesi de komik
Lütfetmiş paşamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…