- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
açıkçası ben ihanet ettiğini düşünmedim asyalıı , bu adam aşırı şımardı sebebi de sensin kusura bakmad a
naparsa yapsın hiç sorun çıkarmayacağını biliyor, sorun çıksada nasılsa affedersin durumunda
2. bebek haberi sanırım sıkıntılı bir döneminizde geldi, ona bile ne kadar sevindiği belli,
bu kadar güçlüyken bu adama bu kadar sabır göstermen gerçekten çok ilginççç
aşk sevgi değil bu başka bişi
bu adam afdilemez , bilmiyo çünkü af dilemeyii ,
şimdide aldatıyo olabilir yani, cebinde para olsun olmasın arayan bulur demişler
başkasına aşık olsamda seni seviyorum ne demek biri bana bunu anlatsın
Erkekleri fazla pışpışlamamak lazım
Asyalı'nın eşi fazla pışpışlanıp kendini bulunmaz hint kumaşı sananlardan
Kahveden eşini arıyo, sanki dünyaları bağışlamış gibi de havaya giriyo
Korkma seni seviyorum diyo, sağ ol bari içime su serptin mi denilmesini bekliyo
Böyle bir şeyy yoooooooooookkk! Hayatı bu kadar yüzsüz yaşayan ve basite indirgeyen bir adamdan neden böyle bir davranış bekliyorsun!!! İnanamıyorum sana... Bi silkelen kendine gel lütfen! Savunma mekanizman da gelmiş her şeye bir alternatif üretiyorsun yok işsizlik böyle yaptı, yok anası yaptı, yok x yok z... ve bu tükendiğin nokta biliyorsun değil mi? Bu adam hep böyleydi, kimse onu böyle yapmadı. Onu sürekli affederek ona her sınırı açan ve izni veren sen yaptın..
Bu adamı sen yarattın! Hayatından atarsın atmazsın bilmiyorum ama ya böyle yaşamaya devam edeceksin ya da sittir edeceksin ki görsün... Geri döneceğini düşünerek değil, gerçekten göndereceksin.
kızlar şuanda hiç iyi değilim revire gidip uzanmak istiyorum bneimki nasıl bir aştır sevgidir anlamadım gitti yarın dönüp aaa biz çok iyiyiz düzeldik dersemde şaşmayın kendime olan saygımı yitirdim aynaya bakamıyorum artık
kızlar şuanda hiç iyi değilim revire gidip uzanmak istiyorum bneimki nasıl bir aştır sevgidir anlamadım gitti yarın dönüp aaa biz çok iyiyiz düzeldik dersemde şaşmayın kendime olan saygımı yitirdim aynaya bakamıyorum artık
nemicim napıyon
aşk hayatın nasıl gidiyor
Şu an asyalının halini öyle iyi anlıyorum ki ben de böyleydim, çok severek evlendim bakarsan aslına hala da seviyorum. Denk değildik asla ama önemsemedim. Çektim, çektim... boşan dediler olmaz dedim, yedim tokadı oturdum, kapılar bacalar kilitlendi üzerime ama hep bahanem vardı, ana yok baba yok olmaz dedim, iki çocukla yapamam dedim, işsiz ya ondan dedim, en son ne oldu bilmiyorum bir tartışmanın sonunda defol git dedim, gitti geri gelirim sandı, sabahsı avukata gittim, avukat alttan girdi üstten çıktı boş anına getirdi ikna etti anlaşmalıya boşandım..
sonra pişmanlık dönemi yaşadım, gittim geldim... hata yaptım sandım, neden yaptım dedim, çocuklarım var dedim..
şimdi uyandım :) çocuklar mutlu, ben mutlu..
Sen çok güçlü bi kadınsın Nobody
Maşallah
Yapamayız zannediyorlar değil mi? Kopamayız, yaşayamayız.
Darısı benim de başıma, mutlu yaşayacağım günlere.
iyi gidiyo valla sevgi kelebeği gibi olduk buzdolabına bebeğin ilk ultrason resmini asmıştık gelip gidip onu seviyoruz aşkımız şu ara bebeğe yöneldi galiba, frijitimde devam ediyo
Benimki öyle sandı, hele çocuklar olunca vazgeçmem çekerim sandı ama o çeken modeller tarihte kaldı, analarımızdı onlar :) tutunacak dalları yoktu, çok şükür işim var gücüm var olmasın varsın merdiven silerim yine çekmem!!!!
Al seni de çooook mutlu etsin kuzum inşallah.
haha bu arada kızlar benim kuzu büyümüş, dün bana anne ben nasıl oldum dedi :)))
Ben şiddete karşı biriyim ama
Böyle durumlarda bi temiz dövmek istiyorum böyle adamları
O zamanlar Elmayra'yı çok tanımıyordum ama konusunda dağılmıştım resmen, Elmayra ben senin abin olsam o adamı bi güzel dövsem keşke diye yorum yazmıştım
Asyalı içinde aynı şeyleri hissettim
Bu embesiller kendini ne sanıyo bilmem
Allah'tan ayranları yok içmeye...
:) keşke abim olsaydınpıcaklasaydın onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?