09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu adam afdilemez , bilmiyo çünkü af dilemeyii ,

şimdide aldatıyo olabilir yani, cebinde para olsun olmasın arayan bulur demişler
başkasına aşık olsamda seni seviyorum ne demek biri bana bunu anlatsın

kızlar şuanda hiç iyi değilim revire gidip uzanmak istiyorum bneimki nasıl bir aştır sevgidir anlamadım gitti yarın dönüp aaa biz çok iyiyiz düzeldik dersemde şaşmayın kendime olan saygımı yitirdim aynaya bakamıyorum artık

Tmm git dinlen hadi, karnındakine yazık

Asyalı kendini hırpalayıp durma
Sen iki canlısın
Bi de mesaj atmıştım görmedin galiba

Şu an asyalının halini öyle iyi anlıyorum ki ben de böyleydim, çok severek evlendim bakarsan aslına hala da seviyorum. Denk değildik asla ama önemsemedim. Çektim, çektim... boşan dediler olmaz dedim, yedim tokadı oturdum, kapılar bacalar kilitlendi üzerime ama hep bahanem vardı, ana yok baba yok olmaz dedim, iki çocukla yapamam dedim, işsiz ya ondan dedim, en son ne oldu bilmiyorum bir tartışmanın sonunda defol git dedim, gitti geri gelirim sandı, sabahsı avukata gittim, avukat alttan girdi üstten çıktı boş anına getirdi ikna etti anlaşmalıya boşandım..

sonra pişmanlık dönemi yaşadım, gittim geldim... hata yaptım sandım, neden yaptım dedim, çocuklarım var dedim..

şimdi uyandım :) çocuklar mutlu, ben mutlu..

nemicim napıyon
aşk hayatın nasıl gidiyor

Aslaylı bebişini üzme, kendini de suçlamayı bırak...
Hiç bir şey (özür dilerim ama karnındaki bebeğin bile) senden önemli değil.
Sen varsan bebeğin var, sen yokken hiç birisi yok...

O yüzden kendini düşün, toparlan..

Yapamayız zannediyorlar değil mi? Kopamayız, yaşayamayız.

Darısı benim de başıma, mutlu yaşayacağım günlere.

Sen çok güçlü bi kadınsın Nobody
Maşallah

En güçlü sandığın kadınlar bile bazen kedi misali bir köşeye sinip kalıyor kuzum... aptallaşıyor.
Çok zor geçti bu karar süreci, şimdi o giden 7 seneme acıyorum :) Keşke ilk bebeğimde verseydim diyorum bu kararı inan bu şehirde bile olmazdım şuan.

Yapamayız zannediyorlar değil mi? Kopamayız, yaşayamayız.

Darısı benim de başıma, mutlu yaşayacağım günlere.

Benimki öyle sandı, hele çocuklar olunca vazgeçmem çekerim sandı ama o çeken modeller tarihte kaldı, analarımızdı onlar :) tutunacak dalları yoktu, çok şükür işim var gücüm var olmasın varsın merdiven silerim yine çekmem!!!!

Al seni de çooook mutlu etsin kuzum inşallah.

iyi gidiyo valla sevgi kelebeği gibi olduk buzdolabına bebeğin ilk ultrason resmini asmıştık gelip gidip onu seviyoruz aşkımız şu ara bebeğe yöneldi galiba, frijitimde devam ediyo

ben bebegın resmını jelatınleıdm cunku bellı bır sure sonra o goruntu sılıyor bılıyormusun :)
benımde cumartesı ara kontrolum var sonra 2'li teste gıdıcem valla korkuyorum o testtende hadı bakalım gıttıgımde 9+3 olucam
bakalım goruntusu baya degısmısmı 6+3 gıtmıstım ben daha once
egeyle ıkımız gıdıcez buarada onurcan o gun calısıyor
onun dısında frijitin devam aşk boyut değiştirdi diyorsun
hmmm

Zaten ne geliyosa başımıza analarımızın cefakarlığından geliyo :) Ne gördüysek onu yaptık

valla kızlar ben size baktıkça gurur duyuyorum naçizane, evet boşanmak kötü bi durum travma yaratıyo insanda, hele ki çok sevmişsen büyük umutlar beslediysen çok güvendiysen...
ama siz kangren olmuş yarayı kesip atmayı bildiniz ben şu an mutluyum iyiyim ama belki bende geçicem o süreçlerden, öyle olursa kesinlikle sizi örnek alıcam öyle mi oldu böyle mi oldu boşluğa mı düştü anası mı doldurdu demek yok, olmadı kardeşim, bu kadar

Ben şiddete karşı biriyim ama
Böyle durumlarda bi temiz dövmek istiyorum böyle adamları
O zamanlar Elmayra'yı çok tanımıyordum ama konusunda dağılmıştım resmen, Elmayra ben senin abin olsam o adamı bi güzel dövsem keşke diye yorum yazmıştım

Asyalı içinde aynı şeyleri hissettim
Bu embesiller kendini ne sanıyo bilmem
Allah'tan ayranları yok içmeye...

:) keşke abim olsaydın pıcaklasaydın onu

şer gibi gördüğümüz şeylerde bile hayır oluyor aslında
nobadycm 2 tane pırlanta gibi evladın var, o adam belkide anne olman için çıktı karşına
bilemeyizki,

Hem acı çekmeden sıkıntı çekmeden insan gücünün farkında olamıyor,
Başa gelen çekiliyor, Allah beterinden korusun her zaman.

Elmişim yakındır güzel günler senin çook mutlu olacağına yürekten inanıyorum.

Yahu şu beğen butonu geri gelsin, imzamı toplasak napsakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…