09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bu tip modellerde aile en son faktördür! Adamın ruhu böyledir, pistir. Sürekli affedildikleri için kendilerini hint kumaşı sanırlar, en son artık dersin ki kendine "eşeğe at muamelesi yaptım şimdi anırıyor e niye şaşırıyorum" o hesap... Bu amcalarda kendilerinide at sandıkları için eşek konumuna getirince de sürekli anırıyorlar, tepiniyorlar....

Asyalı o zamana durup durup da dertlenme, bırak akışına, madem yapacak bir şeyin yok kendini yıpratma, sana söylenecek hiç bir sözün şuan faydası yok, sen gerçeği biliyorsun kendine kabul ettiremiyorsun! Bunun da açıkçası ben bebekle filan ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Ya basiretin bağlı ya da kabullenme sorunun var...

asyalı durumuna üzüldüm baya ciddiymiş olaylar; ne diyeceğimi bilemedim Allah o adama akıl fikir versin. :26:

evet ailem artık inancını yitirdiki kötü oluyoruz üç gün sora barışıp gülerek gidiyoruz

Sakin ol cnm. Ben yazıp yazıp siliyorum. Adam kendi cocuğuna acımıyor. Biz ekran basında hic görmediğimiz bir bebeğe üzülüyoruz.

ben asyalının geçmiş problemlerini bilmiyorum malum epey bi ceza çektim giremedim falan ama çok üzüldüm açıkçası umarım bebek kısmetiyle ve uğuruyla gelir babası aklını başına alır

aklınızdan neyin geçtiğini biliyorum
ama eğer şu durumda bana ihanet ediyorsa gerçekten onda hiç kan yokmuş

ne diyeceğimi bilemedim
Allah yardımcın olsun Asyalım
sen güçlü bir bayansın ne olursa olsun bunu unutma,
Sağlıklısın ve elin ekmek tutuyor herşeyden önce.

Eşini işsizlikde bu hale getirmiş olabilir,
Arkadaşların dediği gibi huzurlu bir ortamda yavrunu dünyaya getirmeye bak adamla yüz göz olma
zaruri halle dışında da konuşma mümkünse... yoksa canın daha çok sıkılacak.

Geçenlerde tv de ilişki uzmanı konuşuyordu, kulak kabarttım hemen :)
Özellikle günümüzde, iyi bir evlilik hayatı varsa bu bonus demek
Evliliği hayatınızın merkezine koymayın, başka şeylere yönelin diyor,

Hepimiz sevmek sevilmek beğenilmek istiyoruz. insan ruhunun okşanmasını elbet ister
ama olmazsada ona odaklı yaşamak hayatı zindan etmekten başka bir şey değil.

valla ben ıhanetı dusunmuyorum cunku adamın cebınde bes kurusu yoktur parası olsa bır dusun derdım ama
bılmıyorum be asyalı hamılelıgın burnundan geldı
babanlara haber verme ınsanlarda bı sey olmustur ayrıl barıs zaten hamıleyken bunu yapamazsın dıye dusunuyorum

Onun kansız olması durumu değiştirmiyor. Bir kere insanlığını yitirmiş. Kan davalın da olsa hamile bir kadına el kalkmaz. Hayvan. Bu kadar net.

Çalışıyorsun, lojmanda kalıyorsun, ailen arkanda, neyi bekliyorsun? Seni öldürmesini mi?

Daha da fenası ne biliyor musun? hayata olan inancını öldürmesi. Biraz zaman sonra ruh gibi olacaksın. Herşey anlamını yitirecek. Şahit olduğun büün pislikler sana normal gelmeye başlayacak ve maalesef iki tane yavrunu sağlıkla büyütemeyeceksin.

haklısın canım işsizlik bayağı bi asabileştirdi ben artık önümü göremez oldum ve başka bişi düşünemiyorum sadece kalbinin benimki kadar kkırılmasını istiyorum birkerede hatasını kabul edip af dilemesini istiyorum

açıkçası ben ihanet ettiğini düşünmedim asyalıı , bu adam aşırı şımardı sebebi de sensin kusura bakmad a

naparsa yapsın hiç sorun çıkarmayacağını biliyor, sorun çıksada nasılsa affedersin durumunda

2. bebek haberi sanırım sıkıntılı bir döneminizde geldi, ona bile ne kadar sevindiği belli,

bu kadar güçlüyken bu adama bu kadar sabır göstermen gerçekten çok ilginççç

aşk sevgi değil bu başka bişi

bu adam afdilemez , bilmiyo çünkü af dilemeyii ,

Annesinin ağzına bakar, karsını ağlatır.

Aldatır.

Çalışmaz.

Vurur.

Daha ne olsun.

şimdide aldatıyo olabilir yani, cebinde para olsun olmasın arayan bulur demişler
başkasına aşık olsamda seni seviyorum ne demek biri bana bunu anlatsın

evet bende şuanda d,ş,nemiyorum
ay öldürmek falan demeyin o kadar ciddi mi yahu, öncesinde nasıldı bu adam
meleğim diye severdim :2::2::2::2::2::2:

elmayra yerden göğe kadar haklısın bi kerede yanlışını başkaları demesinde eşşeklik ettim desin diye bekliyorum demezze çok sürmeden hamile mamile dinlemeyeceğim boşanacağım

Erkekleri fazla pışpışlamamak lazım
Asyalı'nın eşi fazla pışpışlanıp kendini bulunmaz hint kumaşı sananlardan
Kahveden eşini arıyo, sanki dünyaları bağışlamış gibi de havaya giriyo
Korkma seni seviyorum diyo, sağ ol bari içime su serptin mi denilmesini bekliyo

beğen butonu kalkmış, çok BEĞENDİĞİMİ belirtme istedim.
"eşeğe at muamelesimi" süpersin nobodymm yaaa :))))

Böyle bir şeyy yoooooooooookkk! Hayatı bu kadar yüzsüz yaşayan ve basite indirgeyen bir adamdan neden böyle bir davranış bekliyorsun!!! İnanamıyorum sana... Bi silkelen kendine gel lütfen! Savunma mekanizman da gelmiş her şeye bir alternatif üretiyorsun yok işsizlik böyle yaptı, yok anası yaptı, yok x yok z... ve bu tükendiğin nokta biliyorsun değil mi? Bu adam hep böyleydi, kimse onu böyle yapmadı. Onu sürekli affederek ona her sınırı açan ve izni veren sen yaptın..

Bu adamı sen yarattın! Hayatından atarsın atmazsın bilmiyorum ama ya böyle yaşamaya devam edeceksin ya da sittir edeceksin ki görsün... Geri döneceğini düşünerek değil, gerçekten göndereceksin.

beğen butonu kalkmış, çok BEĞENDİĞİMİ belirtme istedim.
"eşeğe at muamelesimi" süpersin nobodymm yaaa :))))

E öyle ama adam bildiğin eşek biz alıp onu allayıp pullayıp güzel sözler söyleyip her gün tımarlayıp at yapıyoruz! Bildiğin eşek işte..

şimdide aldatıyo olabilir yani, cebinde para olsun olmasın arayan bulur demişler
başkasına aşık olsamda seni seviyorum ne demek biri bana bunu anlatsın

Neyin kafasını yasıyor herif acaba cok merak ediyrm

demez, demeycek, boşuna bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…