09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hazır pasta kekiyle bende denedim 1 - 2 kere
wafle gibi oluyor çok hafif,
keki sütle ıslatıp yaptım ben daha yumuşak olduk ıslak kek kıvamında

pasta kreması kullandım arasına ve üzerine
istediğim meyvelerden koydum bide bitter çikolata
fena diildi tadı

sabahları benden ggeç kalkıyo bazen telefonu ben duymuyorum beni anne diye uyandırıyo bikaç kere olsa neyse de oha yani 1 yıl oldu

yanında yatanın anası olduğunu hala anlamıyosa ne diyimm, ana kuzusu

ahahhaha alıngan şirin yanında yatanın sen olduğunun farkında anasıyla yatmıyordu herhalde daha önce

amaan benimkide öyle geçtii, geçiyo gidiyo pek önem vermem aslında böyle günlere de salla

İşin garip tarafı ben cok önem veririm, haftalar önce rezervasyonlar falan Ama önem vereni bana denk gelmedi hic

Ben de canım cektikçe mozaik pasta Koca pastayı önüme alıp kendim yiyorum kimseye de vermiyorum

hiçbi şey yapamıyosa işyerine çiçek yollasın çeyrek ne sünnet çocuğumusun sen göreneksiz ex

Ben kücükken dedem bisküviyi kutuyla alırdı Paket yok muydu o zaman bilmiyorum. Tam bir bisküvi canavarıyım. Kimseye de vermem Mesela yurtta fln bisküvi alırken 2 paket alırdım, birini ben yer diğerini arkadaslara ikram ederdim Kendi bisküvimden hala kimseye vermem

Eğer biri paketimden almışsa o paketi yenmiş saymıyorum

ben tramisuyu çok severim , güzel ypabilceğimi düşün müyorum hiç heves etmedim o yüzden

heryerinkide güzel olmuyo, aldığım bi yer var sadece çok hafif 10 parça yesem doymam

ben dışarda yersem özsütte yiyorum canım, genelde kendim yapıyorumda batmanda kedi dili bulmak her zaman kolay olmuyo

Ben salağa süper bir hediye almıştım o da bana kücük altın takmıştı trajikomik. Üstelik lüks bir restoranda yakama taktı düğün gibi

ahahahhahhh öküz, bildiğin öküz ahhahahhaha

buda konuya cuk oturmuş :))

kan tahlillerinde kan şekerim 131 çıktı kuzum
doktor tokluk için iyi hamilelerde 140a kadar yolu var dedi ama bana çok geldi yaa

bu normal senin için ancak dikkat et demek, ilerleyen zamanda daha da yükselmesin, şeker ve tuzla ilişkini sınırlamalısın.

elm aslında çeyregp zaradan falan hediye çeki almış gibi düşünebilrisinn

arkadaşıma kocası öyle bi yerden hediye çeki verdi geçen gün 500 tl lik ohaa dedimm ne güzell

kan tahlillerinde kan şekerim 131 çıktı kuzum
doktor tokluk için iyi hamilelerde 140a kadar yolu var dedi ama bana çok geldi yaa

Aman dikkat et, cok fazla meyve fln da yeme. Yani önemli bir durum değil ama sen her ihtimale karşı dikkat et olur mu

bu normal senin için ancak dikkat et demek, ilerleyen zamanda daha da yükselmesin, şeker ve tuzla ilişkini sınırlamalısın.

Öküz ki ne öküz

annemde teyzelerimde falan hep şeker var ondan korkuyorum, tuzla aram yok hatta midem yanıyo diye yemeklere falan tuz koymuyoruz, doktor bugün tuzu kes dese hiç zorlanmam tatlıyada şu ara düşkün değilimde ilerde canım çok çeker mi bilemedim,bide doktor beni 12.haftada görecekmiş şu an 8.haftanın başındayım 9-10-11.haftalarda önemli bişey yok mu

Ben yine diyete başladım, akupunktura da..
Bakalım işe yarayacak mı eğer yine kilo veremezsem gastrektomi olacağım! Bıktım yahu.

Aman dikkat et, cok fazla meyve fln da yeme. Yani önemli bir durum değil ama sen her ihtimale karşı dikkat et olur mu

Öküz ki ne öküz

meyvedeki şeker çok etkiliyo mu :26:
meyve çok yiyorum özellikle şeftali falan, meyve suyu ya da gazlı içecekleri bıraktım tatlıdanda soğudum gibi meyvede yemezsem öleyim o zaman bea

kuzicik ilk aylarda öyle sürekli gitmene gerek yok altıncı aydan sonra zaten 15'de bir son aylarda gün aşırı gideceksin hele ki son ay her gün gidip nst'ye gireceksin.

12. haftada kısçen yüzünü gösterir belkim sana...

meyve çok yiyorum özellikle şeftali falan, meyve suyu ya da gazlı içecekleri bıraktım tatlıdanda soğudum gibi meyvede yemezsem öleyim o zaman bea

Veyve (benim ufaklık öyle diyor) ye ama kararında ye, abartmadan.. :)

Benim küçük kuzu karnım ağrıyo anne dediğinde anlıyorum ki veyvee istiyor, nası geçer karnın diyorum veyveee yersem diyo :)

elm aslında çeyregp zaradan falan hediye çeki almış gibi düşünebilrisinn

arkadaşıma kocası öyle bi yerden hediye çeki verdi geçen gün 500 tl lik ohaa dedimm ne güzell

Ya kararsız kaldığımda ben hep öyle yaparım, kardeşim biraz mızmızdır öyle herseyi beğenmez ona 150 liralık cek alıyorum veriyorum. Dangoz ya kutudan cıkarmıştı bi de ben de kolye sanmıştım ahahhahah

Ben yine diyete başladım, akupunktura da..
Bakalım işe yarayacak mı eğer yine kilo veremezsem gastrektomi olacağım! Bıktım yahu.

Ben de bugün alcali diyete başladım bakalım, ödem var vücudumda onu atmam lazım

Doktor bana akşam 10 da yediğin meyve cok tehlikeli demişti, kararında ye abartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…