sabahları benden ggeç kalkıyo bazen telefonu ben duymuyorum beni anne diye uyandırıyo bikaç kere olsa neyse de oha yani 1 yıl oldu
yanında yatanın anası olduğunu hala anlamıyosa ne diyimm, ana kuzusu
amaan benimkide öyle geçtii, geçiyo gidiyo pek önem vermem aslında böyle günlere de salla
ahahhaha alıngan şirin yanında yatanın sen olduğunun farkında anasıyla yatmıyordu herhalde daha önce
İşin garip tarafı ben cok önem veririm, haftalar önce rezervasyonlar falanAma önem vereni bana denk gelmedi hic
bende sıkıldıkça tiramisu yapıyorum
Ben de canım cektikçe mozaik pastaKoca pastayı önüme alıp kendim yiyorum kimseye de vermiyorum
ben tramisuyu çok severim , güzel ypabilceğimi düşün müyorum hiç heves etmedim o yüzden
heryerinkide güzel olmuyo, aldığım bi yer var sadece çok hafif 10 parça yesem doymam
hiçbi şey yapamıyosa işyerine çiçek yollasın çeyrek ne sünnet çocuğumusun sen göreneksiz ex
Ben salağa süper bir hediye almıştım o da bana kücük altın takmıştıtrajikomik. Üstelik lüks bir restoranda yakama taktı düğün gibi
kan tahlillerinde kan şekerim 131 çıktı kuzum
doktor tokluk için iyi hamilelerde 140a kadar yolu var dedi ama bana çok geldi yaa
kan tahlillerinde kan şekerim 131 çıktı kuzum
doktor tokluk için iyi hamilelerde 140a kadar yolu var dedi ama bana çok geldi yaa
ahahahhahhh öküz, bildiğin öküz ahhahahhaha
buda konuya cuk oturmuş :))
bu normal senin için ancak dikkat et demek, ilerleyen zamanda daha da yükselmesin, şeker ve tuzla ilişkini sınırlamalısın.
ahahahhahhh öküz, bildiğin öküz ahhahahhaha
buda konuya cuk oturmuş :))
bu normal senin için ancak dikkat et demek, ilerleyen zamanda daha da yükselmesin, şeker ve tuzla ilişkini sınırlamalısın.
Aman dikkat et, cok fazla meyve fln da yeme. Yani önemli bir durum değil ama sen her ihtimale karşı dikkat et olur mu
Öküz ki ne öküz
annemde teyzelerimde falan hep şeker var ondan korkuyorum, tuzla aram yok hatta midem yanıyo diye yemeklere falan tuz koymuyoruz, doktor bugün tuzu kes dese hiç zorlanmam tatlıyada şu ara düşkün değilimde ilerde canım çok çeker mi bilemedim,bide doktor beni 12.haftada görecekmiş şu an 8.haftanın başındayım 9-10-11.haftalarda önemli bişey yok mu
meyvedeki şeker çok etkiliyo mu :26:
meyve çok yiyorum özellikle şeftali falan, meyve suyu ya da gazlı içecekleri bıraktım tatlıdanda soğudum gibi meyvede yemezsem öleyim o zaman bea
elm aslında çeyregp zaradan falan hediye çeki almış gibi düşünebilrisinn
arkadaşıma kocası öyle bi yerden hediye çeki verdi geçen gün 500 tl lik ohaa dedimm ne güzell
Ben yine diyete başladım, akupunktura da..
Bakalım işe yarayacak mı eğer yine kilo veremezsem gastrektomi olacağım! Bıktım yahu.
meyvedeki şeker çok etkiliyo mu :26:
meyve çok yiyorum özellikle şeftali falan, meyve suyu ya da gazlı içecekleri bıraktım tatlıdanda soğudum gibi meyvede yemezsem öleyim o zaman bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?