09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kız mı diyosun
kızların çoğu erkek dediler, inşallah çok merak ediyorum 1 ay sonra gidicez bakalım, mustela kremlerimde geldi şimdi

bizim orayada arabayla satıcılar gelirdi
kutuyla alırdık
kokusunu hatırladım birden.

revire gittim geldim en az 1,5 saat kafamı yastığa koydum ama kafam yinede kazan gibi
sizlere anlattığım için kimseye anlatmaya ihtiyaç duymadım teşekkürler hakkınızaı helal edn
oduna gelince hiç aramadı bile bugün saçkıran için ışık tedavisi vardı antebe gidecekti heralde gitti kızımı bakıcısına bırakmış
ne hali varsa görsün

kız mı diyosun
kızların çoğu erkek dediler, inşallah çok merak ediyorum 1 ay sonra gidicez bakalım, mustela kremlerimde geldi şimdi

Ben seni rüyamda görmüştüm ya oğlum oluyo diyodun

bizim orayada arabayla satıcılar gelirdi
kutuyla alırdık
kokusunu hatırladım birden.

Süt kokusu gibi dimi :)

Sen iyi ol da o mal ne yaparsa yapsın salla

Ben de bugün alcali diyete başladım bakalım, ödem var vücudumda onu atmam lazım

Doktor bana akşam 10 da yediğin meyve cok tehlikeli demişti, kararında ye abartma

eyvah 10dan sonra meyve tehlikeli miymiş öldüm ben o zaman.. gömün beni :18:

selam herkese bu arada .. kaynak yaptım sohbetinize

Ben seni rüyamda görmüştüm ya oğlum oluyo diyodun

Süt kokusu gibi dimi :)

Sen iyi ol da o mal ne yaparsa yapsın salla

ayyy canım bende seni aylar önce ev alırken görmüştüm sana da yazmıştım ya babam emlakçı olduğundan o gösteriyodu evide inşallah tez zamanda ev sahibi olursun

ne hakkı cnm içimizi boşaltıyoz şurdaa, konuştukça sinir olursun açmayalım bu konuyu bence ,

sen kafanı rahatlat düşünmememye çalışş

şimdi öyle böyle değil açacam ağzımı beyfendiye sağlam saydırıcam ama banlanırım... töbe töbe...

sen iyi ol.

boş ver canım ben iyiym
ama büykmü söledim ne
hani o idealist dönemleri olur ya insanın evlenmeden önce hayatta iki şeye tahammül etmem derdim birisi ihanet diğeride dayak
ihaneti gördüm şimdide diken üsütndeyim
dayağıda bi namuısuzluk bi hırsızlık yapmadım ama yedim şimdide kuru bi özür bekliyorum

Ben yine diyete başladım, akupunktura da..
Bakalım işe yarayacak mı eğer yine kilo veremezsem gastrektomi olacağım! Bıktım yahu.

Bende başladım bende akupunturu nereye yaptırıyorsun 2-3 sene önce çalıştığım şirkete çin çan çun abla geliyordu çinden getirdiği tohumlarla akupunktur yapıyordu o zaman 10 kilo vermiştim daha sonra iğneli akupunktura gittim o etkiyi göremedim çinçançun ablamı bulmam lazım

Ben kendi çalıştığım hastanede fizyoterapist uzmanına yaptırıyorum, ilk iğnelerim cumartesi oldu yeni yani daha bakalım göreceğim :)

elmoş saçımın önünü kestim dün resimde ekledim olmamış mı çok mu kötü olmuş da yorum yapmadın hıh!

ahh asyali ahhh
söyleyecek çok şey varda susuyorum...

sus bacım sus ben herşeyin farkındayım ama bekleyecem gözlerindeki pişmanlığı bi görmek istiyorum
şuan için bana zor gelen aynı ortamda kalmak dün yemek yaptım kızıma dedimki babanı çağır oda baba gel dedi gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…