haa bide işsiz
Çok üzüldüm
Bi de önceden eşinin ailesi yüzünden oluyo sanıyoduk, asyalının eşinin hareketlerini
Bunun onlarla bi ilgisi yok
İyice ölçüp tartmak lazım
Ha her şekilde sonuç belliyse çok ta örselememek lazım
sağ olun kızlar ,
sağduyu yitiren
seviyorum diyip sevmeyen
sadakatinden emin olmadığım
aniden herşeyi bi anda tersine çeviren bi eşle karşı karşıyayım
son günlerde biraz kahve takıntısı arttı ama işsiz ne yapsın evde tüm gün diyorum
arıyorum açmıyor
açıncada arkadaşlarının yanında asabi konuşuyor
hatta bi kere kıymetini bil tuvalete gidiyorum deyip kalkıp seni aradım dedi
şuna da aileme söyleyip sıkıntı vermek istemiyorum
asyalı durumuna üzüldüm baya ciddiymiş olaylar; ne diyeceğimi bilemedimAllah o adama akıl fikir versin. :26:
Neyine acıyorsun?? Çok merak ettim bunu, yıllarca kendimi böyle kandırdım ben, ona acıdım ,buna acıdım, hep kendimden verdim.. Sonuç mu? Tek kişi başladığım evlilik üç kişilik yanlızlıkla sonuçlandı..
Oyy durduramıyorum kendimi..
ELmmmmmmmmmmm sen durdur beni...
evet ailem artık inancını yitirdiki kötü oluyoruz üç gün sora barışıp gülerek gidiyoruzOrası öyle bebişim
Senin bi baban var da onlar da sana olan inanclarını yitirmek üzereler biliyosun değil mi?
Eğer evliliğini devam ettirmek istiyorsan; cevabını bildiğin sorular sorma ve bir erkeğe durup dururken tokat atma.
3 te uyanmıs ama ben gormedım salonda uzerını ortmeden uyumaya devam ettı bende yatakta yan yattım uyudum oh
asyalı esınle aranızda sorun aslında zannettgıın gıbı aılesı degıl
eşin başka türlü
2.cocugunuda doguracaksın yakında ne desek boş
Sakin ol cnm. Ben yazıp yazıp siliyorum. Adam kendi cocuğuna acımıyor. Biz ekran basında hic görmediğimiz bir bebeğe üzülüyoruz.
ben asyalının geçmiş problemlerini bilmiyorum malum epey bi ceza çektim giremedim falan ama çok üzüldüm açıkçası umarım bebek kısmetiyle ve uğuruyla gelir babası aklını başına alır
Çok üzüldüm
Bi de önceden eşinin ailesi yüzünden oluyo sanıyoduk, asyalının eşinin hareketlerini
Bunun onlarla bi ilgisi yok
İyice ölçüp tartmak lazım
Ha her şekilde sonuç belliyse çok ta örselememek lazım
sağ olun kızlar ,
sağduyu yitiren
seviyorum diyip sevmeyen
sadakatinden emin olmadığım
aniden herşeyi bi anda tersine çeviren bi eşle karşı karşıyayım
son günlerde biraz kahve takıntısı arttı ama işsiz ne yapsın evde tüm gün diyorum
arıyorum açmıyor
açıncada arkadaşlarının yanında asabi konuşuyor
hatta bi kere kıymetini bil tuvalete gidiyorum deyip kalkıp seni aradım dedi
şuna da aileme söyleyip sıkıntı vermek istemiyorum
ne diyeceğimi bilemedim
Allah yardımcın olsun Asyalım
sen güçlü bir bayansın ne olursa olsun bunu unutma,
Sağlıklısın ve elin ekmek tutuyor herşeyden önce.
Eşini işsizlikde bu hale getirmiş olabilir,
Arkadaşların dediği gibi huzurlu bir ortamda yavrunu dünyaya getirmeye bak adamla yüz göz olma
zaruri halle dışında da konuşma mümkünse... yoksa canın daha çok sıkılacak.
Geçenlerde tv de ilişki uzmanı konuşuyordu, kulak kabarttım hemen :)
Özellikle günümüzde, iyi bir evlilik hayatı varsa bu bonus demek
Evliliği hayatınızın merkezine koymayın, başka şeylere yönelin diyor,
Hepimiz sevmek sevilmek beğenilmek istiyoruz. insan ruhunun okşanmasını elbet ister
ama olmazsada ona odaklı yaşamak hayatı zindan etmekten başka bir şey değil.
ay öldürmek falan demeyin o kadar ciddi mi yahu, öncesinde nasıldı bu adam
haklısın canım işsizlik bayağı bi asabileştirdi ben artık önümü göremez oldum ve başka bişi düşünemiyorum sadece kalbinin benimki kadar kkırılmasını istiyorum birkerede hatasını kabul edip af dilemesini istiyorum
Annesinin ağzına bakar, karsını ağlatır.
Aldatır.
Çalışmaz.
Vurur.
Daha ne olsun.
evet bende şuanda d,ş,nemiyorumvalla ben ıhanetı dusunmuyorum cunku adamın cebınde bes kurusu yoktur parası olsa bır dusun derdım ama
bılmıyorum be asyalı hamılelıgın burnundan geldı
babanlara haber verme ınsanlarda bı sey olmustur ayrıl barıs zaten hamıleyken bunu yapamazsın dıye dusunuyorum
meleğim diye severdim :2::2::2::2::2::2:ay öldürmek falan demeyin o kadar ciddi mi yahu, öncesinde nasıldı bu adam
Onun kansız olması durumu değiştirmiyor. Bir kere insanlığını yitirmiş. Kan davalın da olsa hamile bir kadına el kalkmaz. Hayvan. Bu kadar net.
Çalışıyorsun, lojmanda kalıyorsun, ailen arkanda, neyi bekliyorsun? Seni öldürmesini mi?
Daha da fenası ne biliyor musun? hayata olan inancını öldürmesi. Biraz zaman sonra ruh gibi olacaksın. Herşey anlamını yitirecek. Şahit olduğun büün pislikler sana normal gelmeye başlayacak ve maalesef iki tane yavrunu sağlıkla büyütemeyeceksin.
Bu tip modellerde aile en son faktördür! Adamın ruhu böyledir, pistir. Sürekli affedildikleri için kendilerini hint kumaşı sanırlar, en son artık dersin ki kendine "eşeğe at muamelesi yaptım şimdi anırıyor e niye şaşırıyorum" o hesap... Bu amcalarda kendilerinide at sandıkları için eşek konumuna getirince de sürekli anırıyorlar, tepiniyorlar....
Asyalı o zamana durup durup da dertlenme, bırak akışına, madem yapacak bir şeyin yok kendini yıpratma, sana söylenecek hiç bir sözün şuan faydası yok, sen gerçeği biliyorsun kendine kabul ettiremiyorsun! Bunun da açıkçası ben bebekle filan ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ya basiretin bağlı ya da kabullenme sorunun var...
haklısın canım işsizlik bayağı bi asabileştirdi ben artık önümü göremez oldum ve başka bişi düşünemiyorum sadece kalbinin benimki kadar kkırılmasını istiyorum birkerede hatasını kabul edip af dilemesini istiyorum
beğen butonu kalkmış, çok BEĞENDİĞİMİ belirtme istedim.
"eşeğe at muamelesimi" süpersin nobodymm yaaa :))))
beğen butonu kalkmış, çok BEĞENDİĞİMİ belirtme istedim.
"eşeğe at muamelesimi" süpersin nobodymm yaaa :))))
şimdide aldatıyo olabilir yani, cebinde para olsun olmasın arayan bulur demişler
başkasına aşık olsamda seni seviyorum ne demek biri bana bunu anlatsın
evet bende şuanda d,ş,nemiyorum
meleğim diye severdim :2::2::2::2::2::2:
elmayra yerden göğe kadar haklısın bi kerede yanlışını başkaları demesinde eşşeklik ettim desin diye bekliyorum demezze çok sürmeden hamile mamile dinlemeyeceğim boşanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?