- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
kuzicik ilk aylarda öyle sürekli gitmene gerek yok altıncı aydan sonra zaten 15'de bir son aylarda gün aşırı gideceksin hele ki son ay her gün gidip nst'ye gireceksin.
12. haftada kısçen yüzünü gösterir belkim sana...
Ben kücükken dedem bisküviyi kutuyla alırdıPaket yok muydu o zaman bilmiyorum. Tam bir bisküvi canavarıyım. Kimseye de vermem Mesela yurtta fln bisküvi alırken 2 paket alırdım, birini ben yer diğerini arkadaslara ikram ederdim Kendi bisküvimden hala kimseye vermem
Eğer biri paketimden almışsa o paketi yenmiş saymıyorum
kız mı diyosun
kızların çoğu erkek dediler, inşallah çok merak ediyorum 1 ay sonra gidicez bakalım, mustela kremlerimde geldi şimdi
kız mı diyosun
kızların çoğu erkek dediler, inşallah çok merak ediyorum 1 ay sonra gidicez bakalım, mustela kremlerimde geldi şimdi
bizim orayada arabayla satıcılar gelirdi
kutuyla alırdık
kokusunu hatırladım birden.
revire gittim geldim en az 1,5 saat kafamı yastığa koydum ama kafam yinede kazan gibi
sizlere anlattığım için kimseye anlatmaya ihtiyaç duymadım teşekkürler hakkınızaı helal edn
oduna gelince hiç aramadı bile bugün saçkıran için ışık tedavisi vardı antebe gidecekti heralde gitti kızımı bakıcısına bırakmış
ne hali varsa görsün
Ben seni rüyamda görmüştüm ya oğlum oluyo diyodun
Süt kokusu gibi dimi :)
Sen iyi ol da o mal ne yaparsa yapsın salla
Ben de bugün alcali diyete başladım bakalım, ödem var vücudumda onu atmam lazım
Doktor bana akşam 10 da yediğin meyve cok tehlikeli demişti, kararında ye abartma
Bana kız'mış gibi geliyo ama nedense hep yanılırım tahminlerde daha tutturmuşluğum yok :)
aksine o bana mal diyor
Ben seni rüyamda görmüştüm ya oğlum oluyo diyodun
Süt kokusu gibi dimi :)
Sen iyi ol da o mal ne yaparsa yapsın salla
revire gittim geldim en az 1,5 saat kafamı yastığa koydum ama kafam yinede kazan gibi
sizlere anlattığım için kimseye anlatmaya ihtiyaç duymadım teşekkürler hakkınızaı helal edn
oduna gelince hiç aramadı bile bugün saçkıran için ışık tedavisi vardı antebe gidecekti heralde gitti kızımı bakıcısına bırakmış
ne hali varsa görsün
şimdi öyle böyle değil açacam ağzımı beyfendiye sağlam saydırıcam ama banlanırım... töbe töbe...
sen iyi ol.
Ben yine diyete başladım, akupunktura da..
Bakalım işe yarayacak mı eğer yine kilo veremezsem gastrektomi olacağım! Bıktım yahu.
yok yok rahatımne hakkı cnm içimizi boşaltıyoz şurdaa, konuştukça sinir olursun açmayalım bu konuyu bence ,
sen kafanı rahatlat düşünmememye çalışş
Bende başladım bende akupunturu nereye yaptırıyorsun 2-3 sene önce çalıştığım şirkete çin çan çun abla geliyordu çinden getirdiği tohumlarla akupunktur yapıyordu o zaman 10 kilo vermiştim daha sonra iğneli akupunktura gittim o etkiyi göremedim çinçançun ablamı bulmam lazım
aksine o bana mal diyor
ahh asyali ahhh
söyleyecek çok şey varda susuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?