09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

a.s. hoşgeldin , evt insan alışınca eli gidiyor gelir diyolar yine bi ayarlar yapıyolarmışş

sen nerden evlimiisn bekar mı kaç yaşındasın

evli değilim ama bekar da değilim, 25 yaşındayım izmirdeyim şu an istanbulda yaşıyorum. izmirde kız kardeşim yaşıyor onun yanına geldim onunla kalıyorum. nezleden salya sümük kırılıyoruz evde bu ara, nasıl başardıysak bu sıcakta :2: biraz kaynaşmaya geldim bugün sizlerle sevin azıcık beni

yapma bunu asyalı, esas onun için daha fazla dikkat edip tutunman lazım herşeye

sinir bozukluğundan naptığını bilmiyor dimi insan bazen

h. geldin sebatiye abla n ası geçti tatil verdinmi hediyeleri

tatilde hasta oldum, onun dışında şükür iyi daha iyi olabilirdi.

KV ye ugradık.verdik hediyeleri sevindi.sanırım yakında nişan felan varmışorda giymeyi planlıyor gibi geldi.onun dışında KP bir hoş geldin bile demedi.ben de oralı olmadım.elini felan öpmedim.salondan uzunca br süre çıkmadım.ama onlar duramadılar eşime sürekli bir şeyler söyleyip durdular.eşim gerekli cevapları vermiş.bozguncu teyzesi var onun gönlünü al felan diyorlarmış çok emeği geçti sana felan diyorlarmış.aslında emek felan yok ortada.eşimde niye gönlünü alacakmışım dedikodu yapıyor herkesi dolduruyor demiş.

felan filan.eşim amcasına ve halasına gitti kızı da aldı.ben gitmedim.onada şaşırdılar.öyle akrabalara felan yalakalık yapmamı bekliyorlardı heralde.onun dışında gayet sakindim.ancak ev çok havasız ve tozluydu.kadın temizliği pek sevmiyor.rahatsız oldum.evin perdeleri çok pisti.yeni ev oysaki.

benim evime gelip her yer eşya dolap dolu diyen kadın her yeri dolapla doldurmuş.kocama da dedim kendmi zor tutuyorum.her yer eşya dolap dememek için felan.

onun dışında ertesi gün bahçelerine gittik gayet sakindim.kocamın yanında gittim geldim.bir ara eşim kadının cebini karıştırdı.biz oraya gelecegiz diye telefon ettikten sonra eltiyi aramış.akıl almak için aramıştır.biz döndükten sonrada arayıp rapor vermiştir.eşim derdleri ne bunların demiş babasına senin mirasına tek başlarına mı konyamaya çalışıyorlar demiş.şaşırdım.
işte böyleydi.kızım pek oralı olmadı babaanne dede diye yılışmadı bu hoşuma gitti.öyle çok yapışıp kalsın istemiyordum.sonra ben üzülüyorum çok mu yalnız bu çocuk diye.

yani kendimizi gösterdik geldik.elti ve kurmayları kudursun.bir de eşim her yerde eltinin ğlunun fotoları posterleri bunları farketmiş.ben demedim.kendisi farketmiş.tuhaf geliyor insana .

Ben geldim tekrar

Gelenler hoş gelmiş
Sebatiye abla nasıl geçti tatilin

ayyy canım bende seni aylar önce ev alırken görmüştüm sana da yazmıştım ya babam emlakçı olduğundan o gösteriyodu evide inşallah tez zamanda ev sahibi olursun

İnşallahhh canım benimmmm ama ekonomik kriz kapıdaa biraz zor

elmoş saçımın önünü kestim dün resimde ekledim olmamış mı çok mu kötü olmuş da yorum yapmadın hıh!

görmemiştim kiyyy simdi gördümm

meraba kızlar tatilden döndük.yeni işimdeyim şu an.

Hoşgeldin ablacım, yeni işin de hayırlı olsun, Allah utandırmasın.

Olaysız gecmiş kv ziyareti, sevindim
eyvah 10dan sonra meyve tehlikeli miymiş öldüm ben o zaman.. gömün beni :18:

selam herkese bu arada .. kaynak yaptım sohbetinize

Hoşgeldin cnm, belli bir saatten sonra yenilen meyve hem insülin direncini yükseltiyor, hem de yağ olarak depolanıyor

aksine o bana mal diyor

o kendine baksın, carpıcam ağzına yüzüne!

Gel seveyim bak seni..
şiimdi eczaneye gidiyorsun ingiliz karbonatı alıyorsun, bir çay kaşığı karbonatı bir su bardağı sıcak suda eritip ılık ılık normal suyla beraber içiyorsun bunu akşam da yapıyorsun gripten eser kalmıyor, yapabilirsen aynı sudan burnuna da çek... mis gibi :) (İmza: Çok bilmiş anne tavsiyesi..)

Sebatiye abla sakin davranman iyi olmuş
Ama eşin kızını da alıp bi yerlere gidince sen ne yaptın kaynana ve kayınpederle başbaşa kalmaktansa sende gitseydin keşke akrabalara eşinle beraber
Bi de şu cep telefonu karıştırma kısmını sevmedim, sizle ilgisi bile yoktur belki eltinle kayınvalidenin arası iyi olduğundan telefonlaşırda buluşurlar da bu görüşme de onun gibi bi telefon görüşmesidir belki , izinsiz karıştırmak hoş olmamış
Senin Ous ta az değil

sakin geçmiş abla,
adet yerini bulsun işte
kv evinde yatılı kalmadınız mı

iyi geçmiş canım izin kv ye bak sen heryeri dolapla doldurmuş ha
kızım kıskanıyor bunlar

Cute başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah

canım ya tekrar tekrar başın sağolsun insanın aklı yerinde olmuyo işte

yok kızlar aman ne olacak sanki demeyi çook isterdimde herzamnki ben işte bdv yerine buraya anlatıyorum

Burada anlat zaten oraları tehlikeli zaten

Ben geldim tekrar

Gelenler hoş gelmiş
Sebatiye abla nasıl geçti tatilin

Çekkk hoş geldinnn canım

Ya çok merak ettim herkes Sebatiye abla diyor ya yaş kaç ya :)))) (meraklıyım napiiiim...) Yeni iş hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…